Valla aynı ben ya kendimi kasmayinca öyle iyiyim ki .. Kasınca da evlerden ırak bir ruh haliBen geldim. Mutemadiyen boyun agrisi yasiyorum. Zaman zaman da farkinda olmadan dislerimi sıkıyorum.
Stres nasıl birşey ise yaşadım biliyorm ki insanı mahvediyor gevşemek için en güzel şey düşünmemek galiba. Geçmiş olsun canımmm benimBenim bu ara hep basım ağrıyor yorgunluktan gerginlikten baş ağrısı çekiyorum sanırım. Sürekli kırk farklı şey düşünüyorum o yüzden galiba
Benim boyun duzlesmem var. Hicbhir pozisyonda boynum rahat degil. Yatarken bile agrir. Arabaya falan biner binmez boynum tutar. 10 dk lik yola gitsem aracla felaket boyun agrisiyla inerim aractan. Yasam kalitem sifir sifir :)Valla aynı ben ya kendimi kasmayinca öyle iyiyim ki .. Kasınca da evlerden ırak bir ruh hali
D vitamini eksikliği iğrenç bir şey .. 3.günüm vitaminde valla az da olsa zihnim berraklaştı. Bu genç yaşımda Babaannem gibi oldum .O yorgunluk bendede var ama yorgun argın hayat devam ediyo işte
Amiinnn kardeşim amin. Fizik tedavi uzmanı benim bir kaç noktama dokundu ağrı hissetmedim. Kan istedi onda da D vitaminim B vitaminim düşük çıktı bunlar kas ağrıları yapar kullan gel , geçmezse Mr çekeceğim dedi . Bugün çok şükür boynum ağrımıyor çenemde .Benim boyun duzlesmem var. Hicbhir pozisyonda boynum rahat degil. Yatarken bile agrir. Arabaya falan biner binmez boynum tutar. 10 dk lik yola gitsem aracla felaket boyun agrisiyla inerim aractan. Yasam kalitem sifir sifir :)
Yine de buna sukur. Allah beterinden saklasin.
Evet düşünmemek lazım. Düşündükçe herşey sarpa sarıyor.. Teşekkür ederimm, sana da geçmiş olsun. :))Stres nasıl birşey ise yaşadım biliyorm ki insanı mahvediyor gevşemek için en güzel şey düşünmemek galiba. Geçmiş olsun canımmm benim
Amiinnn kardeşim amin. Fizik tedavi uzmanı benim bir kaç noktama dokundu ağrı hissetmedim. Kan istedi onda da D vitaminim B vitaminim düşük çıktı bunlar kas ağrıları yapar kullan gel , geçmezse Mr çekeceğim dedi . Bugün çok şükür boynum ağrımıyor çenemde .
Ay kızlar bende de var D vitamini ve B12 vitamini eksikliği. Çok illet birşey bazen gözlerim kararıyor ayağa kalacak halim olmuyor. Ilaclari da düzgün kullanamıyorum: (Benim de işsizlikten tüm hastalıklarım arttı.
Sürekli düşünürken istemsizce sıkıyorum dişlerimi ,şakaklarım çözülene kadar imanım gevriyo.
Oram ağrır,buram sızlar,kafasına göre takılıyor vücut meşgale olmayınca.
B ve d vitamin eksikliği bende de mevcut.
Bugün sırf deniz kokusu ,beynime iyot alayım ve d vitamini güneşi göreyim diye 3 saat kesintisiz sahilde yürüdüm,ayak altlarım su toplamayaydı iyiydi ama çok iyi geldi bu yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?