• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba Depresyondayım . Gelin dertleşelim

Hidrosfer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
480
859
103
Önce grip oldum. O dönem boyun ağrılarm başladı. Üzücü bir haber aldım ve çene kasılmalarım başladı. Hepsi üst üste beni öyle çok tedirgin etti ki . Hastalık psikolojisine girdim . Boyun ve çene için doktora gittim . Doktor kan tahlili yaptı sorun B ve D vitamini eksikliği.. Evlerden ırak sürekli yorgunluk hissi ile uğraşmak.. Hanımlar gergin olunca boyun ve çene ağrısı çekiyor musunuz? Nasıl sakinleşip gevşiyorsunuz ? :kızgın:
Not : vitaminlerle birlikte ağrılarım azaldı ama yorgunluk baki . Kendimi eve kapatmiyorum ama çıkıp geziyorum :işsiz::KK53: İnatla . Darlandım gelin sohbet edelim.:confused:

KK ya bol bol takıl:rapci:

Ben geldim. Mutemadiyen boyun agrisi yasiyorum. Zaman zaman da farkinda olmadan dislerimi sıkıyorum.

Benim bu ara hep basım ağrıyor yorgunluktan gerginlikten baş ağrısı çekiyorum sanırım. Sürekli kırk farklı şey düşünüyorum o yüzden galiba

Benim bu ara hep basım ağrıyor yorgunluktan gerginlikten baş ağrısı çekiyorum sanırım. Sürekli kırk farklı şey düşünüyorum o yüzden galiba
Stres nasıl birşey ise yaşadım biliyorm ki insanı mahvediyor gevşemek için en güzel şey düşünmemek galiba. Geçmiş olsun canımmm benim:KK19:

Valla aynı ben ya kendimi kasmayinca öyle iyiyim ki .. Kasınca da evlerden ırak bir ruh hali:63:
Benim boyun duzlesmem var. Hicbhir pozisyonda boynum rahat degil. Yatarken bile agrir. Arabaya falan biner binmez boynum tutar. 10 dk lik yola gitsem aracla felaket boyun agrisiyla inerim aractan. Yasam kalitem sifir sifir :)
Yine de buna sukur. Allah beterinden saklasin.

O yorgunluk bendede var ama yorgun argın hayat devam ediyo işte :KK16:
D vitamini eksikliği iğrenç bir şey .. 3.günüm vitaminde valla az da olsa zihnim berraklaştı. Bu genç yaşımda Babaannem gibi oldum . :KK34:Uzun süre işsiz kalınca kendimde saracak yer arar oldum

Benim boyun duzlesmem var. Hicbhir pozisyonda boynum rahat degil. Yatarken bile agrir. Arabaya falan biner binmez boynum tutar. 10 dk lik yola gitsem aracla felaket boyun agrisiyla inerim aractan. Yasam kalitem sifir sifir :)
Yine de buna sukur. Allah beterinden saklasin.
Amiinnn kardeşim amin. Fizik tedavi uzmanı benim bir kaç noktama dokundu ağrı hissetmedim. Kan istedi onda da D vitaminim B vitaminim düşük çıktı bunlar kas ağrıları yapar kullan gel , geçmezse Mr çekeceğim dedi . Bugün çok şükür boynum ağrımıyor çenemde .

Benim de işsizlikten tüm hastalıklarım arttı.
Sürekli düşünürken istemsizce sıkıyorum dişlerimi ,şakaklarım çözülene kadar imanım gevriyo.
Oram ağrır,buram sızlar,kafasına göre takılıyor vücut meşgale olmayınca.
B ve d vitamin eksikliği bende de mevcut.
Bugün sırf deniz kokusu ,beynime iyot alayım ve d vitamini güneşi göreyim diye 3 saat kesintisiz sahilde yürüdüm,ayak altlarım su toplamayaydı iyiydi ama çok iyi geldi bu yürüyüş.

Stres nasıl birşey ise yaşadım biliyorm ki insanı mahvediyor gevşemek için en güzel şey düşünmemek galiba. Geçmiş olsun canımmm benim:KK19:
Evet düşünmemek lazım. Düşündükçe herşey sarpa sarıyor.. Teşekkür ederimm, sana da geçmiş olsun. :))

Amiinnn kardeşim amin. Fizik tedavi uzmanı benim bir kaç noktama dokundu ağrı hissetmedim. Kan istedi onda da D vitaminim B vitaminim düşük çıktı bunlar kas ağrıları yapar kullan gel , geçmezse Mr çekeceğim dedi . Bugün çok şükür boynum ağrımıyor çenemde .

Benim de işsizlikten tüm hastalıklarım arttı.
Sürekli düşünürken istemsizce sıkıyorum dişlerimi ,şakaklarım çözülene kadar imanım gevriyo.
Oram ağrır,buram sızlar,kafasına göre takılıyor vücut meşgale olmayınca.
B ve d vitamin eksikliği bende de mevcut.
Bugün sırf deniz kokusu ,beynime iyot alayım ve d vitamini güneşi göreyim diye 3 saat kesintisiz sahilde yürüdüm,ayak altlarım su toplamayaydı iyiydi ama çok iyi geldi bu yürüyüş.
Ay kızlar bende de var D vitamini ve B12 vitamini eksikliği. Çok illet birşey bazen gözlerim kararıyor ayağa kalacak halim olmuyor. Ilaclari da düzgün kullanamıyorum: (

bu konuda ilacım olsa kendime sürerim. bakkala gitmek mutfağı toplamak işkence:ruh: ama sahilde kahvaltıya gidelim deseler ışınlanırım resmen :KK55:

Öldürmeyip süründüren bir boyun ağrım var. Düzleşme ve kireçlenme kaynaklı
Hiçbir pozisyonda iki dakika kalabildigimi hatirlamiyorum. Sürekli elim boynuma gidiyor. Egzersiz disinda da bi tedavisi yok ne yazikki. Mutlaka psikolojik bi boyutu da vardir hastaliklarin , benimki de kaygili kisilik yapisindan sanirim.

D vitamini yaşayan bayanlar mecbur hergün 1 veya 2 saat dişari cikmaniz lazim.

Takviyenizi lütfen alin ama yani sira güneş işigi lazim. Yoksa vucut yinede melanin üretmez.

Stres ve bunalima karşi benim tek ilacim spor.
Cirkim cikana kadar spor yapiyorum. Beyin kötü düşünceleri mecbur atiyor. Vucut biri rahatlatan hormon salgiliyor.

Bugün doktora gittim bu testle vs olmaz doktor bey dedim boynum ağrıyor içim rahat olsun dedim. Röntgen çekti. Sonuç boyun düzleşmesi !!!! Şimdi canlarım bilgisi olanlar beni aydınlatsin lütfen

Back
X