Hemen sosyal medya ve ana haber detoksu yapmaya başlayın. Çok zor biliyorum, anlıyorum çoğumuz bu durumdayız ama uzak kalmazsak sağlığımızdan da olacağız. Depremden sonra psikolojim o kadar bozuldu ki ilaç kullanmama rağmen atak geçirmeye başladım. Bir de Marmara bölgesinde yaşıyorum sürekli deprem bekliyorum maraş depreminin etkileri geçmeden korku içinde yaşıyorum. İlacımın dozu yükseltildi atak geçirmesem bile korkularım gitmiyor. Yatak odam arka tarafta olduğu için depremden sonra arama kurtarmacılar çabuk ulaşabilsin diye ön taraftaki oturma odamda yatmaya başlamıştım. Yanıma su abur cubur almadan uyuyamıyorum. Eşim kızıyor yatak odasında yatıyor ben de bir süre sonra mecbur yatağıma döndüm ama artık öyle takmışım ki onun da baş ucuna su ve abur cubur koyuyorum. Telefonlar hep şarjda. Evde olduğum sürece şarjdan çıkarmamaya çalışıyorum bataryamın ömrü %70in altına düştü şarjda kullanmaktan. Ay Allah yardımcımız olsun ama bakmamak zorundayız haberlere. Ben bakmadığım halde bunları yapıyorum ilk zamanlar acillik oluyordum. Her neyse bir şekilde hayatımıza devam etmek zorundayız. Siz de lütfen haberlerden uzak durun.