Galiba çok fena depresyona girdim ☹️

Gamze3455

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
567
336
103
33
Rabbim herkese hayırlı ölümler versin gerçekten ama internette sürekli hatay depremi Naci görür şöyle deprem olacak burda olacak büyük Marmara depremi başka prof Şener üşümezsoy deprem olmayacak İstanbul’da öyle fay hattı yok başlıkları kıyamet alametlerinin sonu dünyanın sonu cennet cehennem … vs evet çok şükür müslümanım elimden geldiğince ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum fakat çok kafaya taktım geceleri uykum kaçıyor her an deprem olacakmış gibi tek korkum 11 aylık kızım hergün sanki son kez görüyormuşum gibi hissediyorum hep içim kara kafam dolu videolar çok fazla karşıma çıkıyor napıcam bilmiyorum adetliyim ibadet edemiyorum daha da çok huzursuzum

Vallahi kafayı sıyırcaz bu gidişle
Ben artık olursa olsun modundayım
Ölürsek ailecek ölelim kimse arkada kalmasın yeter

Bakmayın o tarz videolara niye bakıyorsunuz ki elinize kaygıdan başka ne geçti size bir faydası oldu mu hayır başka şeylerle meşgul olun düşüncelerinizi başka şeylere yönlendirmezseniz sürekli deprem düşünürsünüz ayrıca bu depresyon demek değildir başlığınız yanlış kaygı bozukluğu bu

Hemen sosyal medya ve ana haber detoksu yapmaya başlayın. Çok zor biliyorum, anlıyorum çoğumuz bu durumdayız ama uzak kalmazsak sağlığımızdan da olacağız. Depremden sonra psikolojim o kadar bozuldu ki ilaç kullanmama rağmen atak geçirmeye başladım. Bir de Marmara bölgesinde yaşıyorum sürekli deprem bekliyorum maraş depreminin etkileri geçmeden korku içinde yaşıyorum. İlacımın dozu yükseltildi atak geçirmesem bile korkularım gitmiyor. Yatak odam arka tarafta olduğu için depremden sonra arama kurtarmacılar çabuk ulaşabilsin diye ön taraftaki oturma odamda yatmaya başlamıştım. Yanıma su abur cubur almadan uyuyamıyorum. Eşim kızıyor yatak odasında yatıyor ben de bir süre sonra mecbur yatağıma döndüm ama artık öyle takmışım ki onun da baş ucuna su ve abur cubur koyuyorum. Telefonlar hep şarjda. Evde olduğum sürece şarjdan çıkarmamaya çalışıyorum bataryamın ömrü %70in altına düştü şarjda kullanmaktan. Ay Allah yardımcımız olsun ama bakmamak zorundayız haberlere. Ben bakmadığım halde bunları yapıyorum ilk zamanlar acillik oluyordum. Her neyse bir şekilde hayatımıza devam etmek zorundayız. Siz de lütfen haberlerden uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…