Galiba Bebegim Dusecek

DNMS79

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2007
32
0
gecen gun test yaptım cıft cızgı cıktı kesın hamıleyım dedım aradan bır hafta gectı doktora gıttım doktor ultrasonda gozukmuyor dıs gebelık olabılır dedı kan testı yaptı sonuc pozıtıf ama ultrasonda bebek yok doktor uc gun sonra gel dedı ben dıs gebelık dıye uzulurken kanamam basladı tekrar doktora gıttım tekrar kan testı deger yukarı cıkıyor hamılesın ama dusuk yapma ıhtımalı cok yuksek dedı sonra bır hafta sonra gel dedı progestan dıye bır ılac verdı.kanamam bır hafta devam ettı ılacı kullandıktan ıkı gun sonra azaldı.........ama galıba bebek dusecek hıc yasayan varmı aranızdasenağlama

canım ben yaşamadım ama çevremden duymuştum.illa düşecek diye bişey yok çok kanaması olup çocuğunu doğuran kadınlar var.kan değerin yükseliyosa bu güzel bişey.bence moralini bozma.sen yapacağını yapmışsın doktorun verdiği ilacıda kullan gerisi allaha kalmış.üzülme canım.

canımmm geçmiş olsun çok bebişin sana sıkı sıkı tutunur umarımmmmmmm....

gecen gun test yaptım cıft cızgı cıktı kesın hamıleyım dedım aradan bır hafta gectı doktora gıttım doktor ultrasonda gozukmuyor dıs gebelık olabılır dedı kan testı yaptı sonuc pozıtıf ama ultrasonda bebek yok doktor uc gun sonra gel dedı ben dıs gebelık dıye uzulurken kanamam basladı tekrar doktora gıttım tekrar kan testı deger yukarı cıkıyor hamılesın ama dusuk yapma ıhtımalı cok yuksek dedı sonra bır hafta sonra gel dedı progestan dıye bır ılac verdı.kanamam bır hafta devam ettı ılacı kullandıktan ıkı gun sonra azaldı.........ama galıba bebek dusecek hıc yasayan varmı aranızdasenağlama

canım 15 gün önce ben yaşadım. bebeğimi düşürdüm ama aramızda tek bir fark var benim kan testindeki değerlerim düşüyordu. seninki yükseliyor.
bu açıdan şanslısın yani. sana tek tavsiyem bir sonraki kontrolüne kadar bol bol yat ve dinlen.

ben de seninki gibi birşey yaşamadım. ama 9 ay boyunca sürekli kanaması olan arkadaşım var. Şimdi bebeği 1,5 yaşında. çok sıkıntılı bir dönem biliyorum ama lütfen kendini yıpratma. Umarım bebeğin sağlıkla yoluna devam eder.

canım gecmıs olsun
bol bol yat,İnşallah bisey olmaz,boyle kanaması olup da bebeklerını doguranları duymustum senınde İnşallah öyle olur...

Canım öncelikle şöyle düşün bu bebiş sağlıklı ise herşeye rağmen dünyaya gelecektir ama sağlıksız ise zaten ne yaparsan yap düşecektir benim hamileliğimin başında da kanamalarım olmuştu sonra gitgide azaldı ve bitti sürekli istirahat ettim ben de progesteran içerikli bir ilaç kullandım şu an da hala günde bir tane progestan içiyorum değerlerinin yükselmesi gebeliğinin devam ettiğini gösterir içini mümkün olduğunca rahat tutmaya çalış canım güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun:))

insallah bebegin düsmez canim hem kanamanda kesilmis doktorun verdigi ilaclar iyi gelmis demekki allah hayirlisini versin

canım benimde öle oldu güzelim üzme kendini bebeğin küçük oldu için gözükmemiştir bende progestan kullandım düşük tehlikesi var dendi cok dua ettim allaha sükür bişi yok simdi

öncelikle çok geçmiş olsun...bende ilk haftalarımda kanama yaşadım benimde bebeğin ilk hafta görünmedi ultrasonda sonra kanamayla dra gittim progesteron habı verdi 1 hafta sürdü kanamam 10 gün hiç kalkmadan yattım...allaha çok şükür ki
bebeğime bişey olmadı umarım seninkine sana sıkı sıkı tutunur canım..moralini yüksek tut.

cnm benimde kanamam olmuştu ben tam 4 ay progestaran kullandım üstelik günde 6 tane ve vajinadan fitil olarak bana hastanede serumda takıldı bol bol istirahat ettim allahıma çok şükür geçti sende sakın üzme kendini allahtan hayırlısını iste

canım kötü düşünme illa düşücek diye bir şey yok benim kardeşimin de cok kanaması vardı igne yaptılar düşmesin diye + dinlendi şimdi 2 yaşında kendini yıpratma dinlen bol bol

canım bence doğru dürüst bi doktora git vajinal ultrasonda adetin daha günü gelmeden bile fetus görünüyor boşuna kendini üzme hemen iyi bir merkeze git

daha öncede çok yazdım şu an 2. hamileliğim yine kanama progestan proliton baby prin hepsini kullanıyorum ilkindede öyleydi 12 haftalıkken dikiş atılacak bu doktoru bulana kadar çok düşük yaptım şimdi kızım var 4 yaşında hep kanamalı oldu bu da öyle

daha öncede çok yazdım şu an 2. hamileliğim yine kanama progestan proliton baby prin hepsini kullanıyorum ilkindede öyleydi 12 haftalıkken dikiş atılacak bu doktoru bulana kadar çok düşük yaptım şimdi kızım var 4 yaşında hep kanamalı oldu bu da öyle

proliton nedir:uhm:

geçmiş olsun kendini yorma aklına kötü şeyler getirme dua et inşallah birşey olmaz...geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım ilaçlarını düzenli iç ve istirahat et..sen elinden geleni yap..moralini bozma gerisi Allah ın takdiri canım bunu hiç unutma..bol bol dua et..öpüyorum seni..annesi senden saklanmıştır belki..süpriz yapacaktır..

canım umarım bebeğin sağlıkla sana tutunur, kan dğerlerinin yüksek çıkması bebeğinin geliştiğine işarettir, düşerse de üzülme daha gençsin önünde uznn bir ömür var, allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin

canım sakın moralini bozma bende 2.5 ay kanama oldu.progestanla kanama durudruldu ama cooooooooooook istirahat gerekli .ben ayağa kalktığım an kanama geliodu.onun için kalkmmamaya calıs. ozaman sende benim gibi kavusursun bebişine insallah..

X