Cilt Bakımı Ürünleri Galenic'' ürünleri hakkında bilgisi olan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
C

*can*

Ziyaretçi
kızlar bu ürünleri kullanan var mı içinizde, tavsiye edermisiniz?

günaydın, Galenic markasını ben daha önce kullandım. Kuru bir cilt tipim vardı ama o ürün sayesinde çok güzel oldu. Tavsiye ederim. Kaliteli bir ürün.şu an biraz pahalı olduğu için alamadım ama en kısa zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum. Çünki bir çok marka kullanmama rağmen ondan aldığım sonucu hiç birinden almamıştım. sevgiler

günaydın, Galenic markasını ben daha önce kullandım. Kuru bir cilt tipim vardı ama o ürün sayesinde çok güzel oldu. Tavsiye ederim. Kaliteli bir ürün.şu an biraz pahalı olduğu için alamadım ama en kısa zamanda tekrar başlamayı düşünüyorum. Çünki bir çok marka kullanmama rağmen ondan aldığım sonucu hiç birinden almamıştım. sevgiler

yorumun için teşekkür ederim canım, şu an bende araştırma içindeyim, biraz pahalılar ewet, ama sonuç güzel olucaksa değer bence, nemlendirici krem + tonik 104 ytl.

Bende peelimgini kullanıyorum.4-5 ay önce 70 küsür birşeye almıştım. çok güzel ama gerçekten çok pahalı.

güneş kremi çok kötü..ama güneş için dudak kremi 40 faktörlü çok güzel hala sürüyorum..çikolata gibi kakao gibi kokuyor...

ya bende almayı düşünüyorum ama pahalı gercekten degermi bu fiyata ya ben ince çizgiler için yosun özlü kremi almak istiyorum kullanan varmı

ben temizleyici jelini kullanıyorum.bence gayet iyi.tavsiye ederim.

aydın da nazillide galenic nerde satılıyo kızlar bilen warmı

Konu Açılalı Bayaa Zaman Olmuş Ama Fikrim Söylemek İstedim Kızlar Ben Nemlendiricisini Kullanıyorum , Ayrıca Güneştende Koruyor Kızlar Çok Memnunum Verdiğim Paraya Değer kaydirigubbakcemile5

bende çatlaklar için olanını aldım bakalım kullanım yazarım sonuçları

Ben bugün selülit için olan ürünü aldım.Sirkecide Zümrüt Parfümeri var.Orda iki tanesi 80 lira kampanyalı.Tek ürün fiyatına çift ürün :KK49:

merhaba kızlar siz yazalı baya olmuş. merak ediyorum neticeler nasıl?

X