galenia burun estetiği ameliyatı

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
363
arkadaşlar cuma günü ameliyat oluyorum nefes alma problemim yüzünden
sadece burun ucum kaldırılcak başka bi işlem olmucak
dr.um AYDAN AY çok ilgili ve samimi bi doktor lütfen bana dua edin ben bayağı korkuyorum çünkü..
yorumlarınıza şimdiden teşekkür ederim..

çoook zordu ama geçtii şükürler olsun..
hastaneye tırsarak giren ben odama gelince rahatladım hemen bi iğne yapıp daha sakin olmamı sağladılar
işlemler yapılırken arkadaşlarım yetişti ameliyata girdim -galenia şimdi uçuşa geçiyoruzz derin nefes alll
ben- haaaaayırrr geçmiycemmm bak hala ayık kaldımm dr- ne inatçısın sen hadi uyu bakalımm
ben- uyumuca.... ve gittim uyandığımda burnum sızlıyodu ve etrafıma bakamıyodum
meğerse gözlerim açılmasın diye jel sürülmüş, odaya çıkardılar tüm arkadaşlarım bana bakıyodu her kafadan bi ses duysamda
cvp veremedim sonrasında muhabbet şakalar falan yapılmaya başlandı tam iyiyim derken felaket bi mide bulantısı ardından herkesin yanında istifra ettim
hemşire korkma narkozu atıyosun dedikçe daha kötü oldum hiç bişi yemedim sadece su içtim serumla beslendim mide bulantılarımda devam etti
tamponlardan çıkan kanı arada sildi arkadaşım dün gerçekten zordu bugünde zor ama yarın tamponlarım çıkıyo ve ben dahada iyi olucam inş
benim bünyem zayıf oldugundan bu kadar zor oldu belki çünkü sürekli ağlama nöbetlerim oluyo yinede bunada şükür...

benim 10noncu günüm buğün kendimi tanıyamıyorum hala yeni burnumla
:S tatlım bu tampon olayında sende nefes alamadın dimi çok sıktı bu tampon olayı beni :s
bide çıkarılırken canın acıdı mı :S nasıl olcak benim yarın sbah çıkıyo tamponlarım

Bu gecirdiğin amelıyatın aynısını 6 ay once gecırdım. tamponlar cıkarken bi gıdıklanma hissediyorsun sonrasında bir rahatlama 8 gun oncede estetık amelıyat gecırdım kemige girilmediği zaman anında düzeliyorsun canım

benim burun şeklimde değişiklik olmadı sadece yanlardan daraltmış doktor canım nefes alamadığım için oldum ama şimdi hiç alamıyorum
tamponlardan hep kan sızıyo sanada oldu mu ? bide çıkınca nefes alabilcek myim?? :18:

evettt tamponlarımda çıktı doktorum derin nefes al ver sen bulgaristanda okuyodun dimi diye konuşturmaya çalıştı ama konuşmadım
tamamen oraya konsantreydim
sonra birden çekti ve acıyla yaşlar boşaldı gözümden doktorum yavaşça yatırdı gözlerimi silmeye başladı
yinede doktorlarımıda hastane hariç hemşireleri de çok sevdim herkes çok ilgiliydi minicik burnun varmış zaten şimdi dahada cici olucak dedilerr
cuma günü alçılarım alınıcak, pazarteside dikişlerim bakalım nasıl geçicek ve nasıl bi burnum var çok merak ediyorumm

tamponlar çıkınca canın acımıyor hiç korkmana hiç gerek yok sonra bandajların takılacak asıl olay bandajlar çıktıktan sonra yaşanıyor okadar şişiyorki yüzün kendini tanıyamıyorsun.

tamponlar çıkınca canın acımıyor hiç korkmana hiç gerek yok sonra bandajların takılacak asıl olay bandajlar çıktıktan sonra yaşanıyor okadar şişiyorki yüzün kendini tanıyamıyorsun.

o dediğin bana olmadı galiba daha canım çünkü şuan yüzüm zaten şiş ama gözlerim sadece morluk içinde biraz
onun dışında alçı çıkarılırkende acımıyodur inş tampon çıkarken acımadı evet ama çok tuhaf bi histi :S
cuma alçım çıkıcak inş canım yanmazz

tampon acıtmadıysa alçı hiç acıtmaz korkma moralini yüksek tut bnm bugün 11 gün oldu bandajlarım çıkalı ilk çıktğında ağladım kendimi tanımadım şişlerden çok korkmuştum öle kalacağım diyezamanla indi burnumun şekli belli oldu ama üzerinde tümsek var nedn bilmiyorum umarım böle kalmaz bnde bndan korkuyorum.

aaa canım doktorun kimdi senin? bide masaj yaparsan zamanla oturur diye düşünüyorum çok yeni çünkü bende alçılardan sonra merak ediyorum senin anladığım kdarıyla dikişlerin alındı moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bende bide krem verdi onu sürüyorum kabuk tutmasın diye bende merak ediyorum şeklini burnumun

canım prof.dr.Ali Teoman Tellioğlu ankarada oldum bn ameliyatımı masaj olayı doktordan doktora değişiyor sanırım çünkü bana önermedi doktorum mutlaka sor sen doktoruna öneriyorsa masajı ihmal etme yüzündeki ödemlerin dağılmasına yardımcı oluyor ayrıca yeşil çay ve soğan kagubu suyunu tavsiye ediyorum ödemlerini hemen alır.

doktoruma sordum ben daha değil dedi ama yeşil çay tavsiyen için çok teşekür ederimm

Afrodict yardmına ihitiyacım var, ali teoman tellioğluna muayene oldum ama ameliyat öncesi senin düşüncelerini merak ediyorum..özel mesaj atamıyorum.Şuan memnun musun, yüzüne yakıştı mı, fotoğrafını benimle paylaşabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…