- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım herşey yoluda gider şimdiden geçmiş olsun
:S tatlım bu tampon olayında sende nefes alamadın dimi çok sıktı bu tampon olayı beni :sbenim 10noncu günüm buğün kendimi tanıyamıyorum hala yeni burnumla
Bu gecirdiğin amelıyatın aynısını 6 ay once gecırdım. tamponlar cıkarken bi gıdıklanma hissediyorsun sonrasında bir rahatlama 8 gun oncede estetık amelıyat gecırdım kemige girilmediği zaman anında düzeliyorsun canım
tamponlar çıkınca canın acımıyor hiç korkmana hiç gerek yok sonra bandajların takılacak asıl olay bandajlar çıktıktan sonra yaşanıyor okadar şişiyorki yüzün kendini tanıyamıyorsun.
tampon acıtmadıysa alçı hiç acıtmaz korkma moralini yüksek tut bnm bugün 11 gün oldu bandajlarım çıkalı ilk çıktğında ağladım kendimi tanımadım şişlerden çok korkmuştum öle kalacağım diyezamanla indi burnumun şekli belli oldu ama üzerinde tümsek var nedn bilmiyorum umarım böle kalmaz bnde bndan korkuyorum.
canım prof.dr.Ali Teoman Tellioğlu ankarada oldum bn ameliyatımı masaj olayı doktordan doktora değişiyor sanırım çünkü bana önermedi doktorum mutlaka sor sen doktoruna öneriyorsa masajı ihmal etme yüzündeki ödemlerin dağılmasına yardımcı oluyor ayrıca yeşil çay ve soğan kagubu suyunu tavsiye ediyorum ödemlerini hemen alır.
canım prof.dr.Ali Teoman Tellioğlu ankarada oldum bn ameliyatımı masaj olayı doktordan doktora değişiyor sanırım çünkü bana önermedi doktorum mutlaka sor sen doktoruna öneriyorsa masajı ihmal etme yüzündeki ödemlerin dağılmasına yardımcı oluyor ayrıca yeşil çay ve soğan kagubu suyunu tavsiye ediyorum ödemlerini hemen alır.