- 18 Nisan 2009
- 1.254
- 16
test yaptım sonuc pozıtıf cıktı dr a gıtmeyı bıkac ay dusunmuyorum ben koyde dogdum bısede olmadı fazxla tıbbı mudahalelerden hoslanmıyorum suda dogum ıstıyorum kesınlıkle ama ıstanbulda yok bı ebe ayarlayıp evde kuvete su doldurup dogurmayı dusunuyorum eger normal doguma musaıtse ınat ettım
suda dogumda kesı yok epızyon yok hıcbıseyok ama nedense boyle guzel yontemı ulkemızde neden uygulamıyorlar anlamıyorum
suda dogumm hem dogum suresını 5 kat hızlandırıyor hem agrıyı aaltıyor hemde sanırım epızyon vs atılmıyor hıcbır sunı ılac ve agrıkesıcı verılmıyor ben vıdeolarını ızledım hatunlar 5 dk doguruyorlar kolaycana
bence bız kadınlar hastanelerden ve doktorlardan bunu kesınlıkle talep etmelıyız
ne demısler susma sustukca sıra sana gelecek:sm_cool:
suda dogumda kesı yok epızyon yok hıcbıseyok ama nedense boyle guzel yontemı ulkemızde neden uygulamıyorlar anlamıyorum
suda dogumm hem dogum suresını 5 kat hızlandırıyor hem agrıyı aaltıyor hemde sanırım epızyon vs atılmıyor hıcbır sunı ılac ve agrıkesıcı verılmıyor ben vıdeolarını ızledım hatunlar 5 dk doguruyorlar kolaycana
bence bız kadınlar hastanelerden ve doktorlardan bunu kesınlıkle talep etmelıyız
ne demısler susma sustukca sıra sana gelecek:sm_cool: