Galba hamleym

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
test yaptım sonuc pozıtıf cıktı dr a gıtmeyı bıkac ay dusunmuyorum ben koyde dogdum bısede olmadı fazxla tıbbı mudahalelerden hoslanmıyorum suda dogum ıstıyorum kesınlıkle ama ıstanbulda yok bı ebe ayarlayıp evde kuvete su doldurup dogurmayı dusunuyorum eger normal doguma musaıtse ınat ettım
suda dogumda kesı yok epızyon yok hıcbıseyok ama nedense boyle guzel yontemı ulkemızde neden uygulamıyorlar anlamıyorum
suda dogumm hem dogum suresını 5 kat hızlandırıyor hem agrıyı aaltıyor hemde sanırım epızyon vs atılmıyor hıcbır sunı ılac ve agrıkesıcı verılmıyor ben vıdeolarını ızledım hatunlar 5 dk doguruyorlar kolaycana
bence bız kadınlar hastanelerden ve doktorlardan bunu kesınlıkle talep etmelıyız
ne demısler susma sustukca sıra sana gelecek:sm_cool:

hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,hayırlı,kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.bizlerede dua et canım

tebrikler

çok hızlısın daha yeni hamilesin hemen doğuma atlamışsın neyse hayırlı olsun folik asite hemen başla derim

tebrik ederim inşllh sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
bence dr git düşük olmasın diye ilaç veriyorlar Allah korusun
bilirim acısını 4 haftalık düşük yaptım

tesekurler arkadaslar bende 6 haftalıkken dusuk yapmıstım ama dogallıktan yanayım ben koyde ve evde dogdum annem ne kontrole gıtmıs nede ılac almıs
doganın akısına bırakıcam mudahale etmek ıstemıyorum aslında hala anlamadım farkında degılım sız kucagına almak nasıp olsun deyınce yavas yavas dank etmeye baslıyo
tumhamıle arkadasları bır avazda kurtulmak nasıp olsun ınsallah

canımmmmm devir değişti artık annelerimiz zamanında herşey doğalmış zaten ama şimdi biz istemeden de olsa bir sürü hormonlu gıda yiyoruz içiyoruz , bu da bizim dengemizi bozuyor haliyle hiç birimiz eskiler kadar sağlıklı değiliz malesef o yüzden sen bi git doktora derim ben,
Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla ve acısız ağrısız SUDA doğum nasip etsin sana :)))

Hayırlı olsun ama çok iddialı konuşuyorsun, büyük lokma ye büyük konuşma derler canım, kimse mecbur olmasa keyfinden doktora hastaneye gitmez, keyiften giden milyarda bir bile değildir, hiçbir şey eskisi gibi değil, şimdi sanıyor musun köylerdeki insanlar eskisi gibi patır patır doğuruyorlar, hayır, taşrada bile insanlar artık zorlanıyor, hormonlu yiyecekler, ekolojik kirlilik vs. Ayrıca doğuma kadar giden süreçte ne yaşayacağını bilemezsin, biz sadece gönlümüzden geçeni yaradan iletelim, o ne taktir ederse ve hayırlısını versin,
tekrar hayırlı olsun.

canım öncelikle hayırlı olsun bende bu sabah test yaptım sonuç negatif:KK43:(
şimdi böyle konuşuyorsun ama insan başına nelerin geleceğini bilemez
sonradan hayıflanmak yerine kontrollerini zamannında yaptırmanı tavsiye ederim
tekrardan tebrikler

tesekurler
suan gerek yok sanırım dr a gıtmeye
2-3 aylıkken gıdıp bı sorayım bakalım
arkadaslar buyuk konustugumdan degıl kotu tecrubelerde gordum ondan tabıkı ıyı tecrubelerde var mesela koyde olsa olecek olan bebek burada sezeryanle dogabılıyor (aslında kadere ınanıyorum cunku kaderde bebek yasamıycaksa sezeryanle bıle yasamıyor)bı kadın arkadaıma 6 aylık bebegıne down sendromu deyıp sunı olarak dogurtmuslar
kadın bagırmıs cagırmıs dogururken megerse bebegın kolu takılmıs yanlız bırakıp gıtmısler bebek dogduktan sora bakmıslarkı normal ve saglıklıymıs kadının psıkolojısı bozulmustu ne zaman bebeklerden konu açılsa gozlerı yasarırdı
valla nebılıyım
oncekı bebekte gıttım dr a dustu
gercı salam yıyıp zehırlendım ondan dustu ama suan bıraz buyusun gıderık evelallah
herkese kolay dogumlar
ben suda dogumu yaygınlastırmadıkları ıcın kızıyorumda ondan protesto edıp evde dogurmayı dusunuyorum
bı gazetede okudum kadın anadolu saglık grubu hastanesınde suda dogum yapmıs ama 2. dogumunu ebe yardımı ıle ve evde yapmak ıstıyormus bence bır bıldıgı varkı ona gore boyle demıs

X