Galaxy s2 mi, galaxy s3 mü?

çehregxuxl

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
1.008
3
316
Ankara
Arkadaşlar bana hediye telefon geldı onu satıp galaxy s2 ya da s3 alacağım ama karar veremedim...karşılaştırdım boyutları hemen hemen aynı ama s3 daha oval ve kıvrımlı duruyor, s2 daha dikdörtgen ve köşeli... özellık olarak tabiki s3 daha ıyı ama görüntü olarak s2 yi beğeniyorum.sanki s3 erkek telefonu gibi geliyor. Şimdi s2 alırsam ilerde pişman mı olurum acaba diyorum.. sizin fikirleriniz?

Kesinlikle s3 canım. S2nin ön ve arka kameralarını hiç beğenmiyorum. Karanlık çekiyor mesela bulutlu havada flaş bile olsa. Ayrıca bana tam tersine s3 daha kibar geldi. S2nin dikdörtgen şeklini de hiç beğenmiyorum. :) bi arkadaşimda s2 diğerinde s3 var ve bence kesinlikle s3 diorum ama son karar senin tabi :)

Arkadaşlar bana hediye telefon geldı onu satıp galaxy s2 ya da s3 alacağım ama karar veremedim...karşılaştırdım boyutları hemen hemen aynı ama s3 daha oval ve kıvrımlı duruyor, s2 daha dikdörtgen ve köşeli... özellık olarak tabiki s3 daha ıyı ama görüntü olarak s2 yi beğeniyorum.sanki s3 erkek telefonu gibi geliyor. Şimdi s2 alırsam ilerde pişman mı olurum acaba diyorum.. sizin fikirleriniz?

ben s3 kullanıyorum ilk çıktığında almıştım çok memnunum. s2 eski model kesinlikle alma derim. sana tavsiyem telefonunu aldığın an hemen kılıf alman... benimki çizildi malesef... hem o kadar güzel telefon kapakları var ki cicili bicili her zevke göre... internetten araştır bak kapaklara... hem teknik özellik bakımından iphone5 ten daha iyi olduğunu söylüyor bilenler... youtube dan videolarına bakabilirsin... şimdiden iyi kullanmalar....

s3 derim, buyuklugune aldanip kaba deniliyo ama her isi goruyo ;))

ben kullaniyorum artik laptop bilgisayar falan kullanmiyorum dizilerimi bile telefondan izliyorum :1:

her isi goruyo anlayacgin.. :9:

Fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, s3 için kapaklara baktım hatta dayanamadım sipariş ettim ebaydan, çok da uygun fiyata. s3 alıcam inşallah.

ben s3 kullanıyorum ilk çıktığında almıştım çok memnunum. s2 eski model kesinlikle alma derim. sana tavsiyem telefonunu aldığın an hemen kılıf alman... benimki çizildi malesef... hem o kadar güzel telefon kapakları var ki cicili bicili her zevke göre... internetten araştır bak kapaklara... hem teknik özellik bakımından iphone5 ten daha iyi olduğunu söylüyor bilenler... youtube dan videolarına bakabilirsin... şimdiden iyi kullanmalar....

canım kapaklardan hoşlanıyorsan ebaya bak mutlaka, ben ır tane sipariş ettim, 4 lıra sadece ve harika. turkıyede bu fiyata mümkün diil.

canim ozelden mesaj yazamiyorum kusura bakma mesaj sayim azmis :( cevabini burda vereyim..

yok ben gayet memnunum, ses kesintisi ve ekran morarmasi hic olmadi. ama bu aralar biraz fazla program yukledim biraz yavaslamadi oldu ama bu her telefonda olan bisey sonucta. tavsiye ederim yani ;)

bu arada kilifini su kalin olan plastik gibi bisey var adini bilmiyorum tam ama ondan al onu tavsiye ederim cunku cok narin bi telefon,, digerleri pek korumuyor telefonu.. bende bu anlattigim kilifdan aldim,, kizim 2 kattan merdiven asagi atti hiic bisey olmadi ;))

galaxy s3 kullanıyorum....... eşim çok meraklıdır teknolojiye o almıştı hediye olarak,, yaş tahtaya basmayacağını biliyordum bende çok memnunum.....

canim yine burdan verecem cevabini ;)

yok sadece arkaya takiliyor, kalin bayagi silikon gibi bisey cok iyi koruyor kalin oldugu icin. ama eger bu dedigim kilifi alacaksan beyaz alma ben aldim sararma oldu tekrar siyah aldim.

bu arada ekran koruyucu filmsiz kullanma derim yoksa cok cabuk cizilir.

Back