- 10 Eylül 2016
- 4
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Lovepink44
-
Cevap verdigin icin cok tesekkur ediyorum. Iyi iyi arastirmam lazim ... Ispanolca dersi zormu acaba ? Cunku ben 5 senedir okulumda ispanolca dersi aliyorum az bucuk konusa biliyorumFransız dili ve edebiyatı bölümü okuyunca üstüne formasyon dersleri de alman gerekir öğretmenlik yapabilmen için. Zor bir şey degil ingiliz dili edb okuyup ingilizce öğretmenliği yapan çok arkadaşım var, ikisi aynı şey zaten. Onun dışında Galatasaray Üniversitesi için okulun iki sene zorunlu hazırlık programı var diye biliyorum yani fransızca bilsen de bilmesen de bu program var sanırım. Galatasaray devlet üniversitesi yani eğitim için bir ücret talep etmez. Burs olarak da Galatasaray eğitim vakfı sanırım tam ismi bu ve bunun gibi birçok vakıf var başvurursan burs alabilirsin. Sınav konusunda da normalde türk vatandaşı için lys ile alan bir okul ama yabancı öğrenci için nasıl bir sistemi var tam olarak bilmiyorum araştırmak lazım. Lys sıralaması da ilk 1500 civarı sanırım. Ha bir de unutmadan söyleyeyim bu bölümde 3. veya 4.sınıfta tam bilmiyorum bir de zorunlu ispanyolca dersi vardı bir zamanlar
Cevap verdigin icin cok tesekkur ediyorum. Iyi iyi arastirmam lazim ... Ispanolca dersi zormu acaba ? Cunku ben 5 senedir okulumda ispanolca dersi aliyorum az bucuk konusa biliyorum
Nerdeyde butun forumlara mesaj yazdim cevap bekliyorum isterica ederim canım sen yine de araştır okulda okuyanlarla falan iletişime geçebilirsin facebook üzerinden vs. muhakkak vardır bölümün grupları. Ben Galatasaray'da okumadığım için çevremdekilerden bildiklerimi söyleyebilirim sadece... hakkında hayırlısı olsun
Nerdeyde butun forumlara mesaj yazdim cevap bekliyorum isteannemde universiteyi arar birseyler ogrenmek icin. Amin insallah bu arada kurban bayraminiz mubarek olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?