Galata Kulesi

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Herkese selamlar.

Haftasonu arkadaşımın doğum günü onunla gezeceğiz onu Galata Kulesi'ne götüreceğim oranın giriş fiyatına biliyorum ama içinde cafe varmış.Oraya giden oldu mu?
Çay,su fiyatları nasıl uygun mu? İkimiz de öğrenciyiz çok fazla pahalı olsun istemiyorum. Ve o arkadaşımı Galata Kulesi'ne götürmek nasıl fikir?
Yorum yaparsanız çok memnun olurum.

Galata Kulesi güzeldir. Yükseklik korkunuz yoksa, manzarası müthiş.
Giriş en son 10 TL civarıydı yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Cafesi diğer cafelere oranla tabi daha pahalı. Ben gideli bir kaç sene oluyor.
Çay 3,5 TL, Türk Kahvesi 5-6 TL civarıydı benim gittiğim zaman.
Şimdi zamn gelmişmidir bilmiyorum.
Ama gezdikten sonra başka bir yerde de çay kahve içebilirsiniz.
Galatasaray Lisesinin karşısındaki cafelerin manzaraları da çok güzel oluyor.

Ben Kasım ayı gibi gitmiştim giriş fiyatını sormuştum 6 liraydı.Ama turistlerinki daha pahalı belki siz onu hatırlıyorsunuzdur. Aslında Galata Kulesi'nin yanında cafe gibi bir yer var orada oturmuştum oranın fiyatını biliyorum çok pahalı değil. Galatasaray Lisesinin karşısındaki cafelere de bakarım. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)

valla canım birkaç sene önce orada oturup bişeyler içmiştik sanki biraz tuzlucanaydı gibi hatırlıyorum, ama orada oturmaya da çok gerek yok çünkü o kulede manzaraya bakılır o da dışarda ,cafe içerde tabi yani çok bi esprisi yok orada bişeyler içmenin. kuleden manzara keyfi yaparsınız ,foto çekersiniz sonra inip başka bi yerde bişeyler içersiniz.İstiklale çıkarsınız oarada güzel biryerde oturursunuz.

Dediğiniz gibi yapacağım yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…