Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 13 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #1 Nudge" ses dosyasini "C:\Program Files\MSN Messenger" klasorunun icine ekleyin. ve islem tamamdir. Simdi msne girip titresim yaparak deneyebilirsiniz isteee link ;Link Silinmiştir.
Nudge" ses dosyasini "C:\Program Files\MSN Messenger" klasorunun icine ekleyin. ve islem tamamdir. Simdi msne girip titresim yaparak deneyebilirsiniz isteee link ;Link Silinmiştir.
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 13 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #2 evla .!.: olmadııııı ((( Genişletmek için tıkla... niye olmadi dosyayi mi indiremedin ??free butonundan git ..ben yaptim cunku..
evla .!.: olmadııııı ((( Genişletmek için tıkla... niye olmadi dosyayi mi indiremedin ??free butonundan git ..ben yaptim cunku..
Alsebe Rutbesiz :-) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.320 3 358 Diğer 13 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #3 Bunu yukleyince bendemi yoksa karsidami bu sekilde duyulacak zepppp'cigim??
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 13 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #4 arkadaslar tabi ki siz duyacaksiniz :)karsi tarafinda bunu duymasi icin onunda bunu yuklemesi gerekir ...ama zor birsey degil cok basit...
arkadaslar tabi ki siz duyacaksiniz :)karsi tarafinda bunu duymasi icin onunda bunu yuklemesi gerekir ...ama zor birsey degil cok basit...
pamuk26 Yabangülü Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 150 4 96 Eskişehir 13 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #5 Zepppp bende yüklemeye çalıştım ama rar dosyası yükledi açmaya çalıştığımda hatalı yada hasarlı yazıyoooo....
Zepppp bende yüklemeye çalıştım ama rar dosyası yükledi açmaya çalıştığımda hatalı yada hasarlı yazıyoooo....
K kalemkitap2 Kapsama Alanı Dışında ! Kayıtlı Üye 22 Aralık 2006 1.977 6 156 Diğer 13 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #6 sende olmasan zepp teknolojiden bir haberim:)
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 13 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #7 evla .!.: ben yükledim, kopyaladım ama değişen hiç bir şey yok Genişletmek için tıkla... evlacigim nasil olmadi anlamiyorum cikan ses dosyasini ; "C:\Program Files\MSN Messenger" klasorunun icine ekleyeceksin ...yani ordan cikan ses doyasini nereye yuklediysen ordan alip oraya koyacaksin olacak bu kadar ,daha nasil anlatabilirim ki!!!:sm_confused:
evla .!.: ben yükledim, kopyaladım ama değişen hiç bir şey yok Genişletmek için tıkla... evlacigim nasil olmadi anlamiyorum cikan ses dosyasini ; "C:\Program Files\MSN Messenger" klasorunun icine ekleyeceksin ...yani ordan cikan ses doyasini nereye yuklediysen ordan alip oraya koyacaksin olacak bu kadar ,daha nasil anlatabilirim ki!!!:sm_confused: