Gabrini 2011 yaz oje koleksiyonu (resimli)

babyface27

makyajguncem.blogspot.com
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
1.588
2
116
İngiltere

Gabrini,yurtdışına da ürün gönderimi yapan bir Türk kozmetik firması ve birçok ürünü bulunmakta.Resimde de gördüğünüz 2011 yazına özel ojeleri.Bakar mısınız şunların güzelliğine,hepsi birer şeker gibi insanın yiyesi geliyor:)Koleksiyonda 20 adet renk bulunuyor ve hepsi de birbirinden güzel.Görgüsüz gibi gelen ojeleri hemen denemek amaçlı tırnaklarıma sürdüm ve sonuç aşağıda.Tek kat sürmüş olmama rağmen renk verişlerini çok beğendim.Ayrıca ojeler o kadar tazeler ki çok kısa sürede kuruyorlar.Son zamanlarda Türk kozmetik firmalarının yükselişe geçişi beni çok mutlu ediyor,Gabrini de bunlardan biri.Sanırım artık çoğu yerde Gabrini standları bulunmakta.Bu senenin trendi olan bu renklere ulaşmak istiyorsanız siz de bir Gabrini standı bulun ve bu güzel ojelerden kapın :)

yaa ben bulamadım bunlardan yaşadığım şehirde.
Ankara'da erkek arkadaşım şu zamanlarda,ona aldıracağım umarım doğru alır.
gabrini keşke online satış yapsa...

ya kızlar ben burada biliyorum gabrini satan yerler ama hep belirli renkler vAR YAA
atmışlar sepete üç beş renk hepsi o
babyface tatlım bunların hepsni nereden buldun sen
ben de istiyorum yaaaaaa :84:

ya kızlar ben burada biliyorum gabrini satan yerler ama hep belirli renkler vAR YAA
atmışlar sepete üç beş renk hepsi o
babyface tatlım bunların hepsni nereden buldun sen
ben de istiyorum yaaaaaa :84:

canım makyaj güncem blogunun sahibi olduğum için firma bana hediye olarak yolladı blogumda yayınlamam için

bugün summer edition serisinden 105 no'lu yeşil ojeyi aldım.mavi ve sarı da almak istiyodum ama aldığım yerde bikaç rengi vardı pembe,yeşil,turuncu vardı o nedenle alamadım.ve de bir sütlü kahve renginde aldım bu seriden değil ama.çok mutlu etti bu iki küçük şey beni

oje bu yaaa insanı mutlu etmez mi

yaaa bu arada oje süren smiley niçin yok

oje bu yaaa insanı mutlu etmez mi

yaaa bu arada oje süren smiley niçin yok

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

Hiiiii.. Çok güzel. (llllllllllllll)
Fiyatları ne kadar acabaa. .?

çook afedersiniz buraya yazdıktan sonra hiç bakmadım geç gördüm sorunuzu
ben 1 tl'ye aldım hani her yerde olan japon pazarı gibi dükkanlar varya ordan aldım ben.hiç beklemezdim orada bulabileceğimi ama buldum.fiyatı da çok uygun

ayrıca gabrini'nin sitesinde online satış var 1,5 tl'ye bu serinin ojeleri ama güvenemedim ben.acaba ne kadar sürede gelir bilmiyorum.hiç oradan alışveriş yapan var mı aranızda?? Bu seriye fena halde takmış bulunuyorum,hepsini almak istiyorum.
M-111 ve M-103 renklerini de aldım seriyi tamamlamam lazııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…