g5 masajı yaptıran var mı?

s_gofret

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
3.482
4.796
Merhaba,

G5 masajı yaptırıp selülitleri giden sıkılaşma sağlayan var mı? Bölgesel zayıflama için kavitasyon gibi zararları olabilen bir cihaz düşünmüyorum. G5 i duydum. Lazer epilasyon için gittiğim yerde başlıyorlarmış. Selülitler için baya işe yaradığı söylendi. Giden deneyenler varsa bilgi verebilirler mi?

Ben :) Ben G5'e gittim geçen yıl. Bu yıl tekrar başladım.

Normalde spor yapmıyordum. Kilo fazlam yok. Ama selülit problemim vardı ve hiç kasım yoktu. Önce pilatese başladım ve ardından da G5. Normalde haftada 3 gitmek gerekiyor ama ben 1 ya da 2 gittim. 3 ay içinde bütün selülitlerim geçti. (evet hepsi ama çok ileri seviyede değildi). Hatta arkadaşlarım bile fark ettiler ve senin bacakların süper oldu gibi yorumlar aldım.
Sonra sporu bıraktım. ve G5'i de. aylar geçti. Sesülitlerimin bir kısmı geri geldi. Eskisi kada kötü olmadı ama geri geldi. Şimdi tekrar başladım. 2 seans yaptık spor yok. fark etti. Daha hızlı cevap alıyorum ve tekrar spora da başlayacağım. Spor çok etkili.
Bu sırada G5 i yapan kişi çok önemli. Kasların yönünü, anatomiyi anlaması ve lenf yönüne göre g5 yapması kritik. Varisleri olanlarda kanama yapabiliyor. benim başıma geldi. ama ben sert yapılmasını istemiştim. Çok sert yapılırsa morarma olabilir. Bilinçli yapılması gerekli.
Ben memnunum

Teşekkürler Yollarin Bilgesi ben yazalı 1 yılı geçmiş unutmuşum bile
Ben de bir süre gittim çok memnundum ama yoğunluktan seanslara uyamadığım için devam edemedim. İnanılmaz rahatlattı beni selülitlerimi de azalttı belki 3 ay olsaydı benim de giderdi. Şimdi akşıma soktun gitsem mi

Ben tekrar başladım, bence başla :) ilk seansa cumartesi gittim ve perşembe 2.'ye gidiyorum. Bir de tekrar spora başlasam süper olacak.

Ben tekrar başladım, bence başla :) ilk seansa cumartesi gittim ve perşembe 2.'ye gidiyorum. Bir de tekrar spora başlasam süper olacak.

Spor için hiç vaktim yok

Haftada 2 daha kolay olabilir aslınsa benim 3 tü aslında yarım saatlik bir şey ama şu üşengeçliğim

Gittiğiniz yeri ve ortalama fiyatını özelden bana yazabilir misiniz.

bölgesel incelme için iyi bir cihaz bilen var mı benim sorunum ayak bileğimde bacak bölgemde

G5 e bende gittim 8 seans haftada 1. Spor üyeliğim olduğu halde gidemiyordum. Sadece G5 le gözle görülür bir şekilde incelme oldu. Selülit hafif düzeldi ama 37 Yaşındayım. Şimdiye kadar hep genişledi, diyet bile yapsam bacak ve basenler hiç incelmedi. Yalnız kesinlikle uzman birinin yapması ve iki litreden aşağı su içmemek gerekiyor. İlk seanslarda özellikle çok morarma oluyor. Zamanla geçiyor tabi. Ama sonuç katlanmaya değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…