• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit G5 masajı sonrası selülit

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

akyold24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
11
-2
1
24
Merhaba kızlar, benim bacaklarımda selülit var ve bunun için g5 masajina gittim. Sadece bir defa girmeme rağmen sanki selülitte belirginleşme oldu ve bir daha girmedim ancak üç hafta oldu hala durumum aynı üstelik iki kutu selülit kremi bitirdim. Yakında evleniyorum ama çok üzülüyorum ya kocam beğenmezse diye selülitlerde böyle masajdan sonra belirginlik yaşayan varmi

Derdim selülit yardımcı olabilecek yorumunuz varsa dinlerim kocamı düşünmeyi keserseniz

Selülit mi var yoksa lipodem mi var onu bı kesinlestirin belki lipodem varsa ondan fayda sağlamıştır.

Selülit mi var yoksa lipodem mi var onu bı kesinlestirin belki lipodem varsa ondan fayda sağlamıştır.
Selülit olduğundan eminim çünkü lipodem belirtilerini taşımıyorum g5 gideyim dedim sanki daha çok belirginleşti üstelik kadın bastirmadi bile hiç morarma dahi olmadi

Selülit olduğundan eminim çünkü lipodem belirtilerini taşımıyorum g5 gideyim dedim sanki daha çok belirginleşti üstelik kadın bastirmadi bile hiç morarma dahi olmadi
Çok üzülüyorum daha 24 yaşındayım gördükçe canım sıkılıyor

Selülit bir güzellik ölçütü değil bence ya, olmamalı da. Zayıf, kilolu, genç, yaşlı herkeste olabiliyor. Kremler düzenli kullanımda fayda sağlayabiliyor. Ama bir süre kullanım gerektiriyor. Beslenme düzeninize dikkat edebilirsiniz. Onun dışında bir önerim yok. Çok da takılmayın, eminim çok güzel bir kadınsınızdır 🌸 selülit bunu gölgeleyemezz

Selülit bir güzellik ölçütü değil bence ya, olmamalı da. Zayıf, kilolu, genç, yaşlı herkeste olabiliyor. Kremler düzenli kullanımda fayda sağlayabiliyor. Ama bir süre kullanım gerektiriyor. Beslenme düzeninize dikkat edebilirsiniz. Onun dışında bir önerim yok. Çok da takılmayın, eminim çok güzel bir kadınsınızdır 🌸 selülit bunu gölgeleyemezz
Teşekkür ederim🥺

Back