G-String'i Paçalı Don Gibi Gösteren Yeni Moda: C-String!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

İç çamaşırı giyiminde G-String'in yarattığı fırtına daha dün gibi aklımızda. Yeni çıkan bir moda G-String'i unutturacak gibi.

C-String adı verilen iş çamaşırı serisi bir internet sitesi üzerinden satışa çıkarıldı.

Farklı renklerdeki C-String'in en önemli özelliği aslında hemen hemen hiç olmaması.

Özellikle kağıt inceliğinde elbise giyen kadınlar için bir çözüm olabilecek C-String'in erkekler için olan versiyonları da mevcut.

CNN Türk

kadın için olanı bi derece de, erkeğin giydiği nedir öyle ya

vay babayin kemiğine..

daha sutyen çözmeyı beceremeyen erkekler,c-strınglerını çıkarmaya çalışırken o teli dötlerine sokmazsalar ıyı..

ıykk ya bi erkek bunu giyer mi hatun da giymez kim giyecek :)

Erkek modeli daha sexy bir görseniz plajlarda şenlik olacak olur mu bilmem , ama top olan glyinir bir bakayım resmi yükleye bilirsem yükleyeyim

bu epeydir vardı zaten hatta yabancı bir programda reklamını yapmışlardı ;

[video=youtube;rtJZUCMP0u4]http://www.youtube.com/watch?v=rtJZUCMP0u4[/video]

hay dökülekalmayın o ne laaayyyynnn patlıcan dolması gibi töbe töbeeeeee

Bu bayadır var, hatta bir ara bir internet sitesinde satılıyordu :) Esas bir "half thong" diye bir şey var ki aman bakmayın adamı hayattan soğutur.

ben yeni gördüm, onedio da bugunun haberi: http://onedio.com/haber/g-string-i-unut-simdi-moda-c-string--322348

hiç kullanışı görünmüyor, hemen çıkarmalık olabilir anca

Bazı elbiselerde belli olmasın diye çamaşır giyilmediğini duymuştum. hani tanganın bile izinin belli olacağı kadar dar ve ince olan elbiselerde (daha çok aktrislerde) belki onlar hiç giymemek yerine tercih edebilirler. Ama arkasındaki uzantını boyu bazen uzun oluyor anlamsız oluyor. bi de tabi oturup kalktıkça düşüyor. Hemen çıkarmalık kesinlikle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…