• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

G noktası nerede

banaderlerelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
59
12
3
31
merhaba... 2 yıldır cinselliği ağrı ve acı ile yaşayan ve asla zevk alamayan bir kadın olarak geçenlerde bir şey fark ettim.. Derinde bir yere denk geldikçe afedersiniz idrar geliyormus gibi bir his yaşatan yer var sanırım yani neredeyse idrarı tutamayacak duruma getiriyor. G noktası denilen zevk veren yer burası mı tam olarak😞. Ben henüz o zevki alamadıgım için ayrım yapamıyorum vajinal olarak sadece acı duyuyorum ama o yere denk gelince daha az acı oluyor diyeyim. Doğru nokta orası mı acaba 🥲

Acı çekmeniz normal değil. Bu konuda kadın doğuma göründünüz mü?

Acı çekmeniz normal değil. Bu konuda kadın doğuma göründünüz mü?
Tabi.. Fiziksel olarak bir sey görünmüyor dedi dr lar...vajinismus um devam ediyor sanırım eskiden ilişkiye hiç giremiyordum artık acılı da olsa oluyor 😞 benm girişte sıkıntı.. Derinde acı yok dediğim gibi bir yer var orada değişik bir his geliyo ben de işte acaba orası zevk noktası mı diye düşünüyorum acınası bi durumdayım yani fjfjjf

İyice ıslanmadığınız için acı çekiyor olabilir misiniz?

Bunun için hormonlarınıza baktırdınız mı
Çözüm için ıslanmanızı sağlayan ürünler kullandınız mı
Partnerinizle uzun süre ön sevişme yapıyor musunuz

Öncelikle bunları çözün derim , g noktasından önce normal ilişkide önce acı duymamanız lazım , sonra zevki artırıcı g noktası ile ilgili bilgi toplarsınız

Öncelikle bunları çözün derim , g noktasından önce normal ilişkide önce acı duymamanız lazım , sonra zevki artırıcı g noktası ile ilgili bilgi toplarsınız
İsteksizlik problemim de var evet kuruluk oluyor... Ama kayganlaştırıcı kullanıyorum. Evlendiğim ilk ay çok rahat ıslanıyordum ama acı çeke çeke ilişki istemez oldum 😕

İlaç kullanıyorum bu yüzden ama hala aynı

İnternete g noktası neresi diye yazarsanız zibilyon tane kaynak çıkıyor görsellerde var buraya sormaktan daha mantıklı 😇

Biraz sonra dilatör setimle vajinismusum için çalışmalar yapıcam. lütfen şu g noktası nın yerine bir açıklık getirelim de öyle başliyim😁😁🥲🤣

Back