G ebe kalmak için soğan suyu deneyenler

meraklianne10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
72
37
30
herkese merhaba bu temmuz ayında evliliğimin 4. senesi bitecek ve bu zamana kadar bebek istedik olmadı 2014 nisan ayında rahimde ki yapışıklıktan dolayı laparoskopi oldum rahimde dönüklük vardı o da düzeltildi doktor bana altı ay içinde bebeğin olur dedi ama olmadı bu nisanda laporoskopi olalı bir sene olacak. Doktoruma aşılama için gittim ama eczacımın da hatasıyla aşırı dozda ilaç kullandım aşılama yapılmadı bu yüzden tedaviye de ara verdim ve bu ay soğan suyu içtim soğan suyumun 11. gününde kanamam oldu kısa süreliydi yarım saat içinde oldu bitti bugün de adet günüm ama hala olmadım bide şubat 28 çektiği için geç olabilir şimdi benim içimi kemiren o kanama neydi yerleşme kanaması olabilir mi:? böyle bir durum yaşayan varmı yorumlarınızı bekliyorum çok bunaldım çok yoruldum her ay hayal kurup ay sonunda o hayallerin yıkılmasından....

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalı mıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…