Fx 15 zayıflama hapi

Cikolata35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
106
33
13
36
Kızlar benim 15 kilo fazlam var bu ilacı araştırdım herkes zayıflamış bırakınca geri kilo almamışlar super ya ayda 6kilo garanti en fazla 9 kilo diyo.kullanan var mi.sikiladtirip incelenlerde var...almalimiyim ise yarayan var mi

Merhaba canımm :) Bu konuyu böyle anlatacağım hiç aklıma gelmezdi. 65 kiloydum. Çok kilom yoktu evet fakat bel kenarlarımda ve göbeğimde vardı ve bu beni çok rahatsız ediyordu.yani 8 kilo falan fazlalığım var. Denemediğim form çayı kalmadı. Öyle kendimi aç bırakacak kadar diyette yapamam. Bünye ve irade meselesi evet ama aç kalamıyorum işte. Ve uzun araştırmalarımın sonucu Herbalife diye bir marka ile karşılaştım. Belki bir çoğunuz çok duymuştur ama ben tanışalım 3 buçuk hafta falan oldu.Sipariş ettim shakesinden ve çayından. Ödül almış bir marka ve sağlık konusunda sıkıntı yaratmıcağını araştırmalarım sonucu öğrenince kafamdan ' amann hiç değilse denedim derim' diye geçirdim hep. bu arada böbrek hastasıyım bu yüzden çok düşündüm zayıflama ürünlerinde. Herneyse geldi diğer gün hemen başladım ve 3 haftanın sonunda 4 kilo verdim. Hiç bir şekilde açlık hissetmeden,sersemlik hissetmeden zayıfladım. Hala da kullanıyorum çünkü sindirim sistemimi de düzene soktu ve uyku problemimi giderdi. Bu sonuc karşısında tabiki annem kullanmaya başladı. İkimizin sonucu karşısında da iş yerinde görenlerin geneli sipariş vermeye başladı.Ve bende 3 gündür üye oldum satışına başladım.Sipariş,ürünler ve kullanmam hakkında detaylı bilgi almak istersen mesaj atabilirler. Demem o ki evet ilk başta herşey inanmaya ve iradeye bakıyor. Ondan sonra ben denedim sonucunu gördüm. Sonuna kadar da arkasında duracağım bir ürün. Bana olmadı, kullanma, bana işe yaramadı diyen çok kişi oldu. Kimseye aldırış etme. Kendiniz deneyin görün derim :)

Ben kullandım evet kilo verdim ama fazlasıyla aldım bırakınca cewremdekilerdede aynisi oldu...geri aldılar

Böyle ilaçlara ürünlere itibar etmeyin derim. Hepsinin yan etkileri vardır. Bitkilerin bile birçok insana yan etkileri oluyor düşün artık.Orada yazanların hemen hepsi kendi adamları veya bir süre için zayıflayanlar ve tekrar alanlar. Eğer dikkat etmezsen kalıcı zayıflama diye bir şey yoktur hangi yöntemle zayıflarsan zayıfla. Bünyen kilo almaya müsaitse alıyorsun. Ben hayat boyu sağlıklı ve dengeli beslenme taraftarıyım. Kan tahlillerini yaptırıp bir diyetisyene gitmeni ve spor yapmanı öneririm. Diyetisyen beslenmeni sana özel düzenleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…