• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket futbolla ne kadar ilgilisiniz?hangilerini biliyosunuz?

futbolla ne kadar ilgilisiniz? hangilerini biliyorsunuz?

• ofsayt

OY: 13 81,3%
  • averaj

OY: 11 68,8%
  • endirek vuruş

OY: 10 62,5%
  • taç atışı

OY: 15 93,8%
  • kontratak

OY: 9 56,3%
  • ölü top

OY: 7 43,8%
  • 10 kusurlu hareket

OY: 5 31,3%
  • hiç birini bilmiyorum

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Su ofsayti anlamadim gitti.kim onde oluyor kim arkada nasil hesapliyorlar hayret :uhm:
En basit olan tac atisi :roflol:

çoğu erkekten daha iyi bilirim futbol terimlerinin anlamlarını sengözlerimebaksanab
futbola ve futbolcuya aşık bi hatunum ben :icecream:
futbolu sevmeyen, fanatik olmayan bi adamla hayatı paylaşamam :icecream:
kız gibi geliyo öyleleri bana :roflol:

çoğu erkekten daha iyi bilirim futbol terimlerinin anlamlarını sengözlerimebaksanab
futbola ve futbolcuya aşık bi hatunum ben :icecream:
futbolu sevmeyen, fanatik olmayan bi adamla hayatı paylaşamam :icecream:
kız gibi geliyo öyleleri bana :roflol:

hayret bırgun senle aynı noktada bulusacagımız hıc aklıma gelmezdı ama aynı dusuncelerı paylasıyorum..:1closedeyes:
esımle beraber ızlerız bız butun macları...:asigim:
hatta bazen alıskanlık olmus sanırım esım olmadıgı zamanlarda bıle acıp ızlıyorum farkında olmadan..:roflol:

hayret bırgun senle aynı noktada bulusacagımız hıc aklıma gelmezdı ama aynı dusuncelerı paylasıyorum..:1closedeyes:
esımle beraber ızlerız bız butun macları...:asigim:
hatta bazen alıskanlık olmus sanırım esım olmadıgı zamanlarda bıle acıp ızlıyorum farkında olmadan..:roflol:

uyuzsun ama seviyom seni :icecream:

oooooooooooooooo futboldan anlamazmiyim cok severim hem bakmasini hemde oynamasini. Allah'tan nisanlimda oyle!! Her sene izine gittigimizde stada gider mac seyredirim canim takimimin. O stada girmek o atmosferi gormek ne guzel. Futbol hastasiyim diyebilirim. Ailemden oyle gordum hem bizim oralarda 7 den 70 e herkes futboldan konusur...

oooooooooooooooo futboldan anlamazmiyim cok severim hem bakmasini hemde oynamasini. Allah'tan nisanlimda oyle!! Her sene izine gittigimizde stada gider mac seyredirim canim takimimin. O stada girmek o atmosferi gormek ne guzel. Futbol hastasiyim diyebilirim. Ailemden oyle gordum hem bizim oralarda 7 den 70 e herkes futboldan konusur...

aferim len :icecream:
laz kızı dediğin futboldan çakmalı zaten sengözlerimebaksanab

futboldan hiç hoşlanmam, bi kıza da hiç yaşıktıramamsengözlerimebaksanab
çok kaba bir spor :kahve:
o yüzden hiçbirşey bilmem:1closedeyes:

lazgülü canım sen trabzonlusun demi? 61 den öyle düşünüyorım

öyleysen hemşeriyiz bende trabzonluyum ve trabzonsporluyum.kümede düşse sonuna kadar desteliyorum.fanatiğim futboldan da iyi anlarım

İki yabancı takımsa oynayan izlemem ama ligi takip ederim.Aynı takımı tutmasak da eşimle sorun yaşamıyoruz futbol konusunda.Spor olsun çamurdan olsun seviyorum yaaa

lazgülü canım sen trabzonlusun demi? 61 den öyle düşünüyorım

öyleysen hemşeriyiz bende trabzonluyum ve trabzonsporluyum.kümede düşse sonuna kadar desteliyorum.fanatiğim futboldan da iyi anlarım

benim de 2. takımım Trabzonspor sengözlerimebaksanab
haçan bende karadenizliyum şakkıdı

off offfff hele milli maçlar oldu ev stadyuma dönüyo :icecream:
2002 dünya kupasında çok ağlamıştım benneyaptımki

hadi leynnnn :mymeka:
sanki sen ilgilenmiyon o dizilerle :kızgın:
hem ben öyle her diziyi seyretmem canım :1closedeyes:
3 maksimum 4 dizim vardır sengözlerimebaksanab

izliyosam (seni) eşekler tepsin :icecream:
maksimum dedin de kredi kartim geldi aklıma
olm ben cıkıp azcık alişveriş yapim :1shok:
hadi size bol gollü günler :asigim: jeyyar