Futbolcu Sevgilisi,Nişanlısı,Eşi Olanlar

benim sevgilimde profesyonel futbolcu çok zor haftada 2 gun kamp en zoruda her idman ve mactan sonra sesini duyup iyiyim hayatım demesini beklemek oluyor...Alllah hepimize sabır versin :gitme:

Allah futbolcu eşlerine sabır versin.Bgn kocam kampta bense evde yanlız başıma mafoldumben bu saat oldu uyuyamıyorum ((

merhaba
bende bir futbolcuya asik oldum ama malesef karsiliksiz.. onun haberi yok yani.
zaten ilk futbol oynadigini bilmiyordum cok sonradan ögrendim ama ozamn coktan olan olmustu bile. profesyonel biride degil. ve inaninki okadar kiz onun pesindeki, aramizda kesin bilenler vardir bu durumu. acikcasi acilamiyorumda ona karsi cünki aklimda su var pesinde okadar kiz varken neden bana karsilik versinki. karsilik verse bile kullanmak amaci kesin..
ne yapacagimi bilmiyorum futbolcu sevgiliyle ilgili zaten pek güzel seyler duymadim o yüzden korkuyorum birazda. arkadaslarim birak onu diyor
ne yapabilirim sizce? yoksa pesmi ediyim?

Benim aşkımda ilk çıktığımız dönemlerde futbol oynuyordu süper amatördeydi o yıl profesyonelliğe yükselicekti çokta iyi oyuncuydu takımda iki ayağını birden kullanan tek oyuncuydu bir maçında geçirdiği sakatlık sonucu baldırında kas yırtılması oldu ve o yıl profesyonelliğe veda etti ve futbol hayatı bitti (bu kadar lanet ve nankör bir meslek mi desem ne desem bilemedim).. Aslında sevindimmi üzüldümmü onu da bilemedim.. aradan 3 yıl geçti şu an asker ve denizci asker, gemide makineci olarak yapıyor askerliğini askerlik bitince gemici olarak çalışmak istiyor.. Kendi kendime diyorum demekki uzaklık özlem hasret benim kaderimmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…