He icardi de sanki açmış kollarını benni bekliyor öyle bir dedim ki hahahaYok almayim saol barış olmaxsa daha kimse olmasın GS bir tek barış isterim başkası da olmasa olur hahaha
Onu değilde hediye gönderdim mektup yazdım sonra yırttım çöpe attımMektup yaz. Kargoyla tesislere gönder. Mutlaka eline ulaşır. Telefonunu da yaz.
Hem fark yaratmış olursun
Ee hediyeni alınca sana dönüş yapmadı mı?Onu değilde hediye gönderdim mektup yazdım sonra yırttım çöpe attım
Ee hediyeni alınca sana dönüş yapmadı m
Gelişme var mı?Yeni aldı kargolanmis dün aldım akşam hemen kargolamislar inşallah görür instgram hesabımı yazdim
Yok abla kargoda daha bakalım ya sence instgram hesabındaGelişme var mı?
Hangi oyuncu vallahi bana gülme ama ben sakatlandığı da hastaneye gittim ama göremedim bir de Anadolu dan Avrupa yaka o yağmur da göremedimBen de bir oyuncuya bayılıyorum, hiç mi şansım yok acaba?
Hayır bir de barış dibine geldi gidemedim sen düşünHangi oyuncu vallahi bana gülme ama ben sakatlandığı da hastaneye gittim ama göremedim bir de Anadolu dan Avrupa yaka o yağmur da göremedim
Yakışıklı bir oyuncu, kötü bir amaçla gülmedim yanlış anlamayın. Ünlü olup hayranıyla veya halktan biriyle evlenenler var. Nasip yani. Ama sizin de iyi bir kariyeriniz vs olmalı bence.Hangi oyuncu vallahi bana gülme ama ben sakatlandığı da hastaneye gittim ama göremedim bir de Anadolu dan Avrupa yaka o yağmur da göremedim
Tabiki de yok yanlis anlamadımYakışıklı bir oyuncu, kötü bir amaçla gülmedim yanlış anlamayın. Ünlü olup hayranıyla veya halktan biriyle evlenenler var. Nasip yani. Ama sizin de iyi bir kariyeriniz vs olmalı bence.
Çok merak ettim herkesj. Allah gönlüne göre versinTabiki de yok yanlis anlamadım