Hayran buluşması gibi bir durum varsa katılın. En kötüsü tanışmış olursunuz, olmayacağını anlarsınız. Tanıştıktan sonra sosyal medyadan ulaşırsanız sizi tanıyabilir ve sizle irtibat kurma olasılığı artar.Barış Alper bana bakabilir
Vallahi hayran değilim tuhaf bir şey buHayran buluşması gibi bir durum varsa katılın. En kötüsü tanışmış olursunuz, olmayacağını anlarsınız.
Anne kuzusu zaten yarı Karadenizliyim biz zaten tanissak der ki oha aynı ben ikizim bu benim der o derece haraketlerim benziyorBarış Alperi tanımam etmem kimmiş diye merak ettim daha ilk resmine baktım bizim oralardan bu çocuk dedim cidden Rizeli çıktıRizede aile bağları güçlü olur bu çocuk ana kuzusu değilse ben de bir şey bilmiyorum. Dünya iyisi olsun aile onayı şart olacaktır. Eğer karadenizliysen şansın epey yüksek. Bence de instagramdan yaz ama dikkatini çekmek için ciddi güzel bir kız olman lazım. Oradan yazıp kendini tanıttıktan sonra antreman çıkışına gidersin. Diğer kızlardan fırsat kalırsa belki imzasını alma şansın olur.
Tanışmanız için bir ihtimali yazdım. İmza günü de olur. Benim bir arkadaşım Emre B.oğlu hayranıydı. Antreman çıkışında yakalamıştı. 20 yıldan daha uzun bir süre önceydi. Aynı yöntem işe yarar mı bilmiyorum.Vallahi hayran değilim tuhaf bir şey bu
Adamın giitiği mekanları falan araştırıp denk getirsen o da stalk mevzusuna girer ürkütücü yani. Herkesin dediği gibi belki dm görmez bile hesabına kendi bakmıyor dahi olabilir bunların sosyal medyalarını takip eden kişiler oluyor. Yine antreman çıkışı falan daha mantıklı.Anne kuzusu zaten yarı Karadenizliyim biz zaten tanissak der ki oha aynı ben ikizim bu benim der o derece haraketlerim benziyor
Valalhi Allah'tan umut kesilmezUmarım ama çok zor ve başarı agimi düşünüyorum
Bence de katılıyorum sanaAdamın giitiği mekanları falan araştırıp denk getirsen o da stalk mevzusuna girer ürkütücü yani. Herkesin dediği gibi belki dm görmez bile hesabına kendi bakmıyor dahi olabilir bunların sosyal medyalarını takip eden kişiler oluyor. Yine antreman çıkışı falan daha mantıklı.
İlk aklıma gelen isimdiBarış Alper Yılmaz galiba bazen konuşamaması diyince öyle düşündüm. Sanıyorum ki Türkiye’de ki genç kızların yarısı hayran olmuştur, garip bir durum değil hayran olabilirsiniz ama fazla takıntı yapmayın bence.
Ben 4 ay önce ye kadar millete derdim ki böyle hayran olanlara hayranlık falan diye saçma işler diye ama buyuk konusmicak misin gerçekten ben oldum şuan aşık ama cidden kalp atislarim değişiyor onu görünceİlk aklıma gelen isimdikardeşim olsun çok yakışıklı sempatik çocuk
Malesef baris Alper hemen de analsiliyor yaGeçer çok da şey etme. 20li yaşların başındayken ben de hayrandim bir kaçına. Ben bir de uluslararası takılıp ecnebiye vurulduydum agshsh. Evlendi barklandı zibille çocuğu var şimdi
Barış Alper mi seninki kim de bakayım?
Biliyorum da Allah tan umut kesilmez diye düşünüyorumOnlar sana bakmaz adidasfbsu boşver.