Hahahhaa tamamO zaman topla bavulu gidiyon sene yolculuk göründüartık belki bi ihtimal karşılaşana kadar dağ bayır gez dur
Ay yok ben Fenerbahçeliyim
Biliyorum evet söyledin, sana bol şans diliyorummmAy yok ben Fenerbahçeliyim
Teşekkür ederimBiliyorum evet söyledin, sana bol şans diliyorummm
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum
Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
ZatenKesin Barış Alper Yılmaz bu ya
Nerden anladın dicrm çok saçma
Barış Alper bana bakabilirMsn zamanında kamera açıyordu, yazışıyordu. Halkla bütünleşmişti. Şimdi sosyetikler arasında. Yüzümüze bakmaz. Bakmasın bana da zaten.
Zaten herkes ordan anladı barış alped yılmaz olduğunu sorun konuşamamasıYukarıda yazmışsınız okumamıştım
“Konuşamayan” dediğinizden anladım
İmkansız olduğunu söylememize gerek yok sanırım instagramdan edit izlemeyi bırakın hayranlığınız geçer
Türkiye takimind zaten %50 şu konuşamıyor ama barış daha değişikZaten herkes ordan anladı barış alped yılmaz olduğunu sorun konuşamaması
AynenKonum ayırmeksizinn Rizeyi gez dolaş
Barış alper yilmazYa biz eskiden birini beğenince, onu takip edebileceğimiz her yerden takip eder ve mutlu olurruk.
Şimdiki gençlerin çoğu, kişilerin hayatına dahil olmak istiyor. Bu özgüven mi yoksa bilinçli düşünememek mi nedir bilemiyorum. Bu arada eşim futbol camiasında çok kişiyi tanır. Kimmiş bu kişi acaba?.
YokBir an icardi sandım korktum.
İnşallah olue vallahieyvah eyvah
kınamamak lazım ya insanın başına gelebiliyor
ben de çok çok azıcık ünlü bi avukata taktım bu aralar. dm'ime cevap da aldım bir de ses kaydı atarak yanıt vermiş falan
ama artık hikayelerine cevap vermiyorum çünkü salak ben fake hesaptan yazmıştım
fake hesaptan konuşunca ne anlamı var yani
o yüzden dm atacaksan sakın salak ben gibi fake hesaptan atma, kendi hesabından at
ben birkaç gün bekleyip kendi hesabımdan istek atacağım
ya da zaten oluru yok belki tamamen bırakacağım, bilemedim.
Barış Alperi tanımam etmem kimmiş diye merak ettim daha ilk resmine baktım bizim oralardan bu çocuk dedim cidden Rizeli çıktıTürkiye takimind zaten %50 şu konuşamıyor ama barış daha değişik