Futbolcu birisine aşık olmak nasıl tanışabilirim?

adidasfb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
74
31
29
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam

dmden yürü diyecegim ama adamin dmsi yürüyenlerle doludur. bu kisi amatör mü futbol oynuyor yoksa kanli canli milyonlar kazananlardan mi?
eger amatorse sansiniz var ama parayi bulan - kariyerinin dorugunda adamla hic umut yok

Buyuk takimlardan birinde oynuyormus. Konu sahibi de kk.ya bir sorayim belki tanistiran olur demis.

Neden hu
Futbolcu bir çocuğa aşık oldum normal de ben hayatta böyle şeylerle işim olmaz küçükken bile kimseye hayranlık duymadım. Küçüklüğümden beri de futbol izlerim ve çok severim izlemeyi. Ama
Haraketleri konuşma tarzı bazen konuşamaması bile her şeyiyle ben zaten editlerini izleye izleye iyice tutuldum kalbim cikicak gibi hissediyorum değişik duygular sanki bir yerde tanisicakmisiz gibi hissediyorum sizce nasıl tanisabilirim ?
Yardımcı olur musunuz ?
Nasıl tanisabilirim ? Saçma bir durum dayım millete hayret ederdim ya ünlü futbolcu çocuğa hayranlık duymak nedir falan diye ama şuan aynısını ben yaşıyorum çok iyi bir şey değil ama manyak derece de sürekli onu düşünüyorum

Bir de hayır büyük takımlardan bir tanesi ile oynuyor sevgilisi yok zaten olsa içimde saklarım tanışma gibi hayalleri kurmam
luyorsunu, ?
Buyuk takimlardan birinde oynuyormus. Konu sahibi de kk.ya bir sorayim belki tanistiran olur demis.
Kanlı canlı oynuyor

Yardımcı olur musunuz ?

Adamın gittiği takıldığı yerlere gidip çevre edinmek gerek. Yoksa nereden bulacaksın.

Neden hu

luyorsunu, ?

Kanlı canlı oynuyor
Büyük takımda oynuyor 3 büyük takımdan birisi den dm den yürüyemem çok zor
23 dakika once bunun icin uye oldugunuza gore ben inandim duygulariniza.
Teşekkürler ama ciddiyim hayattimda hiç yapmicam şeyleri yapıyorum demekki büyük konusmakcaksin bu hayatta

Adamda oturmuş sizi bekliyordu.Arada duyup dinlediğiniz mucize tanışma evlilik hikayeleri aklınızı bulandirmasin.Odak noktanızı değiştirin.Bu işin sonunda bunalıma giren hayal kırıklığı yaşayan siz olursunuz.....
Teşekkür ederim haklısınız ama gerçekten bilmiyorum ciddiyim zor bir şey. Kendime kizdigum zaman oluyor gerçekten ya

Adamda oturmuş sizi bekliyordu.Arada duyup dinlediğiniz mucize tanışma evlilik hikayeleri aklınızı bulandirmasin.Odak noktanızı değiştirin.Bu işin sonunda bunalıma giren hayal kırıklığı yaşayan siz olursunuz.....
Teşekkür ederim haklısınız ama gerçekten bilmiyorum ciddiyim zor bir şey. Kendime kizdigum zaman oluyor

Büyük takımda oynuyor 3 büyük takımdan birisi den dm den yürüyemem çok zor

Teşekkürler ama ciddiyim hayattimda hiç yapmicam şeyleri yapıyorum demekki büyük konusmakcaksin bu hayatta

Gercek yas 29 mu? Yoksa ergenlik mi? Sizin mesleginiz nedir? Bulundugunuz cevre bu camiaya yakin mi? Yoksa mahallenizden evlenme hayallerinizi mi bildiriyorsunuz?

Rumuzunuzu baz alırsak fenerbahçeli bir futbolcu ve aktif oynuyor. Eğer yaşınız belirttiğiniz gibi 29 ise yaşı size yakın bekar olan futbolcu olarak karşıma çıkan kişi Mert Hakan Yandaş. Eşi 2022'de vefat ediyor ve bazı kaynaklara göre bileğindeki toka onun için taktığı bir aksesuar.

Ben işinizin zordan da öte hatta imkansız olduğunu düşünüyorum, bence şu an boşluktasınız ve adama sardınız.

X