- 4 Eylül 2008
- 261
- 5
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. İstanbulda eminönüde yaptırdık. adı aklıma gelmiyor ama nikah şekerinde tel ve internet sitesinin adresi var. yalnız dikkat edin çok üçkağıtçılar, işlerini titiz yapmıyor ve son güne bırakıyorlar. ben bursadaydım. nikah günü yaklaştığında söz verdikleri tarih çoktan geçmesine rağmen hala yapmamışlardı. eşim istanbula gidip başlarında durup yaptırdı, ama ona rağmen çoğunu ters yapıştırmışlardı ve deniz kabuklarının bazıları temiz değildi. yani kontrolünü yapın cazgır olun:)) tel:0212 5123041 duguneviorganizasyon.com[/QUOTE]Sevgili handish davetiyeyle ilgili mesajını aldım ama mesaj verme yetkim yokmuş. bu yüzden yazdığım mesajı buraya kopyalıyorum.
merhaba canım forumda davetiyeni gördüm ve bayıldım acaba nerede yaptırdınız tel no web adresi varsa alabilirmiyim.. bizde kumsal düğünü düşünüyoruz böyle orjinal birşey arıyordum seninkini görünce cuk oturdu konsepte =)
Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. İstanbulda eminönüde yaptırdık. adı aklıma gelmiyor ama nikah şekerinde tel ve internet sitesinin adresi var. yalnız dikkat edin çok üçkağıtçılar, işlerini titiz yapmıyor ve son güne bırakıyorlar. ben bursadaydım. nikah günü yaklaştığında söz verdikleri tarih çoktan geçmesine rağmen hala yapmamışlardı. eşim istanbula gidip başlarında durup yaptırdı, ama ona rağmen çoğunu ters yapıştırmışlardı ve deniz kabuklarının bazıları temiz değildi. yani kontrolünü yapın cazgır olun:)) tel:0212 5123041 duguneviorganizasyon.com
tatlım fiyatı nedir ben çok beğendim
Kızlar gelinlikten önce aldım gelinlik ayakkabılarımı fuşya saten hayalimdi tam bulmuşken kaçırmiyim dedim ama şimdi acaba diyorum ekru güpürlü bi gelinlikle olucakmı yine gelinliktede sadeliği tercih edicem ama aklıma takılmadıda değil ama olur dimi sonuçta saten ve sade bir model gider yani :44:
Eki Görüntüle 375351
Eki Görüntüle 375352
Eki Görüntüle 375353
Eki Görüntüle 375354
Eki Görüntüle 375355