• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı fuşya saten steve madden ;)

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
Kızlar gelinlikten önce aldım gelinlik ayakkabılarımı fuşya saten hayalimdi tam bulmuşken kaçırmiyim dedim:21: ama şimdi acaba diyorum ekru güpürlü bi gelinlikle olucakmı yine gelinliktede sadeliği tercih edicem ama aklıma takılmadıda değil ama olur dimi sonuçta saten ve sade bir model gider yani :44:

$Fotoðraf0641.jpg

$Fotoðraf0642.jpg
$Fotoðraf0647.jpg
$Fotoðraf0648.jpg
$Fotoðraf0645.jpg

renk olarak gerçekten muhteşem eline aynı renkte bir çiçek aldınmı süper olur
lakin ben gelinlikte biraz daha sade renklerden yanayım
yani gelin dediğin herşeyiyle saflığı göstermeli o gece senin gecen olacak diğerlerinden farklı olman lazım
bu ayakkabıyıda o gece fuşya rengi giyen birinin ayağında görmen muhtemel
ama senin tercihin giymek istersende çok güzel olacağına eminim :))
şimdiden kocaman mutluluklar:nazar:

Ayyy ne güzel bi ayakkabı bu yaa, bayıldım.

Gelinliğin altına giyilecekse saten kumaş kaplı renkli ayakkkabılar hoş duruyor zaten onun dışında rugan bile çok göz yoruyor bence .Çok güzel bir seçim güle güle giyin ama çok yüksek ya bütün gün durulacak gibi değil üstünde yanınızda daha alçak rahat edebileceğiniz yedek bir ayakkabı da bulundurun mutlaka derim.

Son düzenleme:
Sevgili handish davetiyeyle ilgili mesajını aldım ama mesaj verme yetkim yokmuş. bu yüzden yazdığım mesajı buraya kopyalıyorum.
merhaba canım forumda davetiyeni gördüm ve bayıldım acaba nerede yaptırdınız tel no web adresi varsa alabilirmiyim.. bizde kumsal düğünü düşünüyoruz böyle orjinal birşey arıyordum seninkini görünce cuk oturdu konsepte =)[/QUOTE]
Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. İstanbulda eminönüde yaptırdık. adı aklıma gelmiyor ama nikah şekerinde tel ve internet sitesinin adresi var. yalnız dikkat edin çok üçkağıtçılar, işlerini titiz yapmıyor ve son güne bırakıyorlar. ben bursadaydım. nikah günü yaklaştığında söz verdikleri tarih çoktan geçmesine rağmen hala yapmamışlardı. eşim istanbula gidip başlarında durup yaptırdı, ama ona rağmen çoğunu ters yapıştırmışlardı ve deniz kabuklarının bazıları temiz değildi. yani kontrolünü yapın cazgır olun:)) tel:0212 5123041 duguneviorganizasyon.com

Sevgili handish davetiyeyle ilgili mesajını aldım ama mesaj verme yetkim yokmuş. bu yüzden yazdığım mesajı buraya kopyalıyorum.
merhaba canım forumda davetiyeni gördüm ve bayıldım acaba nerede yaptırdınız tel no web adresi varsa alabilirmiyim.. bizde kumsal düğünü düşünüyoruz böyle orjinal birşey arıyordum seninkini görünce cuk oturdu konsepte =)
Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. İstanbulda eminönüde yaptırdık. adı aklıma gelmiyor ama nikah şekerinde tel ve internet sitesinin adresi var. yalnız dikkat edin çok üçkağıtçılar, işlerini titiz yapmıyor ve son güne bırakıyorlar. ben bursadaydım. nikah günü yaklaştığında söz verdikleri tarih çoktan geçmesine rağmen hala yapmamışlardı. eşim istanbula gidip başlarında durup yaptırdı, ama ona rağmen çoğunu ters yapıştırmışlardı ve deniz kabuklarının bazıları temiz değildi. yani kontrolünü yapın cazgır olun:)) tel:0212 5123041 duguneviorganizasyon.com[/QUOTE]

hımmm anladım canım saol unutmayıp burdan cevapladığın için ama bende bursadayım :34: işi gücü bırakıpta başlarında dikilebilecek biride yok elimizde şimdilik :) neyse artık başka alternatifleri değerlendiricez ona benzer bi yerde daha gördüm ama onunda fiyatı yekünde uçuk çıkıodu galiba yeniden bi araştırayım ben en iyisi

modern önü kısa ya da hafif yırtmaçlı saten bi gelinlikle güzel durur ama güpürle düşünemedim :50:

Merhaba arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. İstanbulda eminönüde yaptırdık. adı aklıma gelmiyor ama nikah şekerinde tel ve internet sitesinin adresi var. yalnız dikkat edin çok üçkağıtçılar, işlerini titiz yapmıyor ve son güne bırakıyorlar. ben bursadaydım. nikah günü yaklaştığında söz verdikleri tarih çoktan geçmesine rağmen hala yapmamışlardı. eşim istanbula gidip başlarında durup yaptırdı, ama ona rağmen çoğunu ters yapıştırmışlardı ve deniz kabuklarının bazıları temiz değildi. yani kontrolünü yapın cazgır olun:)) tel:0212 5123041 duguneviorganizasyon.com

hımmm anladım canım saol unutmayıp burdan cevapladığın için ama bende bursadayım :34: işi gücü bırakıpta başlarında dikilebilecek biride yok elimizde şimdilik :) neyse artık başka alternatifleri değerlendiricez ona benzer bi yerde daha gördüm ama onunda fiyatı yekünde uçuk çıkıodu galiba yeniden bi araştırayım ben en iyisi[/QUOTE]

sen de sağol canım, inşallah her şey istediğin gibi olur. ben de bursadaydım istediğim gibi bulamadım. istanbulda çeşit çok ve fiyat daha uygun ama zaman alıcı.

Kızlar gelinlikten önce aldım gelinlik ayakkabılarımı fuşya saten hayalimdi tam bulmuşken kaçırmiyim dedim:21: ama şimdi acaba diyorum ekru güpürlü bi gelinlikle olucakmı yine gelinliktede sadeliği tercih edicem ama aklıma takılmadıda değil ama olur dimi sonuçta saten ve sade bir model gider yani :44:

Eki Görüntüle 375351

Eki Görüntüle 375352
Eki Görüntüle 375353
Eki Görüntüle 375354
Eki Görüntüle 375355

kaç numara bunlar canımmmmm

güle güle kullan canım bende aynı modeliln topuğunda taş olanından istiyorum gelinliğimin altına çok iyi almışsın peki bu markanın kalıbı nasıl canım?bende indirim sitelerini takip ediyorum normalde giydiğin numarayımı söyledin kalıbı standart mı??

ayakkkabılar çok güzel muhteşem bayıldım geçenlerde akrabamızın düğünü vardı bunu zümrüt yeşilini giymişti elindeki çiçeklerde zümrüt yeşilidi .gelinlikle çok güzel olmuştu sende bu renklerde çiçek alırsan eline harika olur tam yaz rengi mutluluklar dilerim bir ömür boyu..

handish
benim gelinliğimde gupurlu çiçeğim fuşya
ayakkabı bulamıyorum .uzun süre geçmiş. lakin bu ayakkbı kaç numara?

Back