fuşya koltuk takımıma halı bulamıyorum lütfen yardım edin arkadaşlar

xoxmrxuxm66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
118
1
96
Yozgat
kızlar koltuk takımım fuşya renginde koyu pembeyede benziyo krem renkli halı kullanıyorum çok kirleniyor uygun renkte halı arıyorum yok yok yok bilen gören varsa bilgi rica ediyorum
birde duvarlarım sahra beji
tavan beyaz köpük
perdebeyaz üstüne uçuk fuşya ve uçuk lila
parkede orta derecede sarıya yakın
fuşyadan başka hangi renler gider
gri siyah koyu kahve vs nasıl olur
açık renkli kremli beyazlı olmasın yeter

Benim halım asimetrik çizgiler bulunan krem açık pembe ve fuşyayı barındırıyor içinde.
Koyunlu ekol diye geçiyor.
10072010153804_manyas150230.jpg

Burada daha koyu çıkmış orjinalini görmnde fayda var benimde oturma oda koltuklarım fuşya.

Benim halım asimetrik çizgiler bulunan krem açık pembe ve fuşyayı barındırıyor içinde.
Koyunlu ekol diye geçiyor.
10072010153804_manyas150230.jpg

Burada daha koyu çıkmış orjinalini görmnde fayda var benimde oturma oda koltuklarım fuşya.

aaa benim çocuk odası halımdan ,lilası da bende var
tavsiye ederim hanımlar,kaliteli oluyo koyunlu halıları

saray vizyon içinde mor fuşya ve krem var sana uyar,birde royal halının mor vefuşya karışımlı shagy halısı var

sağolun kızlar royal in renkli serisi kalite yönünden elendi naylon karışımı fazla ama modeller çok hoş
koyunlu halıların kremleri çok fazla aramaya devam yani

kaşmir finess fuşya nekadar bilmiyorum tam ama netde 88 100 arası galiba canım..bende yatak odası için bakıcam bunlara..bakalım:)

Eklentiler

• $B0008-26fusya.webp
    $B0008-26fusya.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 859
Son düzenleme:
bence tamamı fuşya rengi bir halı odanı boğabilir. onun yerine shagy beyaz üzeri fuşya desenli bir halı bakmanı tavsiye ederim

bence koltuklar fuşya diye halında öyle olmak zorun da değil.hatta olmasında zaten çok boğar odanı.o renk tonu koltuklara bir çok renk seçebilirsin mor ve füme-gri tonları, bordo -lila tonları, gri-krem tonları , özellikle ipek şagilerin birçok seçeneği var iplikleri sık ve yüksek renk seçeneğide fazla.çok gösterişli durur.birkaç küçük objeyle de odanın havasını tamamen değiştirebilirsin.ama illada fuşya istiyorum diyosan bende buldum bitane :34: $kaşmir finess 0004-26 fuşya.webp kaşmir halıda varmış bu halıdan.

bence yaptır. istediğin şekilde de kestirirsin. ankarada zen halı var özel isteğe göre yapıyorlar. istanbulda da gelişim halıydı sanırım. ben telefonla sipariş vermiştim. mutfağımın halısını. parasını göndermiştim. onlarda halıyı hazırlayıp kargoya verdiler. tuana halıda yapıyordu sanırım öyle. bunların sitelerine mutlaka bak :31:, salonun halısınıda özel yaptırdım. salonunki çok uygun bir fiyattı. özel yapım diyince gözün korkmasın yani :80:

bence de krem üzerine lila ya da fuşya olan halilardan bak, kardeşime almıştık kaşmir de çok çeşit var, sırf fuşya alırsan boğar bir müddet sonra.

Back
X