kızım 7 aylık ve ben ona alış-veriş yaparken joker mağazasında 2 takım nevresim takımı aldım,tanesine yalnış hatırlamıyorsam 70-80lira arasında bişey verdim ama o kadar iğrençmişkii,malesef onlarıda kıyafetlerimizle birlikde yıkadığım için değiştiremedim.sakın almayın,yorgan kılıfı bildiğimiz kaztüyü yorgana küçük geliyor,düğmeleri yok,lastikli çarşafı bildiğimiz bebek yatağına çok küçük geldi,çok sinir oldum,uyarmak istedim,sakın almayın!!
aradım merkezini gönderin dediler gönderdim,10lirada kargo ücreti ödedim.bugün tekrar aradım bana sadece isterseniz çarşafını değiştirebiliriz dediler,oysakiialdığım ürün gerçekden standartlardan küçük,defolu.istemediğimi söyledim,kapattım,geri aradılar,ürürnü göndereclerini aldığım yerle sorunumu çözebiliceğimi,geri verebiliceğimi söylediler,ne uğraşıcamm yaaa.sinir oldum.
aradım merkezini gönderin dediler gönderdim,10lirada kargo ücreti ödedim.bugün tekrar aradım bana sadece isterseniz çarşafını değiştirebiliriz dediler,oysakiialdığım ürün gerçekden standartlardan küçük,defolu.istemediğimi söyledim,kapattım,geri aradılar,ürürnü göndereclerini aldığım yerle sorunumu çözebiliceğimi,geri verebiliceğimi söylediler,ne uğraşıcamm yaaa.sinir oldum.