Alla alla genelde jokerın urunlerı kalıtelı olur ama.uyardıgın ıyı oldu cnmben de bu hafta oraya gıdecektım.ben veobaby nın uyku setını aldım memnunum tavsıye ederım
bende çok beğeniyordum desenlerini falan
hatta diğerlerinden baya pahalı ama alıcam diyordum ama aklıma şüphe düştü bir kere
zasacım,başlığı görünce çok şaşırdım,biz de funnababy uyku seti kullanıyoruz..
çarşafın ölçüsü dışında çok da memnunum..
yıkanınca solma falan olmadı..hatta ben kurutma makinasında kurutuyorum,yine sapasağlam..
lastikli çarşaf yerine başka çarşaf kullanmak gerekiyor hakikaten..
müşteri memnuniyeti konusunda kızdırmışlar seni,yoksa üründeki soruna kızmazdın bu kadar:))
yazamadan geçemicem kızlar
öncelikle funnybaby nin iki ayrı ölçüsü var umarım biliyosunuzdur bende ilk küçük olanı almışım olmadı sonra değiştirdim kendi yatak ölçüsü olanı aldım gayet ii geliyor hiç te öyle büyük küçük derdim olmuyor:)
sonra abajurundan lambasına kirli sepetine yani setinin herşeyini aldım yaklaşık iki yıldır kullanıyorum yıkıyorum asla çingene bezimi ne olmuyor aksine yepyeni kullanmaya devam ediyorum...:))
ben çok memnunum...
canım evet iki boyu var ama büyüyen yatağa uygun olan yatak da büyük oluyor,o nedenle çarşaf olmuyor:)
lastikli olmasa iş kolay ama lastikli olunca kullanmak mümkün olmuyor..
tavan lambası-perdesi-cibinliği vs gibi detayların takım olmasını ben de çok seviyorum:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?