• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık funnababy nevresim seti sakın almayın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi zasa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
158
38
İstanbul
kızım 7 aylık ve ben ona alış-veriş yaparken joker mağazasında 2 takım nevresim takımı aldım,tanesine yalnış hatırlamıyorsam 60-70lira arasında bişey verdim ama o kadar iğrençmişkii,malesef onlarıda kıyafetlerimizle birlikde yıkadığım için değiştiremedim.sakın almayın,yorgan kılıfı bildiğimiz kaztüyü yorgana küçük geliyor,düğmeleri yok,lastikli çarşafı bildiğimiz bebek yatağına çok küçük geldi,çok sinir oldum,uyarmak istedim,sakın almayın!!

Alla alla genelde jokerın urunlerı kalıtelı olur ama.uyardıgın ıyı oldu cnmben de bu hafta oraya gıdecektım.ben veobaby nın uyku setını aldım memnunum tavsıye ederım

bende çok beğeniyordum desenlerini falan
hatta diğerlerinden baya pahalı ama alıcam diyordum ama aklıma şüphe düştü bir kere

Alla alla genelde jokerın urunlerı kalıtelı olur ama.uyardıgın ıyı oldu cnmben de bu hafta oraya gıdecektım.ben veobaby nın uyku setını aldım memnunum tavsıye ederım

bende çok beğeniyordum desenlerini falan
hatta diğerlerinden baya pahalı ama alıcam diyordum ama aklıma şüphe düştü bir kere

kızlar ben kızıltoprak jokerden almıştım,bugün funnababynin ana merkezini aradım ve görüştüm gayet güzel yaklaştılar ürünlerin üretimde olmadığını eski üretim olduğunu ve geri gönderek beğendiğim yeni modellerle değiştirebileceğimi söylediler,buda beni rahatlattı,hata onlarda değil,rafda uzun süre kalarak ve güneş temasıyla lastiklerinin ericeğini söylediler.satıcı firmanın hatası bencede.malı çok güzel ve kaliteli,müşteriye bu şekilde yaklaştıkları için alış-veriş yapmaya devam edicem ama kızıltoprakdaki joker mağazasından yapmıcam.carrefourdakine giderim artık.

aaa okuyunca cok sasırdım zasacım ben de funnybabynın setini aldım yıkadım ütüledim hatta hazırlıgımızı yaparkan hiçbişey de olmadı yepyeni paketten cıktıgı gibi kücülmedi de tülermedi de genelde begenilen bir ürün demek ki senin aldıgın yerden zarara ugramıs cidden ürün
neyseki iade yapıcaklarmıs bu güzel bi netice en azından

arkadaşlar konuyu açtıkdan snra ürünün üertim yeri ile görüştüm ve bana yardımcı olucakları söylendi,fakat az önce sadece çarşafı değiştirebilicekleri,diğer ürünler için bişey yapamıcaklarını söylediler.80lira para ver,üstüne rezilll ol.çokberbat bir marka kesinlikle tavsiye etmiyorum,yorganlarınıza küçük gelicek,çarşaf zaten standart ölçüde yatağa hiç olmucak 40derecede yıkanınca çingene perdesi gibi kırışkırış olucak.ürünü göndermek için 10lira kargo ücreti verdim,bununla kaldım,hiç yadımcı olmadılar,lütfen arkadaşlar bilebile sakın kazıklanmayın.

Çarşaf hakkında söylediklerine kesnilikle katılıyorum. 3 kişi birer ucundan tutp gerdire gerdire takmaya çalıştık ama yine de beceremedik. Çoooook küçük gerçekten!!

taçdan aldım,çok güzel tavsiye ederimm.hemde lisanslı ürünler,istersen organikde var.

Jokerin ürünleri kaliteli oluyor aslında ama demek arada böyle şeyler de çıkabiliyor.
Yaklaşımları olumlu olmuş tabi yapmaları yapmaları gereken de böyleydi.

zasacım,başlığı görünce çok şaşırdım,biz de funnababy uyku seti kullanıyoruz..
çarşafın ölçüsü dışında çok da memnunum..
yıkanınca solma falan olmadı..hatta ben kurutma makinasında kurutuyorum,yine sapasağlam..
lastikli çarşaf yerine başka çarşaf kullanmak gerekiyor hakikaten..

müşteri memnuniyeti konusunda kızdırmışlar seni,yoksa üründeki soruna kızmazdın bu kadar:))

yazamadan geçemicem kızlar
öncelikle funnybaby nin iki ayrı ölçüsü var umarım biliyosunuzdur bende ilk küçük olanı almışım olmadı sonra değiştirdim kendi yatak ölçüsü olanı aldım gayet ii geliyor hiç te öyle büyük küçük derdim olmuyor:)
sonra abajurundan lambasına kirli sepetine yani setinin herşeyini aldım yaklaşık iki yıldır kullanıyorum yıkıyorum asla çingene bezimi ne olmuyor aksine yepyeni kullanmaya devam ediyorum...:))
ben çok memnunum...

canım evet iki boyu var ama büyüyen yatağa uygun olan yatak da büyük oluyor,o nedenle çarşaf olmuyor:)
lastikli olmasa iş kolay ama lastikli olunca kullanmak mümkün olmuyor..

tavan lambası-perdesi-cibinliği vs gibi detayların takım olmasını ben de çok seviyorum:13:

zasacım,başlığı görünce çok şaşırdım,biz de funnababy uyku seti kullanıyoruz..
çarşafın ölçüsü dışında çok da memnunum..
yıkanınca solma falan olmadı..hatta ben kurutma makinasında kurutuyorum,yine sapasağlam..
lastikli çarşaf yerine başka çarşaf kullanmak gerekiyor hakikaten..

müşteri memnuniyeti konusunda kızdırmışlar seni,yoksa üründeki soruna kızmazdın bu kadar:))

yazamadan geçemicem kızlar
öncelikle funnybaby nin iki ayrı ölçüsü var umarım biliyosunuzdur bende ilk küçük olanı almışım olmadı sonra değiştirdim kendi yatak ölçüsü olanı aldım gayet ii geliyor hiç te öyle büyük küçük derdim olmuyor:)
sonra abajurundan lambasına kirli sepetine yani setinin herşeyini aldım yaklaşık iki yıldır kullanıyorum yıkıyorum asla çingene bezimi ne olmuyor aksine yepyeni kullanmaya devam ediyorum...:))
ben çok memnunum...

canım evet iki boyu var ama büyüyen yatağa uygun olan yatak da büyük oluyor,o nedenle çarşaf olmuyor:)
lastikli olmasa iş kolay ama lastikli olunca kullanmak mümkün olmuyor..

tavan lambası-perdesi-cibinliği vs gibi detayların takım olmasını ben de çok seviyorum:13:

esracım evet malı çok güzel fakat ebatları bziim yorganımızata tam gelmedi,kaz tüyü yorgan kullanıyorum kenarlarında potluk oldu,yine onu geçtimdeee çarşafı tam fiyaskoydu.iki boy olduğunu bilmiyordum bak:26:

Back