M melissa7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 418 19 6 Eylül 2010 Konu Sahibi melissa7 #1 3 gün önce cildiye doktora gittim fungoral şampuan verdi hem yüzüm için hemde saç derim için verdi yüzümde 2 gündür kullanıyorum yüzüm pul pul oldu ve kıpkırmızı oldu bu şampuandan başka kullana varmı acaba?
3 gün önce cildiye doktora gittim fungoral şampuan verdi hem yüzüm için hemde saç derim için verdi yüzümde 2 gündür kullanıyorum yüzüm pul pul oldu ve kıpkırmızı oldu bu şampuandan başka kullana varmı acaba?
betus_g beyazkuzum seviyorum seni Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 1.218 0 6 Eylül 2010 Konu Sahibi melissa7 #2 şampuanınn yüze sürüldüğüünü hiç duymadım ama ben saçım için kullanıyorum egzamam var senelerden beri ... gözüne kaçırma aşırı yakıyor canım sen başka bi doktorada git bence
şampuanınn yüze sürüldüğüünü hiç duymadım ama ben saçım için kullanıyorum egzamam var senelerden beri ... gözüne kaçırma aşırı yakıyor canım sen başka bi doktorada git bence
Rengeyigi Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 2.987 2.590 11 Eylül 2010 Konu Sahibi melissa7 #3 ben onu saç dökülmesi için kullanıyorum.senin cildindeki sorun ne ki CADIARZU