• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

funda suyu

deniz15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
102
0
96
44
Ankara
arkadaşlar bugün arkadaşımdan duydum funda suyu almış zayıflamada çok etkili bir yöntemmiş deneyeniniz varmı aranızda..

funda suyu

Funda Suyu Nerelerde kullanılır faydaları nelerdir?: Funda suyunun kullanılışı daha çok fazla kilolardan şikayet eden kişilerin zayıflama kürlerine bitkisel çözüm olarak kullanılmaktadır. Çünkü funda suyu tok tutucu bir içecektir ve bölgesel zayğları yakan etkilere sahiptir. Funda suyu ayrıca romatizma, artrit, eklem iltahapları ve kandaki toksinleri temizleyen özellikleri ile çok yönlü bir şifa kaynağı olarak öne çıkmaktadır. Funda yaprağı suyu ayrıca idrar yolları enfeksiyonları için de bitkisel çözüm olarak kullanılabilir. Kabızlığa bitkisel çözüm olan funda suyu, çocukların gece işemelerine de iyi gelir.

Funda yaprağı nasıl kullanılır? : 4 te biri funda yaprağı suyu doldurulmuş çay bardağı içerisine doğal memba suyu koyarak günde 3 kez, sabah öğlen ve akşam 1 er bardak içilir. Yemeklerden önce kullanıldığında diyet desteğiyle birlikte bir haftada 4 kilo zayıflama sağlar.

merhaba canım geçen sene kuzenim funda suyunu kullanmıştı ve işe yaramıştı kilovermesine ayrdımcı olmuştu baya kilo vermişti....

bende duymuştum ama bir türlü alamamıştım ahmet marankinin kitabında vardı babama aldırdım daha bugün başladım kullanmaya etkili olursa yazarım sonuçları buraya :8:

cevabın için çok teşekkür ederim bende en kısa zamanda alayım o zaman belki bende kilo veririm sağol canımm

ya arkadaşlasiz bunu nası içiyorsunuz :26: ben geçen yıl aldım içine balda karıştırdım o apacı tadını yumuşatsın diye yok allahım içemedim yine ağzım dudağım buruştu acısından :25:

cevabın için çok teşekkür ederim bende en kısa zamanda alayım o zaman belki bende kilo veririm sağol canımm

rica ederim tatlım tamamcanım inşallah işe yarar depo yağları yakıyo diyolar ama bakalım :8:

ya arkadaşlasiz bunu nası içiyorsunuz :26: ben geçen yıl aldım içine balda karıştırdım o apacı tadını yumuşatsın diye yok allahım içemedim yine ağzım dudağım buruştu acısından :25:

evet acı ama çok da değil tatlım acaba fundayı çok mu koyuyorsun?

1 bardağa 1 yemek kaşığı koyulcak :34:

[/QUOTE]

ımm ben çaydanlıkta demlemiştim :44: ondan mı öyle acı oldu ki bir daha da kullanmadım zaten :37:
öyle bardakta nasıl oluyor canım rahat mı içmesi peki eğer öyleyse başliyim bende tekrar,şifalı bitkiler ansiklopedisinde okumuştum funda yaprağı yaprağı gibi inceltir yazıyodu ondan bayağı bi umutlanmıştım.

ımm ben çaydanlıkta demlemiştim :44: ondan mı öyle acı oldu ki bir daha da kullanmadım zaten :37:
öyle bardakta nasıl oluyor canım rahat mı içmesi peki eğer öyleyse başliyim bende tekrar,şifalı bitkiler ansiklopedisinde okumuştum funda yaprağı yaprağı gibi inceltir yazıyodu ondan bayağı bi umutlanmıştım.[/QUOTE]

tatlım ben marankinin kitabındaki tarife uyuyorum dur sana da yazayım

1 lt suya 1 çay bardağı funda koyulur 10 dakika kaynatılır 20 dakika demlendirilir ve günde 3 bardak içilir... böyle yazıyo canım :34:

Back
X