- 3 Eylül 2023
- 529
- 246
- 23
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Benimde nasipse mart sonu olacak canım güzel haberlerimiz olsun, simdi daha iyi embriyoların olustu mu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha başlamadm canm martn 7 sende başlicam inşallah o zaman belli olur taze transfer düşünüyoruz bakalm Bi sknti çıkmazsaBenimde nasipse mart sonu olacak canım güzel haberlerimiz olsun, simdi daha iyi embriyoların olustu mu![]()
İnsallah hersey cok güzel ilerler canımDaha başlamadm canm martn 7 sende başlicam inşallah o zaman belli olur taze transfer düşünüyoruz bakalm Bi sknti çıkmazsa
ben Funda hocadan çok memnunum şu an 13+3 gebeyim .Genetiğe göderdi benim embrioları 300 dolar ama değdi sonuna kdr gidin çok detaycı bir doktor asla atlamıyor .ama birde nasip diye birşey var tabikiMerhabalar Funda Göde'de tedavi görenler var mı acaba? Kalite olarak 4bc kendilerinde kötü olarak mı değerlendiriliyor acaba?
Kaçıncı gün embriyosuydu acaba kalitesi nasıldı? Benim genetiğe gitmedi ama son embriyolarımı transfer ettireceğim insallah güzel olurben Funda hocadan çok memnunum şu an 13+3 gebeyim .Genetiğe göderdi benim embrioları 300 dolar ama değdi sonuna kdr gidin çok detaycı bir doktor asla atlamıyor .ama birde nasip diye birşey var tabiki
Merhaba bahçecide yaptıracaksınız sanırım transferi değil miBenimde nasipse mart sonu olacak canım güzel haberlerimiz olsun, simdi daha iyi embriyoların olustu mu![]()
Evet orada yaptıracağız transferimiziMerhaba bahçecide yaptıracaksınız sanırım transferi değil mi
Merhaba bugün Funda hanım bana 4bc kalite 5.gün embriyo transfer etti. Embriyolog dediki bizim laboratuvarımız puanlama konusunda kıttır çoğu yer buna iyi kalite der ama biz orta diyoruz dedi. Hayırlısı bakalım inşallah pozitif olurMerhabalar Funda Göde'de tedavi görenler var mı acaba? Kalite olarak 4bc kendilerinde kötü olarak mı değerlendiriliyor acaba?
Ay demekki ondan 4bc olarak söylüyor olabilirler benimde o şekilde çünkü. İbrahim bey mi söyledi bunu? İnsallah pozitif alırsınızzMerhaba bugün Funda hanım bana 4bc kalite 5.gün embriyo transfer etti. Embriyolog dediki bizim laboratuvarımız puanlama konusunda kıttır çoğu yer buna iyi kalite der ama biz orta diyoruz dedi. Hayırlısı bakalım inşallah pozitif olur
Evet İbrahim bey söyledi amin inşallahAy demekki ondan 4bc olarak söylüyor olabilirler benimde o şekilde çünkü. İbrahim bey mi söyledi bunu? İnsallah pozitif alırsınızz![]()
Sizin sorununuz neydi acaba insallah iyi sonuclar alırız çoğu yerde 4bc kalitesi düsük diye okuyunca ister istemez etkileniyo insanEvet İbrahim bey söyledi amin inşallah![]()
Tüplerimin biri tıkalı bi aşılama bi tüp bebek negatifim var çok düşük kaliteli embriyolarla gebe kalanlar var. Önceki transferimde iyi kaliteli 2 embriyo transfer edildi ama negatif oldu belli olmuyor bu işler sürece güvenmek lazımSizin sorununuz neydi acaba insallah iyi sonuclar alırız çoğu yerde 4bc kalitesi düsük diye okuyunca ister istemez etkileniyo insan![]()
Evet çok haklısınız insallah güzel haberler alalım beni de haberdar edin lütfenTüplerimin biri tıkalı bi aşılama bi tüp bebek negatifim var çok düşük kaliteli embriyolarla gebe kalanlar var. Önceki transferimde iyi kaliteli 2 embriyo transfer edildi ama negatif oldu belli olmuyor bu işler sürece güvenmek lazım![]()