Funda Göde'de tedavi görenler var mı??

Umudayolculuk35

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
476
213
23
30
Merhabalar Funda Göde'de tedavi görenler var mı acaba? Kalite olarak 4bc kendilerinde kötü olarak mı değerlendiriliyor acaba?

Ben bu kadinlar kulübünde bisey öğrendiysem oda cidden kaliteli harfi cidden önemli değil embriyo saglikliysa nasibinde varsa oluyor canm valla

Evet canım 4ab ile gebe kalmıstım ama maalesef 12. Haftada kalbi durdu. Şimdi kalan embriyolarımı denicez baska embriyom kalmadı ama korkuyorum. 6. Gün hakkında kötü sözlerde var pek anlamadım

Irenbeye soyledigimde kaliteleri kötüymüş zaten demişti ümit hanım onlara göre gebelik olabilir ihtimali verebiliyor ama tabiki kalite olarak en kötü kalite olarak geciyor

Hadi yaa anladım canım insallah sıkıntı olmadan sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlarımız olur artık, kalite pekte önemli değil sanırımm

Hadi yaa anladım canım insallah sıkıntı olmadan sağ salim kucağımıza alacağımız evlatlarımız olur artık, kalite pekte önemli değil sanırımm
İnşallah canm bakalm nasipse taze transfer düşünüyor ümit hanm martn son haftası gbi Bi sknti olmazsa transferi olur senin ne zaman

Back