Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar düğünüme çok az kaldı ve artık mobilyalarımı aldım
Salonumda füme rengi koltuk takımım var üzerindeki yastıkları beyazlı grili desenli
Tv ünitem beyaz lake ,tutma kulpları gümüş rengi ve taşlı
Yemek masamda beyaz lake , ayakları gümüş rengi ve sandalyelerim kadife kumaş kaplı gümüş rengi
Şimdiii sizden istediğim ben en başlarda mor gri koltuklar ve beyaz mobilya düşünüyodum fakat kumaş seçimlerinde istediğim açık renkte gri yoktu füme oldu malesef ve üzerindeki yastıklar desenli oldu :sm_confused:
Sizce mor uyumunu sağlayabilirmiyim yine ??
yan perde kanatlarıyla halıyla ve beyaz tv ünitesindeki aksesuarlarla felan
Bide duvar rengim ne renk olmalı sizce
Çok soru sordum ama lütfen fikir verin bana çok az vaktim var ve güzel bişey çıksın istiyorum ortaya lütfen yardımmmm :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
Canimmm tam benim tarzimi anlattin. Ben de esya bakioyrum bu aralar. Masan ve tv üniten tam benim istedigim tarz. cook güsell. güle güle kullan mutlu günlerinde insallahh. Ne kadara ve nerden aldigini ögrenebilrimiyim lütfen? Bir de koltuklarini cok mrk ettim onu da yayinlarsan cook sevinirim...Arkadaslarin dedkikllerine katiliorum. Mor ama büyük aksesuarlarla süper olur...
Çoook teşekkür ederimm kaydirigubbakcemile2
Masam ve tv ünitemi rapsodi mobilyadan aldım canım Maskoda Fabrika satış mağazası var Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim.
Tv ünitesini şok olduğumuz bi fiyata aldık 790mı neydi :lepi:
Masada başka bi takımın masasıydı sandalyelerinin tanesi 160 tl
Masayıda tam hatırlamıyorum ama 700lü bişeydi sanırım .
Nakitte 6 sandalye tv ünitesi ve yemek masasını 2100'e aldık diye biliyorum.
Nakitte baya yardımcı oldular
İstanbuldaysan git derim vaktin varsa...
Perdelerimi fransız modeli deniyomuş sanırım iki yandan toplanıyo o tarz yaptırdım kenar kanatları mor çok şık olucak inş gelince fotoğraflarını eklicem evimin zemuszemus
Oooo fiyatlar cok uygunmuss.. Ben de istnblda yasicam insalllah. Ilk isim Maskoya gitmek olcak zaten :))) Sonra da Modoko ama o anadoluddaymis. Nakit almayi düsünüorum. Baya fark ediomus nakitte die duymustum bende. Peki koltuklarin nasi ne renk ?? Resmi var mi? Perde konusunda ben baya endiseliym.. Onun ne olcagini görmeden kafada tasarlamak ve evle ton uyumunu ayarlamak cok zor. Istanbulda perdeyi uygun alabilck yerler biliomusun? Coook soru sordum :uhm:m Saol cnmmm!!!