Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Füme beyaz mor uyumu salonum için yardımmmm :((

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
kravuze perde yere kadar ıkı yanda mekanızması olan ıkı yandan cekip iki yana acılan bır perde modelı ben çok begendım sık durdu camda.koyu renk perdeler evı karanlık gösterıyor.benım en buyuk hatam salonum küçük oldugu halde buyuk battal mobılyalar aldım ve cok dar oldu.

ev döşemek çok zormus bunu anladım.henuz halı almadım duvar kagıdı dusunuyordum esyalar buyuk oldu odayı bogmasın dıye sımdılık duvar kagıdından vazgectım.şimdide halı arayısına gırdım.sanırım füme-gümüş rengi tonlarında bı halı alıcam bulursam

Arkadaşlar düğünüme çok az kaldı ve artık mobilyalarımı aldım
Salonumda füme rengi koltuk takımım var üzerindeki yastıkları beyazlı grili desenli
Tv ünitem beyaz lake ,tutma kulpları gümüş rengi ve taşlı
Yemek masamda beyaz lake , ayakları gümüş rengi ve sandalyelerim kadife kumaş kaplı gümüş rengi

Şimdiii sizden istediğim ben en başlarda mor gri koltuklar ve beyaz mobilya düşünüyodum fakat kumaş seçimlerinde istediğim açık renkte gri yoktu füme oldu malesef ve üzerindeki yastıklar desenli oldu :sm_confused:

Sizce mor uyumunu sağlayabilirmiyim yine ??
yan perde kanatlarıyla halıyla ve beyaz tv ünitesindeki aksesuarlarla felan
Bide duvar rengim ne renk olmalı sizce
Çok soru sordum ama lütfen fikir verin bana çok az vaktim var ve güzel bişey çıksın istiyorum ortaya lütfen yardımmmm :Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

Canimmm tam benim tarzimi anlattin. Ben de esya bakioyrum bu aralar. Masan ve tv üniten tam benim istedigim tarz. cook güsell. güle güle kullan mutlu günlerinde insallahh. Ne kadara ve nerden aldigini ögrenebilrimiyim lütfen? Bir de koltuklarini cok mrk ettim onu da yayinlarsan cook sevinirim...Arkadaslarin dedkikllerine katiliorum. Mor ama büyük aksesuarlarla süper olur...

Canimmm tam benim tarzimi anlattin. Ben de esya bakioyrum bu aralar. Masan ve tv üniten tam benim istedigim tarz. cook güsell. güle güle kullan mutlu günlerinde insallahh. Ne kadara ve nerden aldigini ögrenebilrimiyim lütfen? Bir de koltuklarini cok mrk ettim onu da yayinlarsan cook sevinirim...Arkadaslarin dedkikllerine katiliorum. Mor ama büyük aksesuarlarla süper olur...

Çoook teşekkür ederimm kaydirigubbakcemile2
Masam ve tv ünitemi rapsodi mobilyadan aldım canım Maskoda Fabrika satış mağazası var Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim.
Tv ünitesini şok olduğumuz bi fiyata aldık 790mı neydi :lepi:
Masada başka bi takımın masasıydı sandalyelerinin tanesi 160 tl
Masayıda tam hatırlamıyorum ama 700lü bişeydi sanırım .
Nakitte 6 sandalye tv ünitesi ve yemek masasını 2100'e aldık diye biliyorum.
Nakitte baya yardımcı oldular
İstanbuldaysan git derim vaktin varsa...

Perdelerimi fransız modeli deniyomuş sanırım iki yandan toplanıyo o tarz yaptırdım kenar kanatları mor çok şık olucak inş gelince fotoğraflarını eklicem evimin zemuszemus

Çoook teşekkür ederimm kaydirigubbakcemile2
Masam ve tv ünitemi rapsodi mobilyadan aldım canım Maskoda Fabrika satış mağazası var Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim.
Tv ünitesini şok olduğumuz bi fiyata aldık 790mı neydi :lepi:
Masada başka bi takımın masasıydı sandalyelerinin tanesi 160 tl
Masayıda tam hatırlamıyorum ama 700lü bişeydi sanırım .
Nakitte 6 sandalye tv ünitesi ve yemek masasını 2100'e aldık diye biliyorum.
Nakitte baya yardımcı oldular
İstanbuldaysan git derim vaktin varsa...

Perdelerimi fransız modeli deniyomuş sanırım iki yandan toplanıyo o tarz yaptırdım kenar kanatları mor çok şık olucak inş gelince fotoğraflarını eklicem evimin zemuszemus

Oooo fiyatlar cok uygunmuss.. Ben de istnblda yasicam insalllah. Ilk isim Maskoya gitmek olcak zaten :))) Sonra da Modoko ama o anadoluddaymis. Nakit almayi düsünüorum. Baya fark ediomus nakitte die duymustum bende. Peki koltuklarin nasi ne renk ?? Resmi var mi? Perde konusunda ben baya endiseliym.. Onun ne olcagini görmeden kafada tasarlamak ve evle ton uyumunu ayarlamak cok zor. Istanbulda perdeyi uygun alabilck yerler biliomusun? Coook soru sordum :uhm:m Saol cnmmm!!!

Oooo fiyatlar cok uygunmuss.. Ben de istnblda yasicam insalllah. Ilk isim Maskoya gitmek olcak zaten :))) Sonra da Modoko ama o anadoluddaymis. Nakit almayi düsünüorum. Baya fark ediomus nakitte die duymustum bende. Peki koltuklarin nasi ne renk ?? Resmi var mi? Perde konusunda ben baya endiseliym.. Onun ne olcagini görmeden kafada tasarlamak ve evle ton uyumunu ayarlamak cok zor. Istanbulda perdeyi uygun alabilck yerler biliomusun? Coook soru sordum :uhm:m Saol cnmmm!!!

Evet canım Modoko Anaoluda ama çok pahalı gitme derim .. Vakit kaybı tabi tercih senin
Koltuklarımda füme rengi gri tonlarında yani
Üzerlerinde mürdüm ve mor yastıkları olucak
İlk başta beyazlı griliydi değiştirdim.
Şimdi işte yastıklardaki mor renkten perdemin kenar fonlarını diktiriyorum onlarla uyum sağlıcak.
Ayrıcada mor aksesuarlar alıp koydummu tamamdırrrrr
Perde işini biraz araştırman gerekiyo birazda şans işi nasıl dikeceklerini bilemiyosun.
Bn o konuda şanslıyım çünkü teyzem o işi yapıyo dükkanı var
Seçtik beğendik o dikicek dükkanda şuanda.
Ama Eminönünde çok perdeci var ve uygun fiyatlarda veriyolar yine nakitte bayaa bi düz fiyata bağlıyolar bakabilirsin cnm.
Çok saol yorumlarına opuyorumnanaktan
İnşallah en güzelleri seninde olur

merhabalar bende bir gümüş gri ipek kadife çok şık bir köşe siparişi verdim. mobilya kısmı beyaz olacak.tam dönen kısmında aksesuar küçük 4 adet kırlenti var. onları siyah beyaz mor ve bej istedim. tek berjer ekledim onuda mor istedim.şimdi tv ünitesi masa ve sehpa için mobilya kahve beyaz yapacakken siyah beyazın daha uyumlu olacağını düşündüm sizde bana katılır mısız. birde sandalyelerin hepsini mor yapsam çok mu mor ağırlıklı olur yada masa beyaz old için siyah mı yapsam aceba? birde halı ve perde için ne renk önerirsiniz arkadaşlar lütfen acil.....

canım aynen bende senin gibi düşünüyorum gri mor ve beyaz, düğün yaklaştı, çok acil mobilya bakıyoruz, ama millete ne istediğimi net olarak anlatamiyorum anlamıyorum daha doğrusu, evinin fotograflarını bekliyorum, inşallah en yakın zamanda, kobinasyonunu görürüzde bizede fikir olursun tatlım ya

arkadaslar benim salonum siyah beyaz mor resmini cekip eklemek istiyorum ama nasil resim koyuluyo bilmiyorum yeni oldugum icin.yardimci olursaniz resmi eklemek isiyiyorum.

mor aksesuarlarla gusel bır uyum yakalayabilirsin bence.perdelerinde halında birkac yerde cok asırı olmaksızın mor kullanırsan süper olur bence.

bende evimi siyah beyaz mor yapacaktım. evimin resimleri var konuarımda bakabilirsiniz. duvar ünitesi benim duvar ünitemden. önce siyah koltuk mor ve beyaz yastıklar düşündüm, sanırım çok düşündüm sıkıldım birden ooofff beyaz siyah yastıkları olsun dedim. ve evim şimdi siyah beyaz çokta memnunum. ama koltuklarımın mor olması süper olurdu. ne yapalım eskiyince mor yaparız artık :D evin resimlerini bekliyoruz canım çok merak ettim nasıl oldu.

füme ve mor çok uyumlu iki renktir cnm eminim güzel olur...
şahsennnn yanlık perdeleriiii mor almasdımmmm bogabilir...tülünde mor renk olabilir az olsun ama..aksesuarlarıda gümüş ve mor alırsan süper duru:)

Canım benimde oturma odam koltuklar füme duvar ünitem beyaz perdeler koyu mor tül beyaz-gümüş simli. halıda gri beyaz ve mor renklerinde.moru sadece perde halı tablo ve aksesuarlarda kullandım.kim görse çok beğeniyor.

birde tv de unut beni diye bir dizi var orda bir ev var 2 koltuktan biri mor biri gri perde fonları da koyu mor ben o salonu çok beğeniyorum birde morlu abajur koymuşlar çok şık duruyodu.

mobilyalar beyaz koltuklar füme perde fonların füme mor lu olabilir ayrıca halında füme olsa aksesuarlarınla moru kullanabilirsinkaydirigubbakcemile2

Canım tamamladın mı salonunu? Benimde mor-gümüş ve siyah hayalim var ama senin evini görürsem belki beyaz mobilyaya dönebilirim. Resimlerini bekliyorum. Allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin.

füme enfes bir renktir bence antrasitte öyle.. ve yanına beyaz mor gri turkuaz cok yakısır gümüş zaten olur..hepsi bir arada daha da güzel olur hatta bende bir resim var bu renklerden olusan bir dekorasyon görseniz eminim bayılırsınız ama ekleyemiyorum :(

Back
X