Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Füme beyaz mor uyumu salonum için yardımmmm :((

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Lindadrk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
1.861
0
116
İstanbul
Arkadaşlar düğünüme çok az kaldı ve artık mobilyalarımı aldım
Salonumda füme rengi koltuk takımım var üzerindeki yastıkları beyazlı grili desenli
Tv ünitem beyaz lake ,tutma kulpları gümüş rengi ve taşlı
Yemek masamda beyaz lake , ayakları gümüş rengi ve sandalyelerim kadife kumaş kaplı gümüş rengi

Şimdiii sizden istediğim ben en başlarda mor gri koltuklar ve beyaz mobilya düşünüyodum fakat kumaş seçimlerinde istediğim açık renkte gri yoktu füme oldu malesef ve üzerindeki yastıklar desenli oldu :sm_confused:

Sizce mor uyumunu sağlayabilirmiyim yine ??
yan perde kanatlarıyla halıyla ve beyaz tv ünitesindeki aksesuarlarla felan
Bide duvar rengim ne renk olmalı sizce
Çok soru sordum ama lütfen fikir verin bana çok az vaktim var ve güzel bişey çıksın istiyorum ortaya lütfen yardımmmm :Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktan

hmmmmmm büyük mor vazolar süper olur.dediğin gibi tv ünit. de başka mor aksesuarlar.bir de tam emin deilim ama perdelerde tülde deil de kumaş perdede mor renkler olabilir mi acaba?

bi r de her renk duvar olur.açık tonlar.beyaz,kırık beyaz bir duvarını da mesela tv ünitesinin arkası(eğer ünite çok büyük deilse) duvar kağıdı olabilir(mor gri gümüş renklerini içeren) bir duvar kağıdı mesela

ya keşke mobilyalarının resmini bi çekip koysaydın, daha kolay yorum yapardık. imkanın varsa koysanda yanlış yorum yapmamış olalım.

hmmmmmm büyük mor vazolar süper olur.dediğin gibi tv ünit. de başka mor aksesuarlar.bir de tam emin deilim ama perdelerde tülde deil de kumaş perdede mor renkler olabilir mi acaba?

bi r de her renk duvar olur.açık tonlar.beyaz,kırık beyaz bir duvarını da mesela tv ünitesinin arkası(eğer ünite çok büyük deilse) duvar kağıdı olabilir(mor gri gümüş renklerini içeren) bir duvar kağıdı mesela

Çok saol canım yaaa
Evet bende kenar perdeler mor olsun diye düşünüyorum. Bide camlarım fransız balkon tarzında yere kadar katlamalı stor felan hoş durabilir...
Tek duvarıda dediğin gibi morlu duvar kağıdıyla kaplarsam iyice moru kullanmış olabilirim sanırımmm :lepi:

1638.jpg

1646.jpg

1647.jpg

mesela???????????

Bu yemek masam ama siyah kısmını lake beyaz yaptırdım . Bacak kısmıda aynen böyle gümüş duruyo
93371488.jpg

Bu da tv ünitesi ama arkasındaki siyah fon yok duvara monte edicez direk. Ve burda krem rengi gibi gözüküyo ama parlak beyaz lake aynı yemek masası gibi.
Sitesinde fotoğraf çok büyüktü yarım yarım keserek koymak zorunda kaldım tam birleşmedi ama idare edin artık :Saruboceq:
59864035.jpg

Bu da sandalyelerimin modeli . Bunlarda yemek masasının ayakları gibi gümüş ama hafif renk tonu farkı var daha koyu bunlarda salon koltuklarıma uyuyo bütünlük sağlar diye düşünüyorum
sandalyev.jpg

Perdelerde böyle mi olsa diyorum
dsc00550s.jpg

1638.jpg

1646.jpg

1647.jpg

mesela???????????

Gümüş olana bayıldımmmm :lepi:

Benim salonumun tek duvarının orta kısmında kolon var iki kenarı mor orta kısmı gri duvar kağıdı mı yapsam diye düşünmüştüm önünede 3lü koltuğu koysam ??

Aynı bu şekilde kolonum ama şömine yok tabi
666b.png

canım o gösterdiğin perde çok açık bir mor ve salonu basitleştirir. tam mürdün şeklinde olsa belki ama bence bütünlüğü bozma. bak evim güzel evim başlıklı linkte nilüfer diye bir kullanıcı görümcesinin evini koymuştu. o evin oturma odasının perdeleri harikaydı. bi bak istersen. belki fikir olur. hatta bulabilirsem ben ekleyeyim.

canım bu arada benim salonumun koltuklarıda mor ama ben dore ile kombine ettim. mora bence en güzel yakışan o.

canım bu arada benim salonumun koltuklarıda mor ama ben dore ile kombine ettim. mora bence en güzel yakışan o.

Çok teşekkür ederim canım yaa .
Benim koltuklarım mor değil gri füme üzerindeki yastıklar mor mürdüm felan aralarda gri de var
Perdenin rengi tam değil zaten model olarak koymuştum daha çok ..,
Dediğin albüme hemen bakıcam çok saollll opuyorumnanaktan

canım bence öle kolonları fln mora boyama.yani akseuarlarında perdende kullandığınla fln aynı tonu yakalyamazsan bütünlük zor sağlanır.ama gene de sen bilirsin.aynı tonu yakalayabilirse.madem öle bi nişin var yani iki kolonun ayırdığı o duvarıan yap duvar kağıdnı morlu gmüşlü mesela önüne beyaz koltuğunu koy.tv ünitesinin arkasını boya yaparsın artık sadece.ve perdeni de duvar kağıdını seçtikten sonra ona yakın tonlarla tamamlarsın şahane olur

benımde koltuklarım fume rengi ve üzerinde gümüş rengı desenli yastıkları var yemek takımım siyah beyaz.camlarım fransız balkonlu kravuze perde yaptırdım gelınlık gıbı dantelden fon fılan yaptırmadım altına stor çok fazla renk desen göz yorar

benımde koltuklarım fume rengi ve üzerinde gümüş rengı desenli yastıkları var yemek takımım siyah beyaz.camlarım fransız balkonlu kravuze perde yaptırdım gelınlık gıbı dantelden fon fılan yaptırmadım altına stor çok fazla renk desen göz yorar

Canım kruvaze tül dediğin nasıl?Yere kadar olanlardan mı ?

canım bence öle kolonları fln mora boyama.yani akseuarlarında perdende kullandığınla fln aynı tonu yakalyamazsan bütünlük zor sağlanır.ama gene de sen bilirsin.aynı tonu yakalayabilirse.madem öle bi nişin var yani iki kolonun ayırdığı o duvarıan yap duvar kağıdnı morlu gmüşlü mesela önüne beyaz koltuğunu koy.tv ünitesinin arkasını boya yaparsın artık sadece.ve perdeni de duvar kağıdını seçtikten sonra ona yakın tonlarla tamamlarsın şahane olur

Ben en iyisi çok fazla karıştırmıyım dedşiğin gibi tonunu yakalamak zor olur.
Sadece aksesuar kullanıyım onları aynı renk bulmak kolay çünkü ...
Perdelerimide ya gümüş rengi ya da mor yapıyım koltuklar eve geldiğinde gözümde daha çok canlanır belki mor kenar perdelerin mi gümüş grinin mi güzel olucağı
Ama mor daha canlandırır gibime geliyo
Çok teşekkürler yorumların için biraz kafam rahatladı opuyorumnanaktan

Ben en iyisi çok fazla karıştırmıyım dedşiğin gibi tonunu yakalamak zor olur.
Sadece aksesuar kullanıyım onları aynı renk bulmak kolay çünkü ...
Perdelerimide ya gümüş rengi ya da mor yapıyım koltuklar eve geldiğinde gözümde daha çok canlanır belki mor kenar perdelerin mi gümüş grinin mi güzel olucağı
Ama mor daha canlandırır gibime geliyo
Çok teşekkürler yorumların için biraz kafam rahatladı opuyorumnanaktan

rica ederim.yaptıktan sonra burada paylaşırsın artık bizimle a.s.

sen bilirsin ama bence sadece aksesuarla yaparsan sanki biraz emanet gibi durur en azından o iki tane kolonun arasına duvar stıckherlarından yapabilirsin

Back
X