Fulyanaz ismi sizce güzel mi?

Nilayda da Angaralım Nilaydaaa

4 sayfa okudum. Daha bakamıycam bu sıra bazı konularda hakaretler havada uçuyor. Öyle olursa beni etiketlerseniz şikayet etmeye gelirim 4 yıl daha düşün konu sahibi 18 inde değiştirirsin

Yok yok merak etmeyin koymayacağım
iyi iyi cok sevindim
seray gayet guzel ve modern bir isim. merak etme buyudukce seversin:)
benim de klasik bir ismim var. ilkokuldan üniversiteye, is hayatina her ortamda birkac tane adaşim olurdu, cok sevmezdim adımı
ama zamanla tam adımin ozelliklerini tasidigimi farkettim, kendimle daha bir özdeşleştirdim. sende zamanla seversin. sakın bu yaslarda hayatinla ilgili onemli kararlar verme. ne ad degistir ne dövme yaptir:)) inan ki fikirlerin coook değişecek

Sonu naz su vs olan isimlerde aşırı derecede şımarık enerjisi var. Benim de iki ismim vardı biri pelinsu ve bu isimle 19 sene yaşamak zorunda kaldım. Sen isim değiştirip bunu mu ekleyeceksin akıl var mantık var

Markette isimli çantalardan birinde liva nur gördü bu gözler bi de anne kendisi takıyordu okul sonrası çocukların çantalarını anneler taşıyor ya

14 yaşındayım, klasik isimler olmasın yaa
uzun vade düşünmelisin. 40yaşına gelince de böyle tuhaf isimler istemeyeceksin.
Seni farklı gösteren ismin değildir karakterindir.
Sen istediğin kadar orijinal isimle yaşa kendin orijinal olmadıktan sonra fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…