Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fulya bahceci tup bebek doktor tavsiyesi ariyorum arkadaslar
- Konu Sahibi ercysesr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bahçeci tüp bebek tüp bebek 2018
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2018
- 18
- 5
- 16
- 40
ikinci bebegi dusunuyorum ilki memorialdeydi simdi bahcecide dusunuyorum memnun kaldiginiz doktor varmi ?
Slm cnm bende bahceci de basliycam bu ay adetimle birlikte insallah guvenc bey le basliycam guvenc bey cok iyiymis bi arkadasimda mamorial dayken kendisinde gebelik oldu bende o yuzden kismet tabi ama guvenc beyi istiyorum bakalim ☺
- 7 Mayıs 2015
- 104
- 16
- 98
- 36
bende yarin tedaviye basliuorum kismetse guvenc beylemethini duydum baya sen ne zaman adet oluyorsun karsilasiriz belkiSlm cnm bende bahceci de basliycam bu ay adetimle birlikte insallah guvenc bey le basliycam guvenc bey cok iyiymis bi arkadasimda mamorial dayken kendisinde gebelik oldu bende o yuzden kismet tabi ama guvenc beyi istiyorum bakalim ☺
- 21 Mart 2018
- 18
- 5
- 16
- 40
bende yarin tedaviye basliuorum kismetse guvenc beylemethini duydum baya sen ne zaman adet oluyorsun karsilasiriz belki
Valla canim ay sonuna denk gelicek sanirim 26 27 si gibi tabi stresten gecikme olmazsa..suan da sogan kuru yapiyorum icimi temizlesin diye rahim filmi cektirmistim ocakta duzenimi bozdu verdikleri ilac o yuzden sogan kuru yapiyorum duzelsin diye..yani bu ay sonu insallah guvenc beyle basliycam ☺
- 21 Mart 2018
- 18
- 5
- 16
- 40
bende yarin tedaviye basliuorum kismetse guvenc beylemethini duydum baya sen ne zaman adet oluyorsun karsilasiriz belki
Insallah hersey yolunda gider ve sorunsuz gebe kalirsin canim gelismelerden hbrdar et ☺
Cnm merhaba bende bahçeci de yaptırmayı düşünüyorum doktorum arkadaşı güvenç bey bana da o önerdi ilk görüşme nasıldı memnun kaldınız mı ben daha hiç gitmedim birde fiyatlar konusunda bilginiz var mı?bende yarin tedaviye basliuorum kismetse guvenc beylemethini duydum baya sen ne zaman adet oluyorsun karsilasiriz belki
- 7 Mayıs 2015
- 104
- 16
- 98
- 36
evet guvenc bey bilgili bir doktor sevdim.fakat fiyatlar soylenenlerin disina cikiyor baya.rahim dinlendirme yapiliyor herkese ama fiyatta ondan bahsetmiyorlar.tadavi 7700 arti 500 muayne profa olursan muayneyi 750 yumurta toplama sonrasi zorunlu rahim dinlendirme 950 lira birde bana hic hesapta yoktu histereskopi cikti.embriyo dondurma 2000 istersenCnm merhaba bende bahçeci de yaptırmayı düşünüyorum doktorum arkadaşı güvenç bey bana da o önerdi ilk görüşme nasıldı memnun kaldınız mı ben daha hiç gitmedim birde fiyatlar konusunda bilginiz var mı?
Cnm birde okuduğum bir çok yorumda çok yoğun 5 dk görüyoruz doktoru falan yazılmış sen karşılaştın mı böyle bir durumla? Histereskopi neden yapıldı sana? Birde bu fiyatların içinde ilaçlar hariç digmi? Çok soru sordum kusura bakma hiç bir bilgim Yok bu konuda ondanevet guvenc bey bilgili bir doktor sevdim.fakat fiyatlar soylenenlerin disina cikiyor baya.rahim dinlendirme yapiliyor herkese ama fiyatta ondan bahsetmiyorlar.tadavi 7700 arti 500 muayne profa olursan muayneyi 750 yumurta toplama sonrasi zorunlu rahim dinlendirme 950 lira birde bana hic hesapta yoktu histereskopi cikti.embriyo dondurma 2000 istersen
- 7 Mayıs 2015
- 104
- 16
- 98
- 36
Cnm birde okuduğum bir çok yorumda çok yoğun 5 dk görüyoruz doktoru falan yazılmış sen karşılaştın mı böyle bir durumla? Histereskopi neden yapıldı sana? Birde bu fiyatların içinde ilaçlar hariç digmi? Çok soru sordum kusura bakma hiç bir bilgim Yok bu konuda ondan
- 7 Mayıs 2015
- 104
- 16
- 98
- 36
hayir ilaclar ekstra 2 bin felan tedavi 12 bini buluyor en az.evet doktorlarla cok uzun sure oturup konusma imkani olmuuor malesef yogunlar.benim histereskopi polip varmis ve rahim biraz kalin ondan olacakCnm birde okuduğum bir çok yorumda çok yoğun 5 dk görüyoruz doktoru falan yazılmış sen karşılaştın mı böyle bir durumla? Histereskopi neden yapıldı sana? Birde bu fiyatların içinde ilaçlar hariç digmi? Çok soru sordum kusura bakma hiç bir bilgim Yok bu konuda ondan
- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 23
- 42
Anladım cnm öok teşekkür ederim bilgilendirme için allah razı olsun rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inş güzel haberler alırsınhayir ilaclar ekstra 2 bin felan tedavi 12 bini buluyor en az.evet doktorlarla cok uzun sure oturup konusma imkani olmuuor malesef yogunlar.benim histereskopi polip varmis ve rahim biraz kalin ondan olacak
- 7 Mayıs 2015
- 104
- 16
- 98
- 36
amin canim insallah benim bir tanr var oglum cok sukur ama kardesi olsun istedim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.Anladım cnm öok teşekkür ederim bilgilendirme için allah razı olsun rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inş güzel haberler alırsın
- 21 Mart 2018
- 18
- 5
- 16
- 40
Ben guvenc beyin hastasiyim hatta cumartesi yumurta toplamam var ben cok memnunum doktorumdan gayet ilgili ve guler yuzlu,surekli bana sormak istedigin birsey varmi diye soruyo ve sabirla cevapliyo.evet her seferinde oturup sohbet edemiyosunuz cunku klinik tiklim tiklim hergun ve herkes bizim gibi bi amac icin orda gerektigi kadar doktorla gorusuyosunuz.para konusuna gelince evet extralar cikiyo ama bu yola girdik bi kere ne deseler yapicaz insallah emeklerimiz bosa cikmaz..benim ilaclarim mesela 1200 tl fln tuttu kisiye gore bence fiyat degisiyo.saygilar
Mustafa bahçeci ye gidiyorum ikinci denemem kesinlikle çok iyi bir doktor transferi kendisi yapıyor rutin kontrolleri kübra hanim yapıyor ama bütün hastalardan haberi var her hafta genel toplantı yapıyorlar hepsini iyice değerlendirip öyle tedaviyi yapıyorlar. Aldıkları parayı hakkediyorlar. Benim ilk transferim de tutmuştu fakat onların elinde olmayan bir sebeple ( tek yumurta ikizi ) 8. Haftada kalbi durdu. Dondurulmuş embriyo ikinci transferim gerceklesti sonucu bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar...
Bende salı günü cem hocaya gidecektim umut tüp bebekte ama kayınvalidem yoğunbakımda gidemiycem.... biraz ertelenecek mecburen...
Bende memorial mi bahçeci mi diye çok düşündüm ama cem hoca bana çok sıcak geldi bi kaç kez telefonda görüştük hastası bile değilken her msjıma cevap veriyor.. benim 5. Denemem olacak kısmet olursa...
Sizler istanbulda mı yaşıyorsunuz?
Bende salı günü cem hocaya gidecektim umut tüp bebekte ama kayınvalidem yoğunbakımda gidemiycem.... biraz ertelenecek mecburen...
Bende memorial mi bahçeci mi diye çok düşündüm ama cem hoca bana çok sıcak geldi bi kaç kez telefonda görüştük hastası bile değilken her msjıma cevap veriyor.. benim 5. Denemem olacak kısmet olursa...
- 21 Mart 2018
- 18
- 5
- 16
- 40
- 18 Mayıs 2017
- 233
- 295
- 53
- 36
Caniimm cok gecmis olsun tez zamanda iyilessin insallah kayinvaliden. Ben fulyada mustecep beyin hastasiydim. Ama cem beyin cok sicak cok tatli oldugunu duydum. Bahceci turkiyenin en iyilerinden. Gozum kapali guvendim ben. Sende oyle yap. Insallah seninde kucagin bi yavruyla senlenir. Ben kizima bakip hergun sukrediyorum mustecep hocama ve bahceciye..Merhaba arkadaşlar...
Caniimm cok gecmis olsun tez zamanda iyilessin insallah kayinvaliden. Ben fulyada mustecep beyin hastasiydim. Ama cem beyin cok sicak cok tatli oldugunu duydum. Bahceci turkiyenin en iyilerinden. Gozum kapali guvendim ben. Sende oyle yap. Insallah seninde kucagin bi yavruyla senlenir. Ben kizima bakip hergun sukrediyorum mustecep hocama ve bahceciye..
Msjın çok içimi rahatlattı cnm 5. Tedavim olacak imkanları çok zorlayıp istanbula gitmek istiyorum ama merkez konusunda gidip hepsiyle görüşemediğim için hep bir kararsızlık var...
Cem hocaylada telefonda görüşme fırsatım oldu msjlarıma hemen dönüş yaptı daha önce hiç bir dr umla böyle iletişim kuramadım bırakın dr u hemşirelerle bile....
Sizin adınızaçok sevindim inş bu duyguları bende benim gibi evlat aşkıyla yanan bütün arkadaşlarım da yaşarız