Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

Bu arada beklemek istemiyosan daha müsait olan başka doktorada gecebilirsin canım çünkü hassas bir tedavi kağanı boyle şeylerle meşgul etme moral motivasyon çok önemli

merhaba arkadaşlar sayısını söylemeyeyim ama çok denemem var ve en sonunda doktor değiştirmeye karar verdik eşimle , kendi doktorumuzada danışarak bahçeci kliniği tavsiyesini aldıktan sonra mustafa bahçeciden randevu aldık ve gittik ilk gitmiş olduğumuz için bi kaç evrak doldurduk ve çok beklemeden bizi çağardılar ufak bir odaya aldılar bir bayan geldi dr. kübra boynukalın dedi. yüzümüze bakmadan sorular sormaya başladı. bu hal benim hiç hoşuma gitmedi zaten stresli bir şekilde gelmişim bilmem kaçıncı denemem olacak ilk defa oraya gelmişim birde yüzüme bakmadan, asık suratlı bir şekilde davranılmasını hiç beklemiyordum :S sonra mustafa bey geldi mustafa beyi sevdim yani dümdüz söylüyor ama zaten bunu istemiyormuyuz hepimizde neyse onu söylesin onunla konuştuktan sonra tekrar kübra hanımla başbaşa kaldık yine bi sıkılgan tavırlar filan ben hiç hoşlanmadım kübra hanımdan inşallah benim tedavimi o götürmez yoksa doktor değişikliği isteyeceğim....

[QUOTE="Tupbbek, post: 44391436, member: 579136" canım çok gecmis olsun kaç deneme geçti başından yas kaç bnm doktorumda mustafa bey çok tatlıdır çok ilgilidir kendisi herşeyi çekinmeden sor opuyu transferi o yapıyor kubra hanımda iyi birisidir normalde amasen kotu bi anına denk gelmiş olabilirsiniz bide bizim hassas olduğumuz dönemler haliyle ilgi bekliyoruz ancak öyle bağ kurabiliyoruz doktorumuzla

Kızlar bende bahceci tup bebek merkezinde tedavi görüp mutlu sona ulaşanlardanim. bence merkezde adan zye herkes isini en iyi sekilde yapmak için uğraşıyor. biz hassan bi dönemden geçiyoruz ve hepimizin sinirleri arrik cok yipranmis durumda. o yüzden zaman zaman alınganliklar yapabiliyoruz. bizim acimizdan da bu kadar naz yapmak hakkimiz. ama atladigimiz bisey var onlarda insan ve onunda cok duygusal yada kotu bi anina denk gelebiliriz. ben şimdi hamile olunca anladim esime yersiz trip atiyorum o bile bazen dayanamiyor bna onlar bnm gibi kac hastaya dayanip güler yüz gösteriyor.

Sekercim bende mustafa hocanın hastasıyım dondurulmuş embriyolarım var benimde belki biliyosundur belki bilmiyosundur ama dondurulmuş embriyoda ilaçla hazırlıyorlar ama benim meme problemim var ve bu özel durumdan dolayı ilaçsız hazırlanmam gerekiyor. Mustafa bey bu konuda kübra hanımın çok iyi ve basarılı oldugunu söyledi takimi kübra hmm yapıyor sen niye böyle düşündün acaba anlamadım. Gerek mustafa bey olsun gerek kübra hanım ikiside cok ilgili ben hiç sorun yaşamadım.

Merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun..Yapabileceğin en iyi tercihi yapmışsın bahçeciyi seçerek..Bende Mustafa beyin hastasıydım ve ilk denememizde ikiz bebeklerimie hamile kaldım.Bizi de ilk Kübra hanım karşılaşmıştı ve gayet güleryüzlü,sıcakkanlıydı..Mustafa bey Kübra hanımla birlikte çalışıo.Kübra hanımda Mustafa beyde muayene edio tedavi aşamasında.Ama inanın Kübra hanım çok canayakın ve çok ilgili bir doktor.Kişilerin ruh hali her zaman aynı olmayabilir belki Kübra hnm o gün bir hastasının olumsuz haberini almıştır belkide siz karşıdan yanlış elektrik almışsınızdır ama Ne olursa olsun Kübra hanım hastalarına her zaman yakın davranan bir doktordur.Bence biraz önyargılı ve erken olumsuz düşünceye kapılmışsınız.Bundan sonra gidişlerinizde Kübra hanımı daha yakından tanıdığınızda çok iyi bir insan ve doktor olduğunu göreceksiniz ki her hastasını kucaklayarak karşılar çünkü.Hiçbir hastasını unutmaz her aradığınızda saat kaç olursa olsun ilgili davranır.benim ilk haftalarda kanamam olduğunda kontrolden bikaç gün snra beni arayıp sıkıntım olup olmadığını sormuştur hep ve Bahçeciden görüştüğüm tüm hastaları aynı şeyi söylerler.Ben Bahçeciye tedaviye başladığım andan itibaren hep mutlu ve umutluydum.Bu motivasyonumun en büyük sebebi Kübra hanımdır.Emin olun Kübra hanımı çok seviceksiniz çünkü en zor anlarınızda en çok o yanınızda olacak ve size destek olacak.Sizde yanıldığınızı anlayacaksınız.Umarım herşey istediğiniz gibi olur ve sizde Bahçeci'de hayallerinize kavuşursunuz...

Herkese merhabalar,bu sayfada ilk kez yorum yapıcam Memorial hastanesini bilmem ama Bahçeciyi çok iyi bilirim.2,5 senelik bekleyişimiz sonrasında tüp bebek yapmaya karar verdik ve çok araştırdım.Kadınlar kulubünde Mustafa Bahçeci adını gördüm.Tedaviye başlamaya karar verdik.Aceleye getirilmeyen garanti sonuç olması istenilen arada hiç ek ücret ödemediğimiz hep pozitif ve mutlu bir tedavi sonrası 2,5 ay sonra transferimiz yapıldı.Ve ben transfer edilen 2 embriyo ile Mustafa Bahçeci ve Kübra Boynukalın sayesinde ikiz bebeklerime hamile kaldım.Allah izin verirse 1 ay sonra doğumumuz olacak.Peki neden Bahçeci?Kliniğe girdiğiniz andan itibaren herkes güleryüzlü cafedeki çalışanından en üstteki doktoruna kadar hepsi..Amaç para değil insanları hayallerine kavuşturmak ve hep onlara destek olmak.İlkinde tutmazsa bidaha deneriz demiyorlar ilkinde tutması için ellerinden geleni yapıolar gerisi takdiri ilahi..Kübra Boynukalın Mustafa beyle birlikte hasta takibi yapıolar ama Kübra hanım en az Mustafa bey kadar bilgili ve bir o kadarda canayakın..Hep yanınızda hep sizinle ve doktor gibi değil ailenizden biri gibi..Mustafa bey zaten bu işin duayeni aşmış artık herşeyi ama hiç öyle davranmıo hep sizi sarıp sarmalıo ve samimi..Hamilelikten sonra tüm kontrollerimi Aytun Aktan yaptı ve biz bugün bu zamana kdr geldiysek önce Allahın izni sonra Aytun hanımın muhteşem takbi sayesinde..Ve yönlendirdiğim herkes Bahçeciye gittiğine hiç pişman olmadı.İyiki varlar ve iyiki yanımızdalar.Allah isteyen herkes bu duyguyu yaşatsın ama bu işlerde hayırlı vesilelerde önemlidir ve eğer Bahçecideyseniz olabileceğiniz en iyi yerdesiniz.Evlat sahibi olmak isteyipte uzmana ihtiyacı olan tüm arkadaşlar hiç beklemeyin Bahçeci kliniğine kendinizi gözünüz kapalı emanet edin.Siz hayallerinizi anlatın onlar kalplerindeki inançla size hayallerinizi gerçekleşmiş şekilde iade etsin

Teşekkürler. ilk görüşmemden sonra ikikere daha bahçeciye gittim ve kübra hanımla görüştüm sanırırm o gün kötü bir günündeydi ilk görüşmemeize göre ikincisinde ve üçüncüsünde daha iyiyidi. önyargılı davranmadım aslında çünkü oraya gittiğimde ne mustafa beyi ne kübra hanımı tanıyordum o yüzden bir ön yargı oluşturmuş olamam ama işte insanın anı anını tutmuyor belki bende belki ondaydı problem bilemiyorum ama şimdi bi sorun yok benim için güzel olan bu. ben doktorumun ruh halinden çok etkileniyorum onun için benim için çok önemli doktorum. klinik hakkında çengicelerim vardı ama onlarıda formu okuyarak hallettim sanırım. tekrar teşekkürler cevap için.
NOT: asiye hemşireye bayıldım ne tatlı bir insan o:)

Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:) ilk başta belirttiğim gibi gidebileceğin en iyi yerde ve en iyi doktorlarla birliktesin..Ve senin psikolojini onlar senden daha iyi anlıyorlar.Özellikle Kübra hanımı daha çok seveceksin Asiye abla çok tatlıdır:) Umarım ordan tedavin bitince hamile bir şekilde ayrılırsın..Allah yardımcın olsun :)

Teşekkürler. Amin

Sekerim çok çok dogru bir karar vermişsin inşallah mutlu sonla klinikten ayrılırsın için rahat olsun ne yaptğını bilem emin ellerdesin

Aynen canım emin ol iyi doktorlarla birliktesin hem de bir değil iki taneler çanların onlar bnm çok ilgililer herşeyin en iyisi olsun istiyorlar olumsuz birşey de biSden daha çok uzuluyolar

Slmm kizlar şuan burda bahçeciye giden devam eden var mi inşallah bende eylül gibi baslayacagim

kesinlikle fulya bahçeciyi öneriyorum. çok ilgili ve başarılı bir merkez...Özellikle Güvenç KARLIKAYA çok iyi bir doktor.
Güvenç bey ile başlayacağım tedaviye. biraz tedirginim daha önce kayıplarım var çünkü. bilgi verebilir misiniz doktorla ilgili mümkünse?

Güvenç Beyden memnun kaldınız mı ben de onunla başlayacağım biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ben Güvenç beyden çok memnunum ilk denemede çok şükür pozitif aldık dondurulmuş ilk ve tek embriyomla,mutlaka Güvenç beyle bir öngörüşme yapın derim,şuanda sayesinde 35 haftalık hamileyim,gebelik takibimidkendisi yapıyor ve doğumuda kısmetse yapacak.

ben de bugün görüşeceğim kendisiyle. çok heyecanlıyım bakalım.

Hadi bakalım inşallahhaber banada haber ver olurmu?güzel sonuçlar alacağın tedavine başlarsın inşallah,Güvenç bey sanada uğurlu gelsin...
Canım cok teşekkür ederim görüştüm kendisiyle. Iyi bir doktor iyi enerjisi var. Ben zaten tedavi sürecindeydim başka şehirden görev yerime döndüm mecburen. Orda yarım kalan tedavim devam ediyor Güvenç Beyle. İki yumurta gelişmiş çok az biliyorum kısmet artık. Başka şehirde bir embriyom donduruldu kaldı havuz yapacaktık güya. Şimdi sil baştan.

arkadaşlar bende güvenç beye tedavi oldum geçen yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi fakat tüplerimde sıvı birikmesi ve polip olduğunu söyledi ve ameliyat baya bir pahalı olacak arkadaşlar güvenç beyde ameliyat olan var mı sonucu nasıl oldu bana bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…