Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

kesinlikle fulya bahçeciyi öneriyorum. çok ilgili ve başarılı bir merkez...Özellikle Güvenç KARLIKAYA çok iyi bir doktor.

Labaratuvarı çok iyi, hatta en iyiler arasında diyebilirim.
Canım eşimin sperm sayısı 430 milyar hareket de yüzde 65lerde. Bazı kişiler dediki sayısı ve hızı iyi ise morfoloji yi düşünme. Sence doğru mu çok korkuyorum

Bende Fulya bahçeci Güvenç karlıkaya diyorum,başkada bişey demiyorum,çok ilgili,net,dobra ve tecrübeli bir doktor,etrafımda 3,4 arkadaş kendisine gitti ve er yada geç pozitifi gördü,benim devam ediyor tedavim...

güvenç pas geç..ben haftaya gürkan için de söylerim fikrimi şu an bir işlemim var sonucunu bekliyorum.ama bana kalsa neden mustafa bahçeci değil? aynı para yani en azından sahibi o
Neden güvençi pas geç ?ben ondayım da

Bende mustafa bahçeci hastasiyim resmen bir şirin baba kesinlikle bahçeci

Aynen katılıyorum. Prof dr mustafa bahçeci hocamız tedavi sürecini ve altarnatiflerini detaylı babacan bir şekilde bilgilendiriyor, diğer çalışan personel vurdum duymaz randevu saati verdikleri halde saatlerce bekletiyorlar, düzensiz, disiplinsiz bir ortam. Kübra Boynukalın hanfendi bizim orda saatlerce bekletildiğimizi kameralardan görebilirsin dalga geçer gibi birde muhasebeye gönderip orda bekletmeye çalışıyorsunuz, özellilke muhasebedeki hanfendi kibirli kendini beğenmiş iyiki siz orda çalışan personel olarak can ilacı şifa vermiyorsunuz yoksa insanları senerlerce kapınızda süründürürsüznüz insanların ümidinden sömürü yapıyıorsunuz sanki herkes size mecbur.

mutlaka haklısınızdır bu işler çok hassas ben de çok uğraştım allah yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun canim keşke mustafa hocaya yada kübra hanıma dile getirseydin hemen ilgilenirlerdi bnimde doktorum mustafa bey çünkü çok ilgili herşeyden istedigim cevapları alıyorum o konuda i içimde çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…