Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

merhaba arkadaşlar,haber geldi maalesef olmadı döllenme,işlem iptal edildi.drla görüşcez bundan sonrasını ne yapıcaz diye,galiba tek olanı denicem ,emin olamıyorumda.

Cnm belli olmaz ya umutsuz olma şindi gordum ben yazdığını aradılar mı bugun son durum ne

Cnm belli olmaz ya umutsuz olma şindi gordum ben yazdığını aradılar mı bugun son durum ne
Evet aradılar dollenmedi. Güvenç beyle konuştuk teki transfer edelim deneyelim şansını dedi. Ilk adetle çağırdı. Ama ben karar veremiyorum

Evet aradılar dollenmedi. Güvenç beyle konuştuk teki transfer edelim deneyelim şansını dedi. Ilk adetle çağırdı. Ama ben karar veremiyorum
Cnm bence dene boyle gidip gelmek daha çok insanı yorar gecen gun aret kamar mı ne oyle bi tup bebek doktoru cıktı tv ye işte dedi bir embriyoyla şans yuzde 40ise 2 embriyoyla o şans yuzde 80 olmuyor hastalar oyle dusunuyolar ama oyle değil anca en fazla yuzde 50 ye çıkıyor şans dedi olacaksa tek embriyoyla olur dedi illa 2 embriyo diye bişey yok dedi. Birde ben ilk muayeneye gittiğimde guvenç beye necati bey var ya rmbriyolog o telefonundan kalp atışı gosteriyodu erbil beye dedi bak tek embriyosu olan hasta var ya kalp atışını duydu bugun dedi teşekküre geldi dedi koridorda konuşuolardı. Oyle cnm ilk muayenede baya geçtisaat ctesi gunuydu bide yani guvenç beye sorsaydın sizce ne yapıyım diye kararları çok doğru çıkıyo hayırlısı neyse o olsun inş dondurulan 3. Gunde mi donduruldu orda genelde oyle yapıolar kalitesi nsl bide

2. Gün 4 hücreli fena değil kalitesi demişti güvenç bey. Sen klinikte necati beyle yada diğer embriyologlarla gorustun mu embtiyolarla ilgili

2. Gün 4 hücreli fena değil kalitesi demişti güvenç bey. Sen klinikte necati beyle yada diğer embriyologlarla gorustun mu embtiyolarla ilgili
TrAnsferden once necati beyle gorustuk baya konuşmuştuk embriyolar çözülüncede lab. Baska bi embriyolog bilgi verdi bigun once oyle cnm

TrAnsferden once necati beyle gorustuk baya konuşmuştuk embriyolar çözülüncede lab. Baska bi embriyolog bilgi verdi bigun once oyle cnm
anladım bende görüşmek istiyorumda zaten normal şartlarda görüştürüyolarmı yoksa kendimiz istersek mi görüşüyoruz onu bilemedim,yani Güvenç beyin haberi oluyomu görüşüldüğünden.

anladım bende görüşmek istiyorumda zaten normal şartlarda görüştürüyolarmı yoksa kendimiz istersek mi görüşüyoruz onu bilemedim,yani Güvenç beyin haberi oluyomu görüşüldüğünden.
Transferden once gorusturduler fikir almak için talep edersen daha oncede görüşebilirsin güvenç beyin haberi oluyomu hiç bilmiyyorum ama olsads bişey olmaz ki bunu istemk en doğal hakkın yani embriyon hakkında kknuşmk istemen

Merhaba) ) önceden tebrik ederim) ve şunu sormak istiyorum. .neden hast değiştirmeye gerek duydunuz? Zaten embr var hemde iyi sayıda. .. bide hangi Medikana?
Benim kötü tercubem vardı Beylikdüzü den 3 defa oldum ..ve sonuç koca bir negatif. .Şimdi Memoriale geçtim ve bir sürü bana sebebini açıkladılar. . İnşallah bu sefer her şey istediğim gibi olur. .

Benimde medicana beylikduzuydu lab çok onemli bu konuda 2 deneme basarısız oldu bahçeciye geçtim emb tasıdık arada çok fark var iyikide değiştirmişim merkezi sende iyi tercih yaomışsın memorialde iyi bu konuda sizde embriyomu tasıdınz yeniden mi basladınız

Üç denegimle hiç donduramadık ki.....benim amh yüksek ve toplamada da iyi sayıda olyordu...ama 5, 3 günde sadece ya 1 yada 2 tane kalıyordu.. ve onları da transfer ediyorlardı..
Şuan yeni 4 denemeye başlayacas..inşallah son olur.bu medikana beni maf etti (hem maddi açısından..hem piskolojik olarak(

merhaba bugün kontrolüm vardı,dr.muayne edip transfere hazırsın dedi ama ben 1 kez daha denemek istedim bu ay folikül yoktu,bu ayı geçtik önümüzdeki ay gidicem eğer 2-3 folikül olup birden fazla yumurta büyürse opuya gircem bi tane daha koyabilirmiyiz diye,eğer yumurta tek olursa opu ya girmem o zaman, önümüzdeki ay tek embriyoyu denicez bakalım.şimdi sizce o zamana kadar kendim ne yapsam bugün adetimin 2.günü ,incir kürümü denesem yada ne önerirsiniz,yumurta olsun yada sayısı için.

Hamileyimmmmmmmmmmm...Bahçeci klimiğinde Mustafa Bahçeci kontrolünde ilk denememde hamileyim..Tek adresiniz Bahçeci olsun..Hayallerinizi onlara teslim edin ve siz sadece dua edin Onlar bnm hayallerimin temelini atıp bana teslim etti..İlk denemede hiç hayal kırıklığına uğramadan çok şükür Allahın izniyle hamile kaldım

Hic duymamistim polibin ultrasondan gorülebilcegini ögrenmis oldum.dogrudur bilmediklerimizi burda ögreniyoruz.hep histereskopide gözuktu derler genelde.sonucunuz ne oldu peki merak ettim..

selam canım benim polipte ultrasonda görüldü sonrasında ofis histeroskopisiyle kesinleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…