Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

Hayırlı olsun canım benimde doktorum güvenç bey. Sayesinde yavruma kavuşucam. Allah'ım bütün evlat hasreti çekenlerin sesini duysun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. :)

Amin cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin Güvenç bey çok iyi bir doktor çok ilgili ben erbil beyle güvenç bey arasında kalmıştm iyiki de guvenç beyi seçmişim bir arkadasım erbil beyde tedavi olmuş yogunluktan 5 dakika soru soramıyordum dedi. Benim Allah nasip ederse ikiz sizinde az kalmış kucağınıza almanıza takipleride guvenç bey mi yaptı sizin

Teşekkür ederim canım evet valla az kaldı heyecanla bekliyorum. Allahım tez zamanda sağlığıyla gelmesini nasip etsin. Aklına kötü şeyler getirme böyle doktorunla konuş için rahatladın.
Bu cumartesi kontrolum var bakalım ne dicek inş iyi şeyler söyler sağlıkla kucağına alırsın inş .

Merhaba öncelikle herkese bol şans diliyorum. Ben araştırmalarım sonucu Memorial de karar kıldım sebepsiz infertilite ve 35 yaş dolayısıyla tavsiye üzerine hemen başladım. İlk aşılamam başarısız oldu ilaçlara çok çabuk cevap verdi bünyem ve zamanlama mükemmel dediler fakat yumurta çoktan çatlamıştı aşılama zamanı ultrasonda yumurtaya rastlanmadı. Geç kalınmıştı. Kısmet değilmiş dedik tüp bebek denemeye karar verdik ve bünyem yine ilaçlara çok çabuk cevap verdi nerdeyse adetim bitmeden opu yapıldı ve muayenelerdeki 2 yumurtadan biri yoktu. Çok üzüldüm çünkü opu iptal edilebilirdi tek yumurta ile başarı şansı zaten düşük. Elimi ayağımı bağladılar sanki konuşamadım iptal olsun diyemedim nasıl pişmanım.Çok yoğunlar kimse özel ilgi beklemesin. Semra hn dinliyor bilgilendiriyor ama baştan sona takip edemiyor. Bir daha deneyecek olsam yine burda devam ederim istediğim doktoru seçerek. Bu tedavide kısmet olmadı istediğim dr ile görüşmek ya izinliydi ya opudaydı buluşamadık zaten hepi topu 3 muayene geçirdim ama çok şey öğrendim. Bildiğim yerde devam etmek isterim. Bir kez Acıbadem Maslak Bülent Tıraşa gittim devlet hastanesi acilinden daha kalabalıktı muayene oldum ve arkama bakmadan kaçtım. Bahçeci de yıllar önce yengemin acı tecrübeleri var Alman Hastanesi zamanından tamamen duygusal olarak orayı hiç düşünmedim bile.. Bir de istemeye istemeye aklımda kalmasın diye Medicana Beylikdüzü Hastanesine gittim ve bankodaki personelin negatif enerjisini gördüm öngörüşmeden önce adımı sormadan SGK var mı nasıl ödeyeceksin dedi, telefonda ücretsiz demiştiniz dedim ve orayı da terk ettim.. Velhasıl bundan sonra da Memorial Şişli de iyi haberler alacağıma inanıyorum. Allah hayal ettiklerimizi gerçek eylesin, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu cumartesi kontrolum var bakalım ne dicek inş iyi şeyler söyler sağlıkla kucağına alırsın inş .

Teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıka kucağına alırsın yavrunu. Naptın kontrolün nasıl geçti. Korktuğun kadar bişey yoktur inşallah.

Teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıka kucağına alırsın yavrunu. Naptın kontrolün nasıl geçti. Korktuğun kadar bişey yoktur inşallah.
Normal hersey dedi cnm kanama alanı var bi çok kişide oluyormuş yorulma dedi inş cnm hayırlısıyla kucağımıza alırız

Hayırlı olsun cnm ben medicana beylik duzunde 2 denemeden sonra fulya bahçecide tedavi gordum ve hamileyim tavsiye ederim doktorum 10 yıl memorialde çalışmış zaten tecrubeli memorialde iyi bir merkez inş guzel haberlerini alırız

Yamukprense okudum.yazdiklarini sana.kesinlikle memorialin eski dr mustafa aceti tavsiye ederim simdi medipol hastanesinde.ama.dalinda cok.cok basarili bir.dr.istersen arastir bir.canim.

Selam canım,nasıl gidiyor senin hamilelik iyi gidiyordur umarım,
canım benim bu ay 2 yumurtam vardı yine 1 tanesi büyüdü ,bugün kontrol vardı,Pazartesi opu var,ama bu seferde erken çatlama riski varmış ,iki gün yat dinlen mutlaka dedi,inşallah çatlamaz bu sefer iyi kalite çıkar.çatlarsa opudan evvel ki inşallah olmaz,aşılamamı denesem acaba boşa gitmesin diye karar veremedim,sen ne zaman gidiyorsun kontrole

Aşılamada tutma olasılığı çok dusuk ki cnm bence opu yaptır en azından embriyoların artar ve transfere gider belki obur ay opu narkozlu mu oluyo bende 2 hafta sonra gitcem dıwn sendromu testi yapcak bişey sorcam sana cnm ya kaç gune kadar muayene parası verilmiyo biliomusun

Erken çatlamazsa zaten opu yaptırcam ama opudan önce çatlarsa aşılama yı düşündüm.muayne parası bilemiyorum gebelikte nasıl oluyor.opu narkozlu oluyor .tüp bebekte ben ilk gittiğimde verdim beş ay evvel muayne parası,sonrası vermedim hiç ama gebelik oluşunca farklıdır.

20 gunde bir 300 veriyoruz sanırım cnm tam bilmiyorum 20 gunden azda olabilir biraz pahalı önce çatlarsa yumurtanın 24 saat değil mi cnm çatlasıktan sonra dollenme suresi bence doktora sor boluna aşılama için para vermiş olma bide sorularıma cevap alamıyorum diyodun hala oyle mi yoksa içine sindimi

ok sorcam sağol,sorularıma ceavp alamamk değilde fırsat olupta soramamıştım bikaç kere yoğunlardı çok,artık soruyorumda sağolsun anlatıyoda doktorum sabırlA...

merhaba,kinikten aradılar yarım döllenme olmuş,normalde 1 anneden 1 babadan gen alırmış bugün tek gen almış sadece yarına kadar bekliceklerimiş dr.la görüşmüşler,yarın ya silinirmiş,ya bölünürmüş,ama umut yok kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…