- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
Nursela09,bahçecideki doktorun kim?Evet bende umutsuz olmak istemiyorum seni kötü etkilemek istemedim olumlu olmaya calisiyorum
Dokto farki vardir illaki ama esimde bende hic memnun kalmadik Bahceciden. Benim esim Amerikali, buradaki doktorlara guvenmedigim icin turkiyede olucam diye tutturdum. Sozde en iyi merkez Bahceciyi sectik ama sonuc tam bir mezimet...bu arada benim ilk tub bebegimdi, kiyaslayamiyorum ama bana cok paraci bi yer gibi geldi..her yerde par ve odeme konusuluyor...Doktor randevularim hep bir kosturma icinde, 5-10 fazla doktor sizinle ilgilenmiyor...Cok tuhafti, esim yabanci oldugu icin daha da yadirgadi..neyse negatifi aldim, agladim zirladim amerikaya geri donsum. Buradaki doktoruma gittim, o da rahimde kist oldugunu ameliyat olmam gerektigi, bunun tup bebek gibi bir asamada fark edelememesinin merkezin yetersizligini gosterdigini soyledi. Neyse, hemen ameliyat oldum, ve bana once asilama deneyelim sonra tup bebgi dusun dedi. Bu ay ameliyat sonrasi ilk asilamami oldum, ilk idrar testim silik de olsa positif cikti...insallah bi sorun cikmaz ve hamilelik olusur... Uzun lafin kisasi canim 4 sene sonra Bahcecide tutmayan tup bebek, amerikada kisa bir ameiyat sonrasi asilama ile oldu insallah...
transfer sirasinda polip gorulmesi cok sacma.ultrasondan polibi nasil gorebilirki.histereskopi yapmadan gormesi imkansz bence.drunuz kimdi?Benim Bahceci'de cok kotu anilarim var..bana transfer sirasinda rahmimde polip dedi..dusunsene transfer sirasinda mi bulunur polip? Bastan savma ir ultrasonla tedaviye baslayip transfer masasinda aslinda rahimde polip var deyince nevrim dondu...Kimseye tavsiye etmiyorum...
transfer sirasinda polip gorulmesi cok sacma.ultrasondan polibi nasil gorebilirki.histereskopi yapmadan gormesi imkansz bence.drunuz kimdi?
ahh arkadaşım yaa valla Allah hepimizin yardımcısı olsun. bilmediğimiz şeyler olduğu için gözüm kapalı bir doktorun peşimden gidiyoruz. ne diyeyim Allah daha fazla bu yolda kimseyi aratmasın. inş. seninde bebeğin sıkı sıkıya tutunmuştur. ben birde zaman konusuna inanıyorum. Allah vakti zamanı geldiğinde nasip ediyor galiba diyorum. belki de bunları yaşamak bizim sınavımız.
transfer sirasinda polip gorulmesi cok sacma.ultrasondan polibi nasil gorebilirki.histereskopi yapmadan gormesi imkansz bence.drunuz kimdi?
Hic duymamistim polibin ultrasondan gorülebilcegini ögrenmis oldum.dogrudur bilmediklerimizi burda ögreniyoruz.hep histereskopide gözuktu derler genelde.sonucunuz ne oldu peki merak ettim..doktorum Aytac hanimdi..transfer gunu hastanede olmadigi icin Burcak hanim transferi yapti, o soyledi zaten polip diye.. Valla sacma ve salakca gelebilir ama basina gelmeyen bilmez...eger kutle buyukse ultrasonda da gorunur...doktoruna sor istersen...benimki 2.5cmdi...kabak gibi gorundu (hatta resimleri bile var dosyamda...)...sen inanmamakta serbestsin tabi...
Hic duymamistim polibin ultrasondan gorülebilcegini ögrenmis oldum.dogrudur bilmediklerimizi burda ögreniyoruz.hep histereskopide gözuktu derler genelde.sonucunuz ne oldu peki merak ettim..
Bahçeciyi tercih ettim cnm Güvenç Beyi hamileyim 5 haftalık kalp atışlarını duymayı bekliyorum inş kucağımıza slmayı nasip eder rabbim.fluuu arkadaşım naptın en son kararsızdın. İnşallah iyisindir.
dualarim seninle canim insallah guzel haberlerle gelirsin..Kızlar bahçecinin yolunu tuttum yine adet 2. Gün kontrole gidiyorum. Dua istiyorum yumurta görsün dr. Moralli çıkayım muayeneden. Yoruldum... bugün orda olan varmı aramızda
Bende sabahtan ordaydım canımKızlar bahçecinin yolunu tuttum yine adet 2. Gün kontrole gidiyorum. Dua istiyorum yumurta görsün dr. Moralli çıkayım muayeneden. Yoruldum... bugün orda olan varmı aramızda
Hayırlısı olsun canım obür ay inş daha guzel olacakYetiştim doktora ama iki kistim var baslayamiyoruz yine. 20 gun sonra çağırdı bakcak kistler duruyorsa Aspire etcek. Bunlar geçen Aydan kalan 2 folikul buyumemişti kist olmuş. Inşallah giderler yaa adetimde cok koyu zaten vardi bir terslik
Bahçeciyi tercih ettim cnm Güvenç Beyi hamileyim 5 haftalık kalp atışlarını duymayı bekliyorum inş kucağımıza slmayı nasip eder rabbim.
Amin cnm aynı sekilde seninde Allah kucağına almayı nasip etsin az kalmış senin takvimine gore hadi hayırlısı ama benim çok lekelenme oluyo korkuyorum duserse diyeTebrik ederim hayırlı olsun canım. Allah sağlığyla sıhatiyle berwktiyle kucağına almayı nasip etsin imşallah. :)
Bahçeciyi tercih ettim cnm Güvenç Beyi hamileyim 5 haftalık kalp atışlarını duymayı bekliyorum inş kucağımıza slmayı nasip eder rabbim.
Amin cnm aynı sekilde seninde Allah kucağına almayı nasip etsin az kalmış senin takvimine gore hadi hayırlısı ama benim çok lekelenme oluyo korkuyorum duserse diye