Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

ahh arkadaşım yaa valla Allah hepimizin yardımcısı olsun. bilmediğimiz şeyler olduğu için gözüm kapalı bir doktorun peşimden gidiyoruz. ne diyeyim Allah daha fazla bu yolda kimseyi aratmasın. inş. seninde bebeğin sıkı sıkıya tutunmuştur. ben birde zaman konusuna inanıyorum. Allah vakti zamanı geldiğinde nasip ediyor galiba diyorum. belki de bunları yaşamak bizim sınavımız.

transfer sirasinda polip gorulmesi cok sacma.ultrasondan polibi nasil gorebilirki.histereskopi yapmadan gormesi imkansz bence.drunuz kimdi?

transfer sirasinda polip gorulmesi cok sacma.ultrasondan polibi nasil gorebilirki.histereskopi yapmadan gormesi imkansz bence.drunuz kimdi?

doktorum Aytac hanimdi..transfer gunu hastanede olmadigi icin Burcak hanim transferi yapti, o soyledi zaten polip diye.. Valla sacma ve salakca gelebilir ama basina gelmeyen bilmez...eger kutle buyukse ultrasonda da gorunur...doktoruna sor istersen...benimki 2.5cmdi...kabak gibi gorundu (hatta resimleri bile var dosyamda...)...sen inanmamakta serbestsin tabi...

Oyle canim...nasip sonucta ama insan kiziyor yine de boyle ihmalkar tutuma...

bu arada google dan bile bazi polip ultrason resimleri var...bak istersin... http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/10/endometrial-polip.html

Hic duymamistim polibin ultrasondan gorülebilcegini ögrenmis oldum.dogrudur bilmediklerimizi burda ögreniyoruz.hep histereskopide gözuktu derler genelde.sonucunuz ne oldu peki merak ettim..

Hic duymamistim polibin ultrasondan gorülebilcegini ögrenmis oldum.dogrudur bilmediklerimizi burda ögreniyoruz.hep histereskopide gözuktu derler genelde.sonucunuz ne oldu peki merak ettim..

negatif malesef....aldigim hormanlar, odedigim para ve aglamalarim kaldi yanima...

Kızlar bahçecinin yolunu tuttum yine adet 2. Gün kontrole gidiyorum. Dua istiyorum yumurta görsün dr. Moralli çıkayım muayeneden. Yoruldum... bugün orda olan varmı aramızda

Yetiştim doktora ama iki kistim var baslayamiyoruz yine. 20 gun sonra çağırdı bakcak kistler duruyorsa Aspire etcek. Bunlar geçen Aydan kalan 2 folikul buyumemişti kist olmuş. Inşallah giderler yaa adetimde cok koyu zaten vardi bir terslik

Hayırlısı olsun canım obür ay inş daha guzel olacak

Selam kızlar bahçeci güvenç beyde tedavi görenler le faceden arkadaş olalım mı(tanışmak için ,klinikte karşılaşırız belki)

Bahçeciyi tercih ettim cnm Güvenç Beyi hamileyim 5 haftalık kalp atışlarını duymayı bekliyorum inş kucağımıza slmayı nasip eder rabbim.

Tebrik ederim hayırlı olsun canım. Allah sağlığyla sıhatiyle berwktiyle kucağına almayı nasip etsin imşallah. :)

Bahçeciyi tercih ettim cnm Güvenç Beyi hamileyim 5 haftalık kalp atışlarını duymayı bekliyorum inş kucağımıza slmayı nasip eder rabbim.

Hayırlı olsun canım benimde doktorum güvenç bey. Sayesinde yavruma kavuşucam. Allah'ım bütün evlat hasreti çekenlerin sesini duysun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. :)

Amin cnm aynı sekilde seninde Allah kucağına almayı nasip etsin az kalmış senin takvimine gore hadi hayırlısı ama benim çok lekelenme oluyo korkuyorum duserse diye

Teşekkür ederim canım evet valla az kaldı heyecanla bekliyorum. Allahım tez zamanda sağlığıyla gelmesini nasip etsin. Aklına kötü şeyler getirme böyle doktorunla konuş için rahatladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…