Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

Dokto farki vardir illaki ama esimde bende hic memnun kalmadik Bahceciden. Benim esim Amerikali, buradaki doktorlara guvenmedigim icin turkiyede olucam diye tutturdum. Sozde en iyi merkez Bahceciyi sectik ama sonuc tam bir mezimet...bu arada benim ilk tub bebegimdi, kiyaslayamiyorum ama bana cok paraci bi yer gibi geldi..her yerde par ve odeme konusuluyor...Doktor randevularim hep bir kosturma icinde, 5-10 fazla doktor sizinle ilgilenmiyor...Cok tuhafti, esim yabanci oldugu icin daha da yadirgadi..neyse negatifi aldim, agladim zirladim amerikaya geri donsum. Buradaki doktoruma gittim, o da rahimde kist oldugunu ameliyat olmam gerektigi, bunun tup bebek gibi bir asamada fark edelememesinin merkezin yetersizligini gosterdigini soyledi. Neyse, hemen ameliyat oldum, ve bana once asilama deneyelim sonra tup bebgi dusun dedi. Bu ay ameliyat sonrasi ilk asilamami oldum, ilk idrar testim silik de olsa positif cikti...insallah bi sorun cikmaz ve hamilelik olusur... Uzun lafin kisasi canim 4 sene sonra Bahcecide tutmayan tup bebek, amerikada kisa bir ameiyat sonrasi asilama ile oldu insallah...

Benimde bir tane negatif denemem oldu ve doktorum çok ilgisizdi. Arıyodum ulaşamıyodum. Sorduğum sorulara yeterli ve iyi cevaplar alamıyordum. Sonuçta negatif olunca tekrar devam etmek istemedim. Doktorun önemide çok büyük merkez seçimininde. Birincide negatif olunca iyice bir araştırmaya girdim. Bu konuda laboratuvarında önemi oldukça büyük ve bahçeci iyi doktorlar iyi bir ekibin yanısıra çok iyi bir laboratuvara sahip. Sonra bahçeciye geldik ve iyiki gelmişim. Şuanda şükürler olsun oğluma hamileyim. Doktorum Güvenç bey ve gerçekten çok ilgili ne zaman arasam ulaştım. Ben biraz takıntılıyımdır açıkçası bide bundan önce bi negatif denemem olunca daha çok üstüne düştüm. Canım açıkçası ben merkezden ve doktorumdan çok memnunum. Allaha şükürler olsun onların sayesinde evladıma kavuşucam inşallah. Ben tavsiye ederim ama yine de sen hiçbirimize bakma ve senin içine ne siniyorsa onu yap. İnşallah kendince doğru kararı verirsin.

Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin senin gibi bizede ayni duyguyu yasatsin insallah canim....cok guzel anlatmissin durumu gercekten bende senin gibi dusunuyorum hastane ve doktor secimi konusunda...bende bahcecideyim doktorumda guvenc bey transfer bekliyorum su anda sizin surec nasil isledi kac embriyonuz vardi durumlari nasildi kacinci gun transfer oldu cok soru sordum kisura bakma beni biraz bilgilendirisen cok sevinirim.

güvenç pas geç..ben haftaya gürkan için de söylerim fikrimi şu an bir işlemim var sonucunu bekliyorum.ama bana kalsa neden mustafa bahçeci değil? aynı para yani en azından sahibi o

neden Güvenç bey den memnun kalmadınmı sen?nasıl bir sorun yaşadın,bende kendisine gidiyorumda.

ben memnun kalmadım verdiği cevaplar hep değişti.aynı konuyla ilgili konuşurken bir öyle dedi bir böyle dedi güvenmedim .ama başarılı bulanlar var mı var ben etkilemek istemem.

güvenç pas geç..ben haftaya gürkan için de söylerim fikrimi şu an bir işlemim var sonucunu bekliyorum.ama bana kalsa neden mustafa bahçeci değil? aynı para yani en azından sahibi o
Canım mustafa bahçeci ye gidenler daha çok başka doktorun ilgilendiğini yazmışlar yani ilk muayeneden sonra başkası devam ediyor o yuzden eledim

Bende arastırmalarım sonucu seninle aynı dusuncedeyim peki sen nerde tedavi oluyorsun?

Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin para tuzağı yazmışlar bu merkez için aslında dusunuyordum ama yazılanlarda etkiliyo insanı sonuçta zor bir sureç birde bfn çok sıkıntı yasadım medicanada hayırlı bir tercih yaparız inş

Ön görüşme yapmaya gidince peki muayene için zorluyorlarmı şöyle ki medicana da daha görüşmeden muayene masasında bulmuştum kendimi

Bende arastırmalarım sonucu seninle aynı dusuncedeyim peki sen nerde tedavi oluyorsun?
Ben bahceci fulyada tedavi oluyorum ilk tercihim labaratuarin kalitesiydi.doktorumda guvenc bey.ama soylenen bircok seye kayiliyorum her sey para adim atmak bile para biraz acgozlu bir kurum bu bir gercek diger arkadasa sormussun ama ben de cevap vereyim on gorusmede olsa illa bir muayene edip gormek istiyorlar yani her halikarda para veriyorsun.biraz dikkatli olmak lazim para konularinda ne carparsak kardir gozuyle bakiyorlar biraz...

Siz ona mı gittiniz peki semra kahramanla başladım diyelim tedaviyi o mu devam ettiriyor yoksa genelde başka doktorlara mu bırakıyor ?
semra kahramandan randevu aliyorsunuz. Once baska bir dr. Goruyor sonra semra hanim goruyor. Eger sikintili bir durumunuz varsa her seferinde bu boyle oluyor. Ama yoksa sadece diger dr. Bakiyor size. Transfer gununu de israrla semra hanimi istediginizi soylersiniz transfere de o geliyor. Yalniz tek sikintili konu sizin transferinizin yapilacagi tarihte yurt disinda yada sehir disinda olup olmamasi. Benim ilk transferime denkgelmedi. Sonra ikinci denemem dondurulmustu kismen bir iki gun oynanabiliyor dondurulmusta gun belirleyebiliyorsunuz oyle olunca semra hocanin oldugu gune istedik
haftanin iki gunu hastanede degil onun disinda da ara ara sehir seminerde filan oluyor. Onlari ogrenerek baslayabilirsiniz tercih ederseniz.

Bende Güvenç neye gidiyorum. Yarın kontrol var. Su an memmun um. Geçen ay donduruldu bir tane. Senin tedavi şeklin nedir ve sorun
Bende simdilik gayet memnunum...guvenc bey alaninda iyi bir doktor ayrica sisli memorialdeki semra hanimin ogrencisi beraberde calismislar.yarinki kontrol iyi gecer umarim bizdeki sorun erkek faktoru.bende bekleme asamasindayim.benim yumurtalar toplandi dollendi donduruldu ocakta.marttada transfer olurum insallah.

Inşallah; transferin hayırlısıyla olur ve güzel sonuç alırsın.

Hayırlı olsun canım sorun olunca ulaşabiliomusun peki doktoruna ?

İnş kucağına almayı nasip etsin Allah çok sevindim sonu guzel olmuş çok sevindim

İşte ön görüşme yapmak imkansız hepsiyle doktor araştırmanında sonu yok açıkçası burda ki bilgilerden en iyisini seçeceğiz artık Allah yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…