- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
bende tek doktorlu bir yere gitmek istemem merkez olması önemli çünkü Güvenç Bey nasıl bir doktor peki senin sorun neydi canım pozitif sonuç aldın mı
Kesinlikle Semra kahraman ve ekibi 2 negatif aldım bahçecide 2 negatiften sonra o kadar para harcadıktan sonra eşime bağladılar negatifliği ürologları gördü önce varikosel yok şu ilaçları kullan 3 ay sonra gel dendi 3 ay sonra gittik varikosel olabilir ameliyat yapabiliriz dediler ve kızıp bıraktık hemen Memorial a gittik sadece morfolojik bir bozukluk var normalde spermi 400 kat büyültüp yaparlar biz 8000 kat büyütüp seçicez en iyi spermleri alıcaz dediler ve ilk defa 100 de 100 canlı embriyom oluştu ve oradaki ilk denememde hamile kaldım bu kadar basit bir işlem için hem 1 yılımı hem bir dünya paramızı aldılar ve kesinlikle Memorial daha profesyonel daha dikkatli bir kere her gittiğinizde önce kan veriyorsunuz ezbere hiç ilaç yazılmıyor kan sonucunuza göre günlük toplantılarından sonra sizi arayıp şu kadar doz yapın deniyor kesinlikle Memorial kardeşim ve 2 gündür haberleri izliyorum bahçecide embriyolar karışmış bir kadın başkasının bebeğini doğurmuş doğduğunda kan grubundan anlamışlar gittiklerinde de oraya doğrumu diye bakıp evet o gün isimler galiba karışmış pardon demişler utanmadan sürekli bir yoğunluk ve bekleme oluyor hiç saatimde girememiştim orada ticarete dönmüşler sürekli hasta alıyorlarMerhabalar ben Hollanda'da yaşıyorum yaz tatili için Türkiyeye geleceğiz ve eşimle tüp bebek tedavisinide orda olmak istiyoruz ama sorup danışabileceğim kimse yok çünkü ailem bilmeyecek.Araştırmalarım sonucu üç isim arasında gidip geliyorum. Semra hanım ve Mustafa Bahçeci bunlardan birisi siz kimi tavsiye edersiniz?
MERHABA , SİZ KAÇ YAŞINDA ANNE OLDUNUZ ACABA.Evet kizim 1.5 yasinda oldu cok sükur,rezerv azdi bende,amh dusuk,fsh yuksekti,ilk tedavimdi ama 1 yil sonra transfer olabildim.tek yumurta ile hamile kaldim.Guvenc bey cok iyi bir dr.iyi bir yol arkadasidir ,tedavi gebelik dogum surecimi kendisi takip etti bizzat,10 numara bir insan herseyden evvel,cok titiz ,gereksiz işlem yapmaz,ne gerekiyorsa o.dobradir,hatta fazla acik sözlü ...net tir,cok konusmaz soguk gibi durur ama tum sorularina sabirla cevap verir,guven verir .tedaviyi cok başarılı yönetir halen görüşürüm kendisiyle doktordan öte abi olmustur bana .bizim icin cok ayri bir veri vardır .cok destegini gördüm doktorumun.ama dedigim gibi bahceci cok iyi bir merkez,başarı orani oldukca yuksek ,hangi dr u secersen sec dogru yer bence. tabi once Allah sonra vesile kıldığı yer.bu surecte dr ile uyum ,enerjinin tutmasi,guven de cok onemli bence.
Merhaba,38 yaşında oldumMERHABA , SİZ KAÇ YAŞINDA ANNE OLDUNUZ ACABA.