Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.denememdi sorun yumurta rezervi azligi baskada sorun yoktu.dktorum guvenc karlikaya ama kendisinden cok memnunumdoktorunuz kımdı ve sorun neydı ve kacıncı deneme
Ben memorialda yapmistim. Ataşehir de. Açıkçası bahceci iyi bir kararbende zannediyorum bahceciyle görüşürüm dediigm gibi umarimki kist problem yaratmaz
memorial anadolu yakasına gitmek isterdim ama ters kalıyor ve calisiyorum sıkıntılı olabilir
yaa bende atasehir de ki doktoru duymustım cem beydi sanırım sizde sorun neydi acabaBen memorialda yapmistim. Ataşehir de. Açıkçası bahceci iyi bir karar
hadi ya şimdi bahceciye gitcekmisinEvet cem demirel. Bizde gorunurde hic bir problem olmadg halde negatif sonuç aldım
Bahceci gercekten iyi ondan ziyade doktorum cok bilgili ve aciklayicibende zannediyorum bahceciyle görüşürüm dediigm gibi umarimki kist problem yaratmaz
memorial anadolu yakasına gitmek isterdim ama ters kalıyor ve calisiyorum sıkıntılı olabilir
Mrh cem bey negatif sonuc icin aciklama yaptimi size? Bizde de hic sorun olmadigi halde ilk deneme basarisiz oldu ama bi aciklama ya da arastirma yok sanssizlik ...Evet cem demirel. Bizde gorunurde hic bir problem olmadg halde negatif sonuç aldım
Canım raporun varsa umut tüp bebekle görüşsene elindeki sonuçları al git bi görüşme yap bence başka bi doktor daha görsün bakalım ne diyeceklerMrh cem bey negatif sonuc icin aciklama yaptimi size? Bizde de hic sorun olmadigi halde ilk deneme basarisiz oldu ama bi aciklama ya da arastirma yok sanssizlik ...
Canım raporun varsa umut tüp bebekle görüşsene elindeki sonuçları al git bi görüşme yap bence başka bi doktor daha görsün bakalım ne diyecekler
Canım ben fulya şubesinde oldum ama arkadaşım rapor alabildi o umutta oldu Tam emin değilim ama doktoru cem bey olabilirBenim 2. Denemem tuttu 4.ayina kadarda her sey yolundaydi fakat trizomi 21 bebegim yani down sendromlu amniyo sentez yapildi bu hafta maalesef aldirmak zorunda kalacagim sonrasinda naparim bilmiyorum ... insallah Rabbim sabrini verirde cabuk toparlaniriz Sen umut tup bebegimi gidiyosun? Ozellikle onerdigin biri var mi?
Canım ben fulya şubesinde oldum ama arkadaşım rapor alabildi o umutta oldu Tam emin değilim ama doktoru cem bey olabilir
merhaba,bende uzun araştırmalar sonucunda ve tavsiye üzerine Bahçeci Kliniğini tercih etmiştim,doktorum Mustafa Bey değildi ,Güvenç Beydi,tüm doktorları alanında başarılılıar zaten,lab.da çok önemli,bende Bahçeciyi tavsiye ederim.Merhabalar ben Hollanda'da yaşıyorum yaz tatili için Türkiyeye geleceğiz ve eşimle tüp bebek tedavisinide orda olmak istiyoruz ama sorup danışabileceğim kimse yok çünkü ailem bilmeyecek.Araştırmalarım sonucu üç isim arasında gidip geliyorum. Semra hanım ve Mustafa Bahçeci bunlardan birisi siz kimi tavsiye edersiniz?