Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

İnan canim her klinikte aynı şeyler yaşanıyor bende memorialda yaptirdim negatif. O yüzden bahceci de veya diğer iyi olan kurumlar arasından sectiklerimiz hepsi iyi yerler.ondan sonrasi biraz şans ve kader

bende zannediyorum bahceciyle görüşürüm dediigm gibi umarimki kist problem yaratmaz
memorial anadolu yakasına gitmek isterdim ama ters kalıyor ve calisiyorum sıkıntılı olabilir

bende zannediyorum bahceciyle görüşürüm dediigm gibi umarimki kist problem yaratmaz
memorial anadolu yakasına gitmek isterdim ama ters kalıyor ve calisiyorum sıkıntılı olabilir
Ben memorialda yapmistim. Ataşehir de. Açıkçası bahceci iyi bir karar

Evet cem demirel. Bizde gorunurde hic bir problem olmadg halde negatif sonuç aldım

Bahceci gercekten iyi ondan ziyade doktorum cok bilgili ve aciklayici

ya doktora karar vermek zor, hastaneye karar vermek zor. karra verıyorsun senın takvımın uymuoo...sonra karar verıyorsun doktorun takvımı uymuyor.. bu yuzden bısmıllah dıyıp balsıycan..hakkınd ane yazılmıssa onu yasıyacaksın

Evet cem demirel. Bizde gorunurde hic bir problem olmadg halde negatif sonuç aldım
Mrh cem bey negatif sonuc icin aciklama yaptimi size? Bizde de hic sorun olmadigi halde ilk deneme basarisiz oldu ama bi aciklama ya da arastirma yok sanssizlik ...

Mrh cem bey negatif sonuc icin aciklama yaptimi size? Bizde de hic sorun olmadigi halde ilk deneme basarisiz oldu ama bi aciklama ya da arastirma yok sanssizlik ...
Canım raporun varsa umut tüp bebekle görüşsene elindeki sonuçları al git bi görüşme yap bence başka bi doktor daha görsün bakalım ne diyecekler

Canım raporun varsa umut tüp bebekle görüşsene elindeki sonuçları al git bi görüşme yap bence başka bi doktor daha görsün bakalım ne diyecekler

Benim 2. Denemem tuttu 4.ayina kadarda her sey yolundaydi fakat trizomi 21 bebegim yani down sendromlu amniyo sentez yapildi bu hafta maalesef aldirmak zorunda kalacagim :KK43: sonrasinda naparim bilmiyorum ... insallah Rabbim sabrini verirde cabuk toparlaniriz Sen umut tup bebegimi gidiyosun? Ozellikle onerdigin biri var mi?

Benim 2. Denemem tuttu 4.ayina kadarda her sey yolundaydi fakat trizomi 21 bebegim yani down sendromlu amniyo sentez yapildi bu hafta maalesef aldirmak zorunda kalacagim :KK43: sonrasinda naparim bilmiyorum ... insallah Rabbim sabrini verirde cabuk toparlaniriz Sen umut tup bebegimi gidiyosun? Ozellikle onerdigin biri var mi?
Canım ben fulya şubesinde oldum ama arkadaşım rapor alabildi o umutta oldu Tam emin değilim ama doktoru cem bey olabilir

Merhabalar ben Hollanda'da yaşıyorum yaz tatili için Türkiyeye geleceğiz ve eşimle tüp bebek tedavisinide orda olmak istiyoruz ama sorup danışabileceğim kimse yok çünkü ailem bilmeyecek.Araştırmalarım sonucu üç isim arasında gidip geliyorum. Semra hanım ve Mustafa Bahçeci bunlardan birisi siz kimi tavsiye edersiniz?

Canım ben yıllarca çok araştırdım Bu işin en iyi yapıldığı yer Bahçeci kliniği. Ben Mustafa Bahçeci tedavi oldum sanki ailem gibi yakın davrandı herkes bana sonuç pozitif ben tavsiye ederim sana

Merhabalar ben Hollanda'da yaşıyorum yaz tatili için Türkiyeye geleceğiz ve eşimle tüp bebek tedavisinide orda olmak istiyoruz ama sorup danışabileceğim kimse yok çünkü ailem bilmeyecek.Araştırmalarım sonucu üç isim arasında gidip geliyorum. Semra hanım ve Mustafa Bahçeci bunlardan birisi siz kimi tavsiye edersiniz?
merhaba,bende uzun araştırmalar sonucunda ve tavsiye üzerine Bahçeci Kliniğini tercih etmiştim,doktorum Mustafa Bey değildi ,Güvenç Beydi,tüm doktorları alanında başarılılıar zaten,lab.da çok önemli,bende Bahçeciyi tavsiye ederim.

bende tek doktorlu bir yere gitmek istemem merkez olması önemli çünkü Güvenç Bey nasıl bir doktor peki senin sorun neydi canım pozitif sonuç aldın mı

X