Tüp Bebek Merkezleri Fulya bahçeci mi şişli memorial mi ?

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
Arkadaşlar merhaba
2 kez tüp bebek denemesi yaptık ama negatif sonuçlandı (medicanada)6 tane dondurulmuş embriyomuz var onları fulya bahçeciye yada memorial e taşıyarak devam edeceğiz sizce hangi merkez daha iyi tecrubelerinizden yola çıkarak paylaşırsanız sevinirim Direk doktorda önerebilirsiniz yardım lütfen

Medicana'da Mustafa Acet var,Şişli memorialdan geçti oraya mutlaka randevu al ve bir konuş derim ben

Benim Bahceci'de cok kotu anilarim var..bana transfer sirasinda rahmimde polip dedi..dusunsene transfer sirasinda mi bulunur polip? Bastan savma ir ultrasonla tedaviye baslayip transfer masasinda aslinda rahimde polip var deyince nevrim dondu...Kimseye tavsiye etmiyorum...

şu anda gürkan arıkana gidiyorum ama bebeğimi kollarıma almadan kimseye kimseyi tavsiye edemem çok çektim çok

bahçeci fulyaya erbil yağmur a gidiyorum transferimi bekliyorum inanın beklediğim gibi çıkmadı pek umudum yok tedaviden baştan savma yapıyorlar para tuzagı bi yer

Çok haklısın canımyani surekli bakıyorlar o an çıkmadı ya polip nasıl farketmediler ki bendede bahçeci daha ağır basıyor ama kararsız kaldım bu yorumu okuyunca iki denemem medicanada memnun kalmadım hiç.bu sefer arastırmadan olsun istemiyorum ilkinde medicanaya aşılama diye gittik tup yaptırdık hiç arastırmadan

şu anda gürkan arıkana gidiyorum ama bebeğimi kollarıma almadan kimseye kimseyi tavsiye edemem çok çektim çok
O doktoru duydum canım yaklaşımı nasıl kaçıncı denemen ben birazda merkezden çok doktorun önemli olduğunu dusunuyorum eski doktorum arardım kanamam var diye açmazdı telini

bahçeci fulyaya erbil yağmur a gidiyorum transferimi bekliyorum inanın beklediğim gibi çıkmadı pek umudum yok tedaviden baştan savma yapıyorlar para tuzagı bi yer
Hadi ya off arastırdım en iyi yer olarak geçiyor en iyi yer oyleyse nereye gidicez biz . Allah hepimize yardım etsin . Bende erbil bey güvenç ve gürkan bey arasında kaldım baya aradtırdım canım erbil bey için çok iyi yazıyordu

acıbademde 2.kez tedavim olacaktı her şey hazır ,dediler ki yok efendim miyomu traşlayalım histeroskopi ile.yaptırmadım transfer edin dedim ettiler olmadı kısmet değilmiş.başka doktora ameliyat oldum tedaviye devam ediyorum.
ama şuna inandım ki doktorlar histeroskopi,laproskopi,genetik araştırma,sprem fısh testi,havuz yöntemi,embiro genetiği,era testi sen verdikçe onlar daha çok şey istiyorlar.kardeşim başta bana güya bir plan çiziyorsun sonra neden bunları araya sokuşturuyorsun yazık değil mi bize?zaten sıkıntımız var ki tüp bebek yaptırıyoruz.

güvenç pas geç..ben haftaya gürkan için de söylerim fikrimi şu an bir işlemim var sonucunu bekliyorum.ama bana kalsa neden mustafa bahçeci değil? aynı para yani en azından sahibi o

maslak acıbadem bülent tıraş ı düşündünüzmü?

ben bülent traşt a 2 kez denedim her şeyi atladı ,unuttu son dakikada moral bozdu ben tavsiye etmem asla ama tabi siz bilirsiniz

Selam arkadaslar sectigimiz doktorlar kesinlikle cok onemli ama bence bu isin birde mutfagi var o kismida inkar edilemez sekilde onemli.her doktorun yaklasimi bakis acisi farkli ancak olumlu sonuc alinca yorum yapabiliriz ama ben baya arastirdim hatta hepsinin embryologlariyla ozellikle gorustum bu konuda bahceci ve sisli memorial kesinlikle bir numara eger takipler dahil her seye proflar girecekse ya mustafa bahceci ya da semra kahraman ikiside en iyilerden.hepimizin hakkinda hayirlisi bunlar hep vesile yeter ki rabbim ol desin...

Bende bahçecide aytun hanımın hastasıyım. Şuanda beş buçuk aylık hamileyim. Ben doktorumdan ve merkezin ilgiisinden gayet memnunum. Laboratuar olarak çok iyi bi merkez. Seçmemizdeki en büyük nedenlerden biride buydu. Embriyo takibi döneminde laboratur direktörü necati beyle her gün telefonda görüştüm ve sıkılmadan her sorumu cevapladı. Her aşamasını tek tek anlattı. Sayelerinde allahın izniyle anne olucam. Allah bütün evlat isteyenlerin yardımcısı olsun.

Merhaba kızlar. Benim de 3.denemem olacak.merkez araştırıyorum bülent tıraş a karar vermiştim ama olumsuz yorumları gördükçe karar değiştiriyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.

ben memnun kalmadım.ama sen bizlerden etkilenme bence elindeki tahlil,rapor,film ne varsa birkaçtanden randevu al görüş ve öylede karar ver.ön görüşme ücretsiz nasıl yol izleyeceğini söylesinler aklına uyan hangisi ise onu seç
ben gürkan arıkan a gidiyorum çok güler yüzlü,cerrahi yönü iyi ama bazı eksikleri var polis gibi kafalarında beklemek lazım yani bizde ki heves özveri ne desler yapıyoruz ya onlar da bu yok

merhaba canım ben gürkan beyin hastasıyım geçen hafta transferim gerçekleşti allaha şükürler olsun şimdi sonucu bekliyorum.ben sıkıntı yaşamadım aksine çokta memnunum. Sonucum olumsuz olsa bile tekrar gürkan beyle ve bahçecide devam ederim. Kararın ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…