Benim Bahceci'de cok kotu anilarim var..bana transfer sirasinda rahmimde polip dedi..dusunsene transfer sirasinda mi bulunur polip? Bastan savma ir ultrasonla tedaviye baslayip transfer masasinda aslinda rahimde polip var deyince nevrim dondu...Kimseye tavsiye etmiyorum...Arkadaşlar merhaba
2 kez tüp bebek denemesi yaptık ama negatif sonuçlandı (medicanada)6 tane dondurulmuş embriyomuz var onları fulya bahçeciye yada memorial e taşıyarak devam edeceğiz sizce hangi merkez daha iyi tecrubelerinizden yola çıkarak paylaşırsanız sevinirim Direk doktorda önerebilirsiniz yardım lütfen
Çok teşekkürler araştırayım dediğiniz doktoru daha öncede baya duydum adını siz ona mı gittiniz pekiMedicana'da Mustafa Acet var,Şişli memorialdan geçti oraya mutlaka randevu al ve bir konuş derim ben
Çok haklısın canımyani surekli bakıyorlar o an çıkmadı ya polip nasıl farketmediler ki bendede bahçeci daha ağır basıyor ama kararsız kaldım bu yorumu okuyunca iki denemem medicanada memnun kalmadım hiç.bu sefer arastırmadan olsun istemiyorum ilkinde medicanaya aşılama diye gittik tup yaptırdık hiç arastırmadanBenim Bahceci'de cok kotu anilarim var..bana transfer sirasinda rahmimde polip dedi..dusunsene transfer sirasinda mi bulunur polip? Bastan savma ir ultrasonla tedaviye baslayip transfer masasinda aslinda rahimde polip var deyince nevrim dondu...Kimseye tavsiye etmiyorum...
O doktoru duydum canım yaklaşımı nasıl kaçıncı denemen ben birazda merkezden çok doktorun önemli olduğunu dusunuyorum eski doktorum arardım kanamam var diye açmazdı telinişu anda gürkan arıkana gidiyorum ama bebeğimi kollarıma almadan kimseye kimseyi tavsiye edemem çok çektim çok
Hadi ya off arastırdım en iyi yer olarak geçiyor en iyi yer oyleyse nereye gidicez biz . Allah hepimize yardım etsin . Bende erbil bey güvenç ve gürkan bey arasında kaldım baya aradtırdım canım erbil bey için çok iyi yazıyordubahçeci fulyaya erbil yağmur a gidiyorum transferimi bekliyorum inanın beklediğim gibi çıkmadı pek umudum yok tedaviden baştan savma yapıyorlar para tuzagı bi yer
Hadi ya off arastırdım en iyi yer olarak geçiyor en iyi yer oyleyse nereye gidicez biz . Allah hepimize yardım etsin . Bende erbil bey güvenç ve gürkan bey arasında kaldım baya aradtırdım canım erbil bey için çok iyi yazıyordu