- 9 Temmuz 2023
- 98
- 152
- 28
- Konu Sahibi nasiptevarsa
Fulya Acıbadem de tüp bebek yaptıran var mıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım ilk denemede hamile kaldım bebeğim sağlıkla dünyaya geldi. Ben ve eşim dünyanın en asil, en yetkin doktorunu tanıdığımız icin de ayrı mutlu olduk. Allah bin kere razı olsunFulya Acıbadem de tüp bebek yaptıran var mıı
Prof. Dr. Faruk Buyru’ya yaptırdım. Sanırım dünyanın en iyi doktoru. İlk seferde hamile kaldım. Sakinliği, hastasına saygısı anlatılamazdı. Hocama binlerce kez teşekkür ediyorum ve ictenlikle tavsiye ediyorum. İlk denemede bebeğimizi kucagımıza aldık. Normal yolla bir bebeğim vardı ama ikinci için yaşım geciyor diye acele ediyordum araştırmalarım sonucu Faruk Bey’e buldum iyiki bulmuşum.Fulya Acıbadem de tüp bebek yaptıran var mıı
Merhaba öncelikle çok ama çok tebrik ederm. Sağlıkla dünyaya gelsin bebişiniz. kaç yumurta toplanmışto sizden? Kalitelerini de hatırlıyoe musunuz?Ben yaptırdım. Ercan baştu hoca ile ilerliyorum. İlk denemede pozitif oldu. Memnunum
Tebrik ederim sizi. Kaç yumurta toplandı sizden?Ben yaptırdım. Ercan baştu hoca ile ilerliyorum. İlk denemede pozitif oldu. Memnunum
Merhaba neden havuz yapıyorsunuzBende ercan hoca ile devam ediyorum yumurta büyütme aşamasındayız, herşeyi tek tek anlatması, yaklaşımı vs çok memnunum. Çıkacak yumurta sayıma bağlı olarak havuz yönetimi planlıyoruz.