Kızlar pamuk-saten nevresim takımı aldık. Ancak full saten bir takım da almak istiyoruz. Özellikle kırmızı renk. Full saten nereden bulabiliriz istanbulda. Bilinen markalarda yok çünkü hepsi saten pamuk. Polyester de değil. Bildiğiniz saten arıyoruz. Pek çeyiz yeri falan da bilmem.
Teşekkür ederiz.
nerden bulunur bilemem ama hiç tavsiye etmem full saten nevresim takımını.çok kullanışsız yazın yatamazsın terletiyo çok kötü kışın yatamazsın buz gibi soğuk oluyo süs için alıcam dersende sen bilirsin.bende farkında olmadan almıştım 6 yıl önce ölee duruyo dolapta.sadece bazen özel günlerde pikesini örtü niyetine kullanıyorum.çok kaygan oluyo yastık bile durmuyo başının altında.en güzeli pamuklu saten.almışsında zaten bence tercih etme..
Teşekkür ederim. Biliyorum yazın terletiyor, kışın üşütüyor. Günlük kullanım için aramıyorum. Pike olarak değil. Çarşafı falan da full saten olsun istiyorum. Nerelerde bulunabilir? Eminönünde çeyizcilerde falan varmıdırki?
Kızlar pamuk-saten nevresim takımı aldık. Ancak full saten bir takım da almak istiyoruz. Özellikle kırmızı renk. Full saten nereden bulabiliriz istanbulda. Bilinen markalarda yok çünkü hepsi saten pamuk. Polyester de değil. Bildiğiniz saten arıyoruz. Pek çeyiz yeri falan da bilmem.
Teşekkür ederiz.