• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fujifilm finepix s2950 - s1800

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar d-slr like sınıfındaki bu makineler hakkında ne düşünüyorsunuz.fiyatları yaklaşık 300-400 arası 2. el olarak.
aranızda kullananlar varsa yorum yapabilirlerse sevinirim.

s2950 HD kullanıyorum çok memnunum ...
yeni başladığım için öğrenme aşamasındayım hala...
yeni başlayanlar için ve çok çok fazla birşey beklemeyenler için beklenden iyisini veriyor diye düşünüyorum performans açısından...

s2950 HD kullanıyorum çok memnunum ...
yeni başladığım için öğrenme aşamasındayım hala...
yeni başlayanlar için ve çok çok fazla birşey beklemeyenler için beklenden iyisini veriyor diye düşünüyorum performans açısından...

çok merak ettiğim bir ürün.benimde öyle çok profesyonel makina alcak imkanım yok.bunu çok araştırdım.ama kullanan birinci ağızdan bunları duymak çok güzel.boyutlarını merak ediyordum.geçen gün birinin elinde gördüm çok şker.yani istediğin zamn yanında taşınabilcek boyutlarda.çektiğin resimlerden bir kaç tane paylaşma şansın var mı canım ya

evet hepsi bu makine ile ama yeni öğrendiğim için ayarlarını bazen tam yapamıyorum...
zamanla daha iyi olacağımı umut ediyorum...

oldukça iyi bir makine görüdüğüm kadarıyla d-slr'lardan eksik kalır bir yanı yok.üstelik üzerindeki lenste bir çok farklı çekime elverişli bir lens.tabi fiyatlarının da d-slr'ların ortalama 3te1 i olmasıda büyük bir artı :34: S2950 modelini en kısa zamanda almayı düşünüyorum yorumlar için çookk teşekkür ederim arkadaşlar :46:

Yaa ben de bu makinadan alacağım ama birşeyi merak ediyorum.. Acaba öndeki nesneyi net arka planı flu yapma şansım var mı bu makinayla... Ve geceçekimi nasıl acaba gece çekilmiş birkaç foto koyabilir misiniz acaba s 2950 ile çekilmiş...

canım ben bir kaç günlüğüne s1800 kullandım ama daha 2 günde benim yapabileceklerimin sınırına geldim o makineyle bu yüzden vazgeçtim almaktan.
Şunu söyleyebilirim ki makine fotoğrafçılık hakkında bilgisi olmayanlar tam anlamıyla 'yeni' başlayacaklar için gerçekten idealmiş.
Fotoğrafları ekleyecektim ama boyutları büyük geldi daha sonra küçültüp eklerim.Dediğin gibi netleme yaptığında diğer alanları flu yapabilirsin.

Back